dijous, 17 d’abril del 2008

Consultori seximental

Bé, com que no paren d'arribar-me consultes penge algunes de les preguntes per si vos poden ajudar.


Pregunta:
Lucrècia, tinc un amic que està casat, però tots els caps de setmana va a clubs d'altern. L'home es sent culpable i no sap què fer. Quin consell li donaries? Aries.


Resposta:
Un amic,no? Ja. Doncs mira, Aries. La primera cosa que ha de preguntar-se "el teu amic" és per què va amb prostitutes. Desfici? Trobar una altra dona diferent? Fer algunes coses que no fa amb la seua parella?. La segona cosa és parlar-ho amb la seua parella i explic
ar-li els motius. I la tercera, intentar arribar a un acord.

Si aquesta solució no li sembla prou bona "al teu amic" pot fer el mateix amb la prostituta: 1) Pensar per què ho fa. 2) parlar-ho amb ella, i 3) arribar a un acord i que et facen algun tipus de descompte per client habitual. Almenys et setiras uns euros menys culpable.


Pregunta:
Hola Lucre! El meu problema es que m'estic veient amb un xic que és repartidor de pizza. No vull fer propaganda, però treballa al Tele-pizza de la República Argentina, de Gandia. El vaig conèixer una nit a Bacarrà. Mai no em vaig poder imaginar a què es dedicava!!. És un xic divertit i és molt bé físicament. El problema és que jo visc a l'urbanització de les Estrelles (la que està a prop del cuartel). El meu pare és director general a Espanya d'una multinacional i jo estudie medicina. Ell arriba justet a final de mes i no té acabat el batxillerat. Les meues amigues em diuen que què faig amb un tio com aquest i que jo mereixeria un tio millor,... Reconec que hi ha vegades que ho passe fatal per culpa seua: em deixa en ridícul. Què faig, Lucre? El deixe? Ajuda'm per favor. No sé què fer. Maria.

Resposta:
Estimada Maria,

Per prendre una decisió has de saber el que és l'amor. I crec que tu ho tens clar: per a tu l'amor és proporcional al saldo del compte corrent.

El meu consell és que el deixes. Què fas amb un tio inferior com aquest? Si no t'arriba ni a la sola de les sabates. Imagina-te'l una nit de Nadal a casa explicant acudits d'Arevalo… Quin horror!!

Així que deixa'l. Sense pensar-ho més vegades. I si per casualitat una veu interior et diu que t'estàs comportant com una mala pècora, és cert! Ho estas fent.

És simple selecció natural. Les femelles s'acosten als mascles amb les banyes més grans, les plomes més boniques o els grunyits més sonors (com els cérvols). En els humans són substituïts pel poder-diners, vestimenta i automòbil.

Volguda amiga, estic segura que hi ha algú més adequat que un simple telepizzero per a tu. Però si li estàs fent un favor!!! Si li hauries de cobrar per la teva companyia!!!

I com ets d'una classe superior, has de deixar-lo sense donar-li explicacions, d'una manera elegant:

"La nostra relació va ser un error. No vull que ens tornem a vore"

Probablement ell es quedarà confús, trist i desesperat, la qual cosa et demostrarà, una vegada més, que no és de la teua classe.

Un xic de la teua classe i estil et cridaria com ho fa la teua consciència i se n'aniria a un club d'altern. Perquè per a aquests homes, només hi ha una cosa més gran que el seu compte corrent: el seu orgull.

Espere que el meu consell t'haja ajudat. I que no torne a passar! És divertit trencar cors però vés amb compte, algun dia algú arribarà i et clavarà una estaca al cor i te'l trencarà a tu.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres Lucrècia.

Em paréix una miqueta extrem (e inclús un poc cruel) la recomanació que has fet a aquesta xica que diu que vé de bona familia i s'enamora d'un xic telepizza.

Pffff!. Cadascú té els seus valors i si per a aquesta noia el tema de posició social i econòmic es important, n'hi ha que respectar-ho. Però m'agradaria dir una cosa important i es que no tot pot adquirir-se amb diners. A més, no crec que estiga bé dir no sense explicacions ó amb explicacions del tipus "perquè no pot ser" (explicacions buides) perque si el xic de telepizza está enamorat de veritat, és possible que el faces sofrir innecesàriament i aixó és una miqueta cruel.

D'altra banda tenir en compte que de vegades és millor trencar sobtadament una relació, que tractar de suavitzar el colp i prolongar el dolor o infondre falses esperances.

És un tema delicat i trist. Els meus millors desitjos per a aquesta xica i sobretot per al xic de telepizza.

Lucrècia de Borja ha dit...

Cruel? no ho crec. Sóc Lucrècia de Borja, no Elena Francis. Qui no vulga pols que no vaja a l'era.

Lluís ha dit...

Sempre poden quedar com a follamics o amants. No es pot tenir tot a la vida, però de vegades conformar-se amb una part és millor que res.