dimarts, 15 d’abril del 2008

El protocol de Lucre

Ací vos deixe amb el Protocol de Lucre, un manual que tots els homes haurien de tindre sempre a mà, com La Cabota...

Com ja vaig publicar a la passada edició, no hi ha homes a La Safor!!, i després d'haver rebut tants i tants mails demanant-me per favor que explique qué volem les dones i com lligar, ací vos deixe el "Manual de lligue eròtic-sexual-saforenc: Protocol de Lucre". No hi ha una tècnica infal·lible, així que cal variar depenent de la víctima triada. Però en la mesura possible cal seguir un protocol: El protocol de Lucre.

Trobada:
Es tracta de cridar la seua atenció, però d'una forma aparentment desinteressada.
El contacte visual és primordial, moltes coses es diuen només amb la mirada, així que procura que la teua no siga la del Dioni.
Si et respon a la mirada aprofita i llança un somriure, després baixa la vista i torna la mirada a un altre lloc ( fingint un poc d'indiferència).

Anem bé....
Ara toca apropar-se per a les presentacions, l'ideal (si és un grup menut de 2 o 3) és apropar-se i convidar-les a uns xupitos (són barats i no es veuen tant les teues intencions com amb un cubata)
Segurament acceptarà (en cas de no ser una bèstia associal). Després d'això, i sense donar temps a què se'n vagen, comença la ronda de presentacions i convida-les a que es queden amb vosaltres.

Fase de persecució:
Una vegada seleccionada la presa, t'has d'aferrar a ella, mantindre la seua atenció (i no, no val agafar-la del coll i dir-li: mira'm, puta!) procura evitar parlar del treball i del poc que lligues/folles, fes que la conversa siga fluida... qualsevol tema val, ella estarà igual que tu, així que no et preocupes si expliques coses sense trellat.
Quan ella parle fes vore "alguna cosa" d'interès, però no li faces descaradament la rosca.... alguna riseta (si l'ocasió ho mereix), alguna cara tipus "¿Peroquemeestascontando?"... , has de fer que es pense que t'importa.

L'ambient:
Si hi ha una cosa que tenen de bó els pubs/bars són diverses coses, a saber:
- Poca llum: No veu bé la teua cara de borratxo desesperat.
- Música alta: Això et propicia els "no-t'escolte-bé" i gràcies a això pots establir un contacte/acostament físic (res de sobar-la, que et veig vindre)
- Molta calor: Ací aprofita. Si notes que ella està "predisposada" però les circumstàncies ho impedeixen (normalment una amiga a la que li fot que que les seues amigues lliguen), pots convidar-la a prendre l'aire una mica moment en el qual aprofitaries per a una breu conversa i un atac kamikaze.

Fase final, l'atac:
Són molts els factors que t'indiquen si la cosa va bé. La seua mirada, la seua atenció, la seua conversa, si ella procura tocar-te quan té oportunitat...

Finalment, "from lost to the river", així que en una ocasió en la que la tingues a prop (el millor moment és quan ella estiga ballant), li pases l'avantbraç per darrere de la base de la seua esquena, te l'apropes... i PLAS! (espere que el soroll aquest no siga una hòstia que t'acaba de fotre)
Objectiu aconseguit!

Bé, ja ets una au de rapinya nocturna, enhorabona!

Ah! no t'oblides de demanar-li el telèfon, no siguis borinot.


Breu F.A.Q (preguntes més freqüents)

Sóc lleig, a mi també em funcionarà aquest protocol?
- Si, la qüestió és saber vendre's, independentment del "producte" que s'ofereix

Aquest protocol és infal·lible?
-No, però tú has de pensar que SI o no et menjaràs un rosco en la vida.

He usat aquest protocol en 17 ocasions i no m'ha funcionat, Què passa?
- Ets de Tavernes de la Valldigna o tens gens d'allà, pregunta en la teua família.

Espere que vos haja pogut servir d'ajuda. Ja m'explicareu què tal vos va ara.

Atentament,
Lucrècia de Borja i Bairén

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Lucre:

Estava rellegint el teu protocol. Em parèix interessant i crec que no seria mala idea publicar-ho a la viquipèdia.

Salutacions.