dilluns, 5 de maig del 2008

al maig: Masturba't!

El mes de maig ha estat triat com el mes de la masturbació, de l'onanisme, de l'auto-plaer, de fer-te l'amor a tu mateix...

Qui l'ha triat i per què?

Al 1995, Good Vibrations (botiga i centre d'educació sexual) va decidir dedicar un mes sencer a la masturbació com a protesta perquè van despatxar a la directora nacional de salut, Joycelyn Elders, que estava a favor de l'ensenyament de tècniques de masturbació a les escoles nordamericanes per “millorar l'educació dels joves sobre sexualitat”. Després d'aquestes declaracions, Bill Clinton la va expulsar del seu càrrec.

Maig va ser el mes triat, a més de ser el mes primaveral, també per ser el més del renaixement sexual. Ja se sap que la primavera... la sang altera i suposse que ja ho estas experimentant, no?

A partir del 2000, la festa va anar prenent forma amb la creació de Masturbatons, són maratons masturbatòries on els participants intenten aconseguir nous rècords. Aquest 25 de maig, a les 15h comença el "masturba-ton" d'aquest any.

Vols participar al Masturbaton?

Pots participar de diferents formes:

1. Presencial: Anant al Center for Sex & Culture de San Francisco.

2. Online: Connectan-te ací.

3. Facebook: mitjançant aquest grup.

4. Twitter: Pots deixar el teu orgasme a la timeline, inscrivint el teu usuari de twittwe ací. Anima't i deixa el teu twittorgasme!!

I recorda: La masturbació és el sexe més segur.






SI T'AGRADA EL BLOG,
VOTA'L CADA DIA!!

Vota'm al TOP CATALÀ!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia.

Per a mi tots els messos son messos de masturbació. Tant em fa com es diguin.

Salutacions.

Unknown ha dit...

A diferencia de vosotras, tenemos la amiga fiel, qe nunca se queja, siempre está dispuesta, no te pide nada a cambio, en los peores momentos y más necesitados, siempre la tendras sin dudar y es extranjera, ¿sabes quién es?

Lucrècia de Borja ha dit...

lolo y laura: la alemaneta. xDD

Busca qui t'ha pegat ha dit...

no sé què em passa però estic prou menys caxondo del que deuria...

astènia primaveral?

PER L'ESQUERRA I PEL PAÍS ha dit...

Aiis, quin video més genial... jo m'he posat a cinc-cents per segon en veure'l... Fa ja molts anys, quan vaig descobrir que allò que l'esglèsia catòlica condemnava com a pecat "d'onanisme" no era cert (car Onan el que feia era córrer's a terra) em vaig emportar una sorpresa molt agradable unida a la ràbia....
Jo, que em vaig passar mitja adolescència CONFESANT-ME!!! i ara, ves per on, Onan ni es masturbava, el tros de cabrò. Per això sempre he estat un fidel aprenent de tècniques masturbatòries què, a més, he anat compartint i comparant, amb les amigues i amics que han volgut parlar del tema.
Això sí, tots aquests secrets i virtuts adquirides amb el temps i la paciència (unides al goig extrem) no són per a compartir-les amb catòliques/catòlics membres d'alguna introsecta, com Opus Gay, Kikerio, Comunión o Liberassión, etc. Aquesta gent té prou "menjant-se" al pobre crist emmagatzemat en pots dntre de trists sagraris...
Jo mentre em faré una gran palla com a memorial, mentre altres, avui, comencen el dia resant el rosari....
A la salut de qui vulga.

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

Per als que prefereixen una imatge més que la imaginació, ací tenen una fotografía amb la que podrán exercitar el seu penis i la seua ma: http://www.elpais.com/articulo/gente/calendario/erotico/ruina/elpepugen/20080415elpepuage_4/Tes

Salutacions.