dissabte, 17 de maig del 2008

Femme Fatale

El terme Femme Fatale defineix normalment a la dona que fa servir el seu atractiu per engalipar a qualsevol imprudent que s'acaba convertint en una titella per a les seues fosques finalitats, i que és irremediablement encaminat cap a un tràgic final.

És el personatge típic que se'ns mostra com una dona bella, ambiciosa, intrèpida, insensible i cruel, que utilitza la seva bellesa i la seva sexualitat com armes per aconseguir el que desitja mitjançant la seducció. La femme fatale intriga, menteix i manipula sense cap escrúpol per obtindre sempre beneficis lucratius: ascensió social, poder, diners, luxe, desfer-se del seu marit, venjança... i mai deixen vore les seues intencions fins a l'últim moment. L'actitut de la femme fatale els duu a poder utilitzar amb total naturalitat un arma, o bé fumar, conduir intrèpidament o fer públiques les seues ambicions sense cap vergonya; encara que de vegades només es dediquen a actuar com si foren angelets per ocultar millor les seues intencions.

Les dones ninja, anomenades Kunoichi, són famoses i legendàries per ser entrenades amb mètodes propis de les femme fatale, utilitzant la seua sexualitat amb la mateixa fluidesa que les seues mortíferes habilitats per assassinar.

Com convertir-se en una femme fatale (en 5 passos)? Video-tutorial per a principiants:





SI T'AGRADA EL BLOG,

VOTA'L CADA DIA!!

Vota'm al TOP CATALÀ!

5 comentaris:

Striper ha dit...

Ami les dones fatals bé pero fins a un punt que jo també soc un home fatal.

estripanits ha dit...

Jo també sóc fatal... i si no, passeu pel meu bloc i ja veureu!

Anònim ha dit...

Curiosamente, lo que en una mujer puede sonar un concepto seductor, divertido... si lo ponemos en "version masculina" es denostado.

Anònim ha dit...

per a mi la paraula que em ve al cap quan parlem d'una femme fatale es ..seductora

i la veritat es que la xica del video...no es la millor definició que hi ha...

la veritat es que jo les idolatre...son un mite per a mi..son les james bond femenines...un objectiu a conseguir

Anònim ha dit...

james bond es un alcoholico, ludopata, picha brava y mentiroso que fuera del mundo del cine seria denostado ;)