diumenge, 4 de maig del 2008

Àlbum recomanat de maig: Second Round, de Killing Jazz



Killing Jazz són un grup madrileny de blues/jazz i el seu segon treball, Second Round, és l'àlbum recomanat d'aquest mes.

El pots escoltar al reproductor que hi ha a la banda dreta del blog, i te'l pots baixar des d'ací.

Què et semblen?


SI T'AGRADA EL BLOG,
VOTA'L CADA DIA!!

Vota'm al TOP CATALÀ!

3 comentaris:

Busca qui t'ha pegat ha dit...

El primer disc que vas recomanar em va enxisar. ara em posaré este a la feina per veure què tal.

de la núrica roca... m'abstindré de comentar res: el seu paper anit a 'el gran quiz' de cuatro parla per ell mateix.

bon dia!

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia.

He vist aquest matí el àlbum que ens has recomanat i estava esperant arrivar a casa per posar un comentari. El jazz es ún dels meus gèneres favorits i aquest àlbum és fantàstic.

La primera pista té la forma d'un "rondeau". N'hi ha un tema principal que es repeteix una vegada darrere d'altra i que ocasionalment alterna amb altres temes e interludis. El rondeau té 16 temes de 8 compassos organitzats com es mostra a continuació:

A(intro) - A - A - B
A - A(IG) - A(IG) - B
A - A(IH) - A(IS)- A(IS)
A(IH) - A(IH) - A(IG) - Coda

El tema principal es el tema A (és el que més es repeteix) y al seu interior tenim 2 compassos de C(Do), 2 de D(Re), 1 de E(Mi), 1 de F(Fa) y 2 de C(Do) altra vegada. Aquest tema de vegades aparèix com a joc d'un instrument solista, (IG)=interludi de guitarra, (IH)=interludi d'harmònica, (IS)=interludi de sax

Al tema secudari B encontrem breaks que interrompen momentàneament el estil balacejat amb l'objectiu de evitar caure en la monotonía. A més encontrem una estructura armònica diferent que (si no m'equivoque) es la següent: G - C - D - G i per si fora poc en tenim moments on el cantant es queda a soles i ens deleita sobremanera.

Al final el que importa de veritat és si la persona que escolta aquesta música experimenta algun tipus de sensació agradable. A mi em recorda una miqueta a Frank Sinatra. Sense dubte Lucrècia, es tracta de bon material per a disfrutar a soles, o millor encara, amb la teua companyia.

Salutacions.

Anònim ha dit...

Ho sento. M'he enganyat.

Al interior del tema A tenim 2 compassos de C, 2 de E, 1 de F, 1 de G y 2 de C.

Salutacions.