dijous, 19 de juny del 2008

Felicita'm: és el meu aniversari!

Sí, és el meu aniversari. Hui faig 28 anys. Sóc bessons amb ascendent balança.
I què significa açò? Els que entenen de llenguatge astral diuen que:

"Decididament aquesta és una bella combinació. Intel·ligent, culta, de bells sentiments, sentit fraternal; amb sentit de l'humor i preocupada no només pel seu propi benestar, sinó pel del món que habitem. Tal vegada un poc més tímida que tots els altres Bessons, però molt més equilibrada i de vegades taciturna. Li agrada ser guia, adherir-se als alts ideals, lluitar per la conservació del planeta i les bones relacions humanes. Li agrada tindre un bon cercle d'amistats i no perdre temps amb persones que li semblen insulses o massa materials. Destaca per la seua capacitat en el treball, la seua fidelitat en l'amor i la responsabilitat que sent per protegir a la seua família. És un ésser eteri, però que no sap viure sense parella."

Això diu... però als meus 28 anys no he tingut mai una parella estable, així que si aquesta última sentència no és certa... potser les altres tampoc.

Què opines de l'horòscop? El sols llegir? Te'l creus? Quin horòscop ets tu? Que vas a regalar-me hui?

Jo m'he fet 2 auto-regals: un fermall amb forma de cor amb una calavera i una cartera.



SI T'AGRADA EL BLOG,
VOTA'L CADA DIA!!

Vota'm al TOP CATALÀ!

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Anys i anys per molts anys, a la una fas molts anys....
Felicitats Lucre!!!!!!!!

doncs jo soc Càncer( el meu aniversari es el dia 23, d'ací a 4 dies...:) ), i jo no crec massa en aixó dels horoscops,encara que si que els pegue una ullada quan llig el periódic..però una vegada vaig tenir una companya de treball argentina, que em va acertar l'horoscop sols pel caracter que tinc....em va dir unes coses molt boniques..però no va aconseguir que m'aficionara als horoscops....encara que aixo del tarot si que em fa un poc de ilusió....

i com a regal...sols puc desitjar-te que disfrutes molt avui, més que ho fas els altres dies, que et regalen moltes coses boniques i milions de ciber besets

per molts anys Lucre!

estripanits ha dit...

Per molts anys! Els millors desigs de part meva: espero que aquest any que ve sigui un any ple d'orgasmes!

MeiAlbiol ha dit...

Felicitats!

Espere que el dia et depare moltes sorpreses de tot tipus :P 28? Jo em pensava que en tenies menys, els duus molt bé!

Pel que fa als horòscops, sóc Lleó (7 d'agost) i no sóc gaire aficionada encara que com laura de tant en tant miro el del dia. Crec que són descripcions molt generals però si hem de fer cas al que diu l'horòscop, el teu nom, la numerologia, el tarot, les runes, el xinesos, etc. crec que no viuriem!

El millor de tot és el factor sopresa i després ser tu mateixa. Es normal que hi hagi alguna característica que l'encerte, les persones per sort tenim moltes qualitats :D

Un petonàs!

Josep B. ha dit...

Donada la meva experiència amb els bessons us desitjo moltes felicitats a les dues Lucrecies, la que està ara i la que estarà desprès o demà o passat ... ;)

Jo sóc Aries amb ascendent cranc.

Hi crec en els horòscops pel que fa a la tendència personal, no sé si dir caràcter. D'endevinació del futur no hi crec.

Que gaudeixis d'un bon dia d'aniversari.

Generador de comentaris obvis ha dit...

Veig que és el teu aniversari.

Lucrècia de Borja ha dit...

Gràcies!! Com ho sabieu?? jojojo

Laura: conec gent que ha estudiat periodisme i a la seua primera feina, com a becari, els han posat a escriure l'horòscop... :S així i tot, jo sempre em pare a llegir-lo.

estripanits: jo també ho espere ;)

dona rebel·lada: semble més jove, no? t'he dic que ets molt simpàtica i em caus molt bé? jejeje. Recorda'm que et convide a una cervesa.

Skorbuto: les dos et donem les gràcies :P

generador de comentaris obvis: veus bé xDDD

OhCapità ha dit...

mmm, ... estava tafenajant anant d'un lloc a l'altre, ... i m'hi he quedat una estona. Per això, ... seria una manca de tot no felicitar-vos, ...

Així que, ... Felicitats !!!

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

Jo pense que de vegades l'horòscop ens predisposa a notar i donar importància als sucessos que prediu. Així, si et diu que tindràs un dia amb problemes en el treball que no t'estranye perquè tots tenim problemes tots els dies al treball i si creus en l'horòscop pensaràs "doncs m'han encertat avui".

D'altra banda els horòscops solen dir coses generals fàcils de ser interpretades, de manera que si vols, sempre encontraràs una relació entre la predicció i les coses que et passen.

No sé Lucrècia, jo de vegades crec en els horòscops. Els llig, però tampoc m'obsessione. M'agrada creure perquè als sagitari com jo ens solen dir cuasi sempre coses boniques.

La veritat, m'agradaria saber qui ets. De vegades dius coses que em fan una mica de pudor, però altres dius coses molt boniques. Si et coneguera personalment, aniria a ta casa i et portaria un petò (a la mejilla), unes paraules boniques i potser alguna cosa més.

M'agradaria que em digueres (si vols) de quin color es ta teua pell, els teus ulls i quina es la teua alçària.

Salutacions.

Striper ha dit...

Ostres per molts anys i moltisims petons guapa i aqui un detallet.

http://es.youtube.com/watch?v=zQ7dfF9pIWw

Unknown ha dit...

Oye pues felicidades chica ya me comento Laura, ¿realmente quieres?
(però als meus 28 anys no he tingut mai una parella estable, així que si aquesta última sentència no és certa... potser les altres tampoc).
Bueno la verdad que a veces jajaja se está muy bien, si ambos saben respetar el espacio de cada uno, pero chica yo he estado mucho tiempo suelto y tampoco se está nada mal...¿o no?.
FELICIDADES

Anònim ha dit...

Hola, Lucre!! Per molts anys!!
No sé què és això de l'ascendent. Jo també sóc bessons -i la meua quasi bessona també és bessons-, i estic per dir-te que sóc totes eixes coses bones i més :P

Fa temps que no llig l'horòscop, tinc massa coses pendents de llegir.

I per al teu aniversari, et regale un refrany que anima a cumplir anys, i que li agrada molt dir a ma tia Teresa, que és la més major de la família:

"Sap més el dimoni per vell, que per dimoni"

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!
Això, ja està tot dit: que passes un bon dia en companyia dels teus, que et regalen moltes coses i a seguir així de fresca!
Jo soc bouet (8 de maig) i no entenc molt més de l'horoscop. Podries explicar-nos que és això de l'ascendent. O siga que no sols el teu signe t'ha de marcar la personalitat, la teua vida sino que un altre te l'he de matissar? No és per a mi això...
I el meu regal... és prompte, no et conec, no l'encertaria... M'espere. Més endavant, a l'any que ve, et suggeriré un perfum a vore si l'encerte.
Ciber-bessets dels teus.

Lucrècia de Borja ha dit...

Ohcapità!: que educat. Gràcies! :)

José Vicente: Quan l'horòscop em diu coses que m'agraden... m'alegra el dia, i quan no m'agraden... pense "com es tot mentida...". Les coses que dic són coses que passen i són naturals. No t'ha de fer pudor, els una cosa més, sols que la societat de vegades ens fa vore el sexe com una cosa bruta, però és natural, instintiu, animal... i nosaltres som animals al cap i a la fi.
La meua pell és molt blanqueta, els ulls negres i faig 1.69 descalça i 1.77 amb tacons :)

striper: gràcies!! quins records...

Lolo: no es que quiera o no quiera... yo estoy bien. No creo que el amor se tenga que buscar, eso llega y a mi no me ha llegado aún, pero tampoco tengo prisa.

Marta: ara que no ens sent ningú... els bessons som els millors. Felicitats a tu també, aleshores, que si no ha sigut ja serà demà, no? Molt bonic el refrany :)

Monyofiné: Ja faré algún escrit sobre els horòscops i ascendents... i mentres, m'esperaré al proper any a vore que em suggereixes.

molts ciber-besets a tots!!

Busca qui t'ha pegat ha dit...

anys i molts anys, honey!
ja saps com ho celebraràs?

Joan ha dit...

anys, anys i encara mes anys. !!!!

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

Fa una estona posava que la teua pell era pal*lida i ara posa que es blanqueta... ¿Per què has camviat el teu comentari?

Lucrècia de Borja ha dit...

busca qui t'ha pegat: vaig anar el cap de setmana al poble, amb les amigues, com ha de ser :)

joan: gràcies!!

josé vicente: no sé a que et refereixes, no he tocat res.