dilluns, 2 de juny del 2008

Provar noves postures sexuals

Provar diferents postures sexuals sol ajudar a trobar nous plaers i a mantindre viva l'espurna sexual. Permet trobar diferents intensitats de plaer i crear ajustaments per combinar-lo amb la comoditat. (Que quede clar que no som contorsionistes encara que mirant alguns llibres ho semble).

És possible trobar postures que faciliten la penetració i que estimulen les zones adequades. També existeixen postures que ajuden a aconseguir una penetració més (o menys) profunda i a aconseguir alguns variats durant el coit. Aquestes consideracions són especialment importants durant l'embaràs, en les persones molt obeses, amb problemes d'esquena, discapacitats...

Hi ha parelles que solen tindre relacions sexuals seguint exactament la mateixa seqüència un dia rere un altre. Sempre. I això cansa, eh, que per molt que t'agrade el sexe si sempre és igual... perd la gràcia. Però realment hi ha qui sols utilitza una o dues postures al llit (tres, si estan inspirats eixe dia), i eixa comoditat a les relacions sexuals pot caure en una perillosa rutina i aleshores... la monotonia s'apodera de la teua relació i la cosa comença a anar malament... i el que és pitjor... deixes de tindre interés pel sexe!! (o al menys del sexe amb la teua parella).

Les postures sexuals poden produir excitació o conflicte. Hi ha dones que no es senten molt cómodes amb certes postures perquè es senten objectes quan van més enllà de les postures tradicionals, i és que encara arrosseguem molts tabus i prejudicis. Per a l'home també pot resultar còmode marcar les pautes i insistir que se seguisquen més o menys al peu de la lletra, mantenint, d'aquesta manera, un rol bastant convencional. Però així és com l'espontaneïtat es va perdent i cau en l'automatització de les relacions sexuals.

Així que ja saps: comunica't i demana el que vols!! Sempre va bé incorporar noves postures o nous joguets.

El Karmasheetra pot ser un bon joc per practicar postures noves. Ens ajuda a posar els peus i les mans. És un llençol on s'indican mitjançant els dibuixos de peus, mans i culs les postures que sempre vam voler fer. És com el joc del Twister, però per al sexe.

I tu? Sols seguir els mateixos patrons a l'hora de tindre sexe? Eres flexible i adaptable pel que fa als suggeriments que et plantegen quan tens sexe? Quines són les teues postures favorites? Hi ha alguna postura que no t'agrade?



SI T'AGRADA EL BLOG,

VOTA'L CADA DIA!!

Vota'm al TOP CATALÀ!

7 comentaris:

estripanits ha dit...

Jo m'adapto: qualsevol postura que li agradi a ella a mi ja em va bé!!!

Striper ha dit...

Si be potser tinc un patrons i de vegades intento fer les pocisions on millor puc controlar l'ejaculacio, no tinc cap problema en adaptar-me a las peticions de la parella.

Josep B. ha dit...

Jo sóc dels que acabaria a urgències més d'una vegada en posicions "compromeses", però com que això és cosa de dos ...

gatot ha dit...

caramba lucre... tens el bó i millor a ca teua comentan-te, eh? :D

trobo però que les noies (també em passa sovint a la Cuca) es tallen una mica... li haurem de demanar a l'striper el seu secret pels comentaris!

estic d'acord amb el que planteges, lucre, però saps? jo crec que en definitiva... és més qüestió d'una postura mental...

ja era això el que deies, no?

i... em permets una petita "distinció" lingüística? no m'agrada gaire l'expressió "tenir sexe"... prefereixo usar directament el "cardar", "follar" o "fer l'amor"... i si ha de ser una expressió més literària... podríem usar el "compartir sexe", no?

petons i llepades compartides!!!

El company de Venus ha dit...

Ei, totalment d'acord amb el que dius, Lucrecia. Innovar o morir (d'avorriment)

Busca qui t'ha pegat ha dit...

el millor de fer-ho amb diferents persones és que cadascú té el seus trucs i si et deixes portar és fàcil aprendre coses noves.

no només pel que fa a les postures (qüestió sobrevalorada des del meu punt de vista) sinó pel que fa a manies i gustos.

feliç dimarts, honey.

Lucrècia de Borja ha dit...

estripanits: tu ets un fiera, ho sabem :P

sriper: em sembla molt bé, crec que és com ha de ser. Striper, volem el teu secret!! com ho fas per tindre tants comentaris de tothom i don??

skorbuto: quin perill que tens...

gatot: gràcies! és cert, els millors de cada casa em deixen els seus comentaris. Les dones a poc a poc... que ens costa, però jo ja li he deixat la pregunta a l'striper...

company de Venus: gràcies!

busca qui t'ha pegat: si, cada persona és un món i viatjar et dona més cultura i aprenentatges nous :P