divendres, 27 de juny del 2008

Totes les dones som unes histèriques

Hui en dia totes tenim (si no en tens compra-te'l però ja!!) un vibrador (o 2). Hi ha de tots els colors, formes i mides. El meu és blau i amb forma de dofí, com ja vaig mostrar al meu calaix del sexe. Però no sempre ha estat així. Els vibradors no han existit sempre. Aleshores, com s'ho feien les nostres avantpassades??

Al diari gratuït ADN han publicat "La boja història dels vibradors", on expliquen que fins a la primera meitat del s.XIX es considerava que l'únic tractament contra l'histèria femenina era el massatge clitorià i tots els homes portaven a les seues dones, filles, mares... al metge perquè els fera un d'aquestos massatges i les deixara tranquiletes.
Així que ara ja saps perquè totes les dones som unes histèriques: perquè necessitem sexe!!
I com els metges estaven un poc farts dels atacs diaris "d'histèria" de les dones van haver d'inventar algun estimulador...

El vibrador es va comercialitzar com a electrodomèstic. Els anuncis que oferien "salut, vigor i bellesa" promovien el vibrador com a font de salut (quanta sabiduria els nostres avantpassats!!). Pels anys 1920, els metges van abandonar els tractaments físics de massatges per curar l'histèria a favor de tècniques psicoterapèutiques, però els vibradors continuaven tenint una vida comercial activa. I és que tu no et sentiries temptat d'experimentar eixa sensació de salut emocionant anomenat vibrador que asseguren que et fa estremir amb alegria de viure? Jo no m'ho pensaria 2 vegades... Però així i tot l'utilitat del vibrador per a la masturbació mai no es va admetre. Els vibradors elèctrics es comercialitzaven només com massatgeadors de piles mentre els fabricants fermament "ignoraven" els seus beneficis sexuals.

Ara, els vibradors són un gran negoci. Es venen a sex-shops, botigues on line, magatzems i fins i tot per catàleg! Espere el dia en què els vibradors es promoguen orgullosament com les joguines sexuals superiors que són. Després de tot, com deia l'anunci dels vibradors de les nostres bes-besàvies, "Aquest massatge és com un miracle de força sanadora quan s'aplica correctament."


SI T'AGRADA EL BLOG,

VOTA'L CADA DIA!!

Vota'm al TOP CATALÀ!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

massatge clitorià??? Eixes sí que sabíen sí :-DD
Jo no en tinc cap, tinc unes boles (que per cert ahir em van fer una mena de "reacció"... crec que estic començant a ser alèrgica al latex) xineses, però no tinc cap vibrador.
Haure de comprar-ne un, de fet fa uns mesos me va fer goig un metàl.lic que semblava un objecte de decoració. Pensava deixar-lo exposat ;-P

Mireia.

Marc ha dit...

A mi em va semblar curiós saber que els anglesos ni diuen "rabbit" dels vibradors, quan aqui quan parlem del "rabbit" ens referim més aviat al cau.

Anònim ha dit...

Mira que s'ha de ser ruc, hòstia, per considerar la nostra satisfacció com una qüestió de salut que només podia fer el metge...

Striper ha dit...

Per sort ara ja també ha evolucionat i a part de us per la dona en solitari també entren en el joc sexual de la parella.

Lucrècia de Borja ha dit...

Mireia: si, sabien el que es feien... Mira't bé això de la reacció, que si realment tens alèrgia millor saber-ho prompte. Sort! i cuida't, maca!!

Marc: dir "rabbit" és una incorrecció d'anomenar un producte amb el nom d'una marca, com dir danone (enlloc de iogur) o kleenex (per mocadors de paper). El rabbit és la marca més coneguda d'un vibrador que té una mena d'orelles de conill que son per estimular el clítoris alhora que el vibrador et penetra. Un altre dia parlaré dels tipus de vibradors.

Nur: així no m'estranya que totes estigueren histèriques... hehehe

striper: i que no pare l'evolució!!

Toy folloso ha dit...

Tú, que la Bolero (distanciasmuycortas.blogspot.com) també parla del tema, avui.
Casualitats....
La meva opinió d´aquestos artefactes.
Vindré més.

Busca qui t'ha pegat ha dit...

sobre la histèria... no puc més que recomanar-te l'etimologia de la paraula...

és tan encisadora...

Anònim ha dit...

Massatge clitorià.. jajajja

Pero no et convida a copes ni t'abraça...

Besitos...