dimecres, 9 de juliol del 2008

Gastronomia i ciència ficció (text complet)

M'ho vaig passar molt bé a la festa de divendres. No sé si vas vindre o no... però jo estava allí. Abans de començar la festa em vaig trobar amb un xic que entrava, jo tant simpàtica xarrant amb tot el món... i em diu:
xic: jo vaig col·laborar a La Cabota, una revista semblant a aquesta
Lucre: ah, si?? tu ets cabotista??
xic: vaig col·laborar a la última revista
Lucre: jo sóc cabotista
xic (amb cara de sorpresa): no em digues que ets Lucrècia...
Lucre: siii :)
xic: jo sóc Vent de Cabylia!!

Ei, quina il·lusió, de veritat!! Després de llegir a algú te l'imagines, li agafes carinyo, és com si el conegueres ja però sense haver-vos vist. T'ha passat mai? No vaig a explicar res més de la festa, si no vas anar... això que et vas perdre. El que si faré és deixar-vos l'escrit sencer del meu article de la revista:

Monos, rates, musaranyes, girafes i fins i tot mandrosos ho practiquen i no els hi atorguem cap romanticisme. Estic parlant del sexe oral.

Quan els homes apropen el nas als genitals femenins o introdueixen els dits en la vagina de les dones olorant-los i llepant-los, estan recollint informació sexual, igual que los simis o els marsupials. En algun moment dels nostres avantpassats, olorar i deixar-se olorar va significar interès per fusionar cromosomes, és a dir, per fornicar, fotre un clau, fer l'amor o com vulgues dir-li... i simplement es va corporitzar d'una manera més excitant.

Olor i tacte tenen papers principals en el comportament sexual dels mamífers. Les olors d'un o altre gènere, provocats per les hormones, actuen com estimulants directes en la localització de la parella, en l'elecció, el seguiment, l'aparellament i el funcionament dels sistemes reproductors. Els fluxos odorífers són imprescindibles per a molts grups de mamífers, encara que el nostre no gaudisca ja de bon olfacte. Potser per això els mascles humans hagen d'apropar-se tant als nostres genitals... i ens ha semblat que era amor. Ja...

Atenció, xiques: quan un home ens fa un cunnilingus, bàsica i biològicament està cercant resposta a tres preguntes:

  1. Aquesta femella està sana?
  2. És o està fèrtil?
  3. Ha tingut relacions sexuals amb altre mascle fa poc?
Pel que fa a la primera pregunta, les malalties venen i van, per tant és comprensible fer de tant en tant una inspecció sanitària tant si es vol tindre relacions amb una femella nova, com amb una femella estable.

Pel que fa a la segona, l'olor de totes les femelles és clarament diferent segons les fases del cicle menstrual. (Vos estalviaré els detalls d'un estudi fet amb tampons que varies dones van portar posats durant les diferents fases del cicle i que van ser olorades, a mode de tast cec, per una comissió “d'experts”. L'estudi conclou que l'olor que resulta més agradable als homes és el del període fèrtil).

Bé. Un cop el mascle obté proves de salut i fertilitat, necessita saber si la femella ha estat amb altre mascle recentment, doncs d'això depèn la quantitat de espermatozous que ha de produir: sí, sí, los homes “ajusten” la quantitat d'esperma que ejaculen en cada ocasió, perquè en cas que la femella haja tingut relacions sexuals amb altre, estarà clavant-se en una “guerra” espermàtica, de la que, lògicament, vol eixir guanyador.

Però tot açò és molt inconscientment perquè encara continuen pensant que el sexe oral és sols per penetrar-nos millor després...

T'has trobat amb un home que no et fa sexe oral?? Com pot ser que es done aquest comportament??!! No és instintiu i animal??!! Compte!! Si no fa sexe oral: és extraterrestre. No hi ha cap dubte.

Com identificar un extraterrestre? Hi ha certes característiques que et poden servir d'ajuda:

  • No fan sexe oral
  • Mentre els parles mouen el cap amb gest afirmatiu de manera compulsiva
  • Solen tindre unes mans menudes i com si foren de plastilina (o rateta de laboratori)
  • No mengen formatge
  • Tenen un pot amb kèfir al seu armari de la cuina
  • Es mengen les faves i cigrons dels paquets de fruits sex
  • Passant dels 30 anys no tenen carnet de cotxe... ni s'ho plantegen...
  • Tenint ordinador amb connexió a Internet no fan servir cap programa de missatgeria instantània (Messenger, ICQ, ... )
  • Mai han cantat la cançó de Movierecord al cinema
  • Enlloc de melic té una espècie de mini trompeta verda.

Cada resposta afirmativa de cadascuna de les característiques que coincidisca és un 10% de possibilitats de que l'home en el que estàs pensant siga d'un altre món.

Excepció: Si et trobes un home amb un alt percentatge extraterrestre i no vols anar-te'n amb ell al llit per si no et fa sexe oral... pregunta-li primer per la seua procedència. Si és de la Valldigna, no hi ha cap problema, et lleparà tota fins que et fartes. No és d'un altre planeta encara que ho semble. Ningú no sap perquè però a la Vall-digna no hi ha extraterrestres. Cap ni un. Potser no gosen viure entre ells...

Atentament,

Lucrècia de Borja i Bairén



SI T'AGRADA EL BLOG,

VOTA'L CADA DIA!!

Vota'm al TOP CATALÀ!

8 comentaris:

Striper ha dit...

Les olors en el anbit sexual esta clar que tenan molt a dir hi han cultures que las promuen en quant a l'olor del periode fertil, les dones al igual quue la resta de femmelles d'animals tebnen epoca de el malgrat per l'evolucio no estigui molt marcada.

Lucrècia de Borja ha dit...

Nosaltres ens ho notem molt. No estem igual a principis del cicle, que quan ovulem, o a finals... i això s'ha de notar a la força.

Vent d Cabylia ha dit...

Ei, jo també em vaig alegrar molt! Un altre dia xarrarem d'astrofísica, l'amor i la vida en general... L'escrit boníssim, com sempre. Em va deixar amb un somriure als llavis. Mooooo-vi-ree-cor!

El company de Venus ha dit...

Com sempre, sensacional, Lucrècia, bella dama. Gràcies per delectar-nos amb aquestes fragàncies.

Anònim ha dit...

Ets gran lucrecia...ets mooolt gran!

hahaha

i ja ens explicaràs el teu amor pels de la Valldigna...
besets Lucre

Anònim ha dit...

A mi m'agrada xarrupar xones.

Estic d'acord amb les teves 3 màximes.

He fet varis i diversos actes cunnilinguals.

Les xones que estan més sanes normalment tenen un sabor dolç i més o menys acaramenlat, segons l'alimentació.

A les que els hi putia el cony o bé em reconeixien que prenien substàncies alienadores o que no m'havien volgut dir que estaven en el cicle menstrual perquè poguéssin gaudir d'una xucladeta de conyet.

Salut!

Pirata Mediterrani

Anònim ha dit...

Gràcies pel test dels marcians! m'has tret un pes de sobre., pensava que estava casada amb un d'ells i ara vec que no!

Anònim ha dit...

hahahaha! M'ha agradat moltíssim això de la guerra d'espermatozous! La mare que va parir la natura, és la reina!!! :D