dilluns, 14 de juliol del 2008

Àlbum recomanat de juliol: Lounge Cafè Tunis, de Ben OThman

Ei, que ja estem a mitat de juliol!! Se m'havia passat l'àlbum recomanat d'aquest mes i no m'has dit res!! Bé, doncs al juliol 2 àlbums. Aquesta vegada li toca el torn a Ben Othman, amb el seu Lounge Cafè Tunis "Sahria" (vol.1) i amb el Lounge Café Tunis "Intellectuel" (vol.2).

El chill out no sempre és tant relaxant com hauria de ser-ho, però en aquest cas ho és. Aquestos àlbums aporten la sensualitat oriental combinat amb ritmes chill out. Ara que estem en ple estiu et pot servir per a les teues festes a la platja, o per a les teues festes més íntimes...



El vol.1 te'l pots descarregar des d'ací i el vol.2 des d'ací. I per escoltar-los abans, com sempre, a la part dreta del blog, baix de tot s'hi troba el reproductor.

Ja em diràs què et sembla.


SI T'AGRADA EL BLOG,

VOTA'L CADA DIA!!

Vota'm al TOP CATALÀ!

7 comentaris:

estripanits ha dit...

Xiqueta, quan puguis passa per ca meva que t'hi he deixat una coseta...

Lucrècia de Borja ha dit...

oooh!! un regalet?? vaig, vaig... però t'ha agradat la música?? :P

Striper ha dit...

Eh gracies una ja l'estic descargant.

El company de Venus ha dit...

Ei, el vaig descobrir fa alguns mesos a Jamendo i vaig trigar segons a descarregar-lo.

Lucrècia de Borja ha dit...

striper: d res ;)

el company d venus: acaba de traure un altre disc!!

Anònim ha dit...

Ja els he descarregat els dos, ja n'he escoltat un... m'agrada. Hui he de dur a una amiga a Sueca, com el camí es presta li possaré la teua musiqueta, ja te conte quin efecte li fa :-)

Anònim ha dit...

Entro poquetes vegades per aquí perquè em connecto a la feina i qualsevol que em passi per darrera podria veure certs continguts que potser no farien bon efecte! I avui he descobert aquestes recomanacions muscials i ja me les he baixades! A veure què tal!! Gràcies, maca! :)