diumenge, 13 de juliol del 2008

Nudisme

Hui, 13 de juliol (Felicitats, Enric!!), amb l'objectiu de reivindicar el respecte social de la nuesa a les platges, es celebra la 2na jornada del Dia Sense Banyadors (DSB).

Aquesta jornada consisteix en la lliure pràctica del nudisme a les platges tèxtils, promovent així la convivència entre les diferents opcions de prendre el sol i contribuir a la normalització de la nuesa a les platges llacs i rius.

La nuesa no pot considerar-se "conducta impúdica o immoral" perquè no és una conducta, és un estat natural de l'èsser humà.

El nudisme és legal a tot l'Estat Espanyol sense necessitar cap autorització, però per si tens algun dubte o la gent o policia et demana que et poses el banyador, a la web de la Federació Espanyola de Naturisme (FEN) hi ha un document en pdf (en castellà i en català) on t'expliquen què és el que has de fer. Perquè negar-te a vestir-te no és sancionable com a falta de desobediència.

Pots trobar més informació a la web del Club Català de Naturisme (CCN), Associació Naturista Osiris d'Alacant, El naturisme a Catalunya i Balears, Guia de platges nudistes d'Espanya...

I al la web de Turisme de la BarbaritatValenciana podeu trobar el llistat de platges naturistes del País Valencià.

Potser les primeres vegades que et despulles en públic sents vergonyeta, però és una sensació que dura 5 minuts i te n'oblides de seguida. Però si encara no t'has decidit, mira aquest video-documental on entrevisten a gent del Club Català de Naturisme i apareixen al vídeo la Nupy, el Xavi, el Jacob... explicant les seues experiències. Fa un parell d'anys vaig participar amb ells a la Cursa a pèl de les festes de Premià de Mar. Va ser una experiència molt divertida.

Els homes solen tindre més manies a l'hora de fer nudisme per por a una erecció en un moment no desitjat, però al cap i a la fi, les ereccions són naturals i ningú no estarà pendent de si trempes o no. A més, una altra cosa t'he de dir, sempre és molt més eròtic allò que s'insinua i que no s'acaba de vore perquè t'imagines la resta, però si ho veus tot... perd encant eròtic. Així que no et preocupes i prova-ho!!


Il·lustració: Arthur de Pins


SI T'AGRADA EL BLOG,

VOTA'L CADA DIA!!

Vota'm al TOP CATALÀ!

8 comentaris:

Striper ha dit...

En primer lloc jo crec que sense que es veigui coartada la llibertat hi ha gent que te opinions diferents del nudisme i que s'han de respectar, i de la mateixa manera que he vist que molts cops es criticava el us del banyador a platjas nudistas , inclús en alguna platja estan cartells de prohibicio crec que es tindria que respectar el deret al texil i no pensar que unaactitud es la correcte per sobre de les altres . Jo practico el nudisme i mai he tingut problemes d'ereccio crec que es una po injustificada.

Lucrècia de Borja ha dit...

striper: correcte, es tracta de respectar-nos.

Anònim ha dit...

jo ja m'he llevat els calçotets, tot i que al estar sol suposer que no es considera "nudisme"!!! :)
si algú haguera pensat que la nuesa és immoral, ens haguera fet vindre al món amb roba interior incorporada...
per a quan un bloc nudista? ;)

banyerí ha dit...

Volia fer un post sobre el tema al meu blog però ja no cal. HO has explicat molt bé.

ET contaré un succeït...
Anava jo l'any passat a soles amb la bici de cami al saler quan em vaig trobar la platja nudista de Pinedo. Sense pensar-ho vaig entrar i vaig gaudir d'una bona estona de sol i aigua en conill. Per eixugar-me vaig decidir fer un passeig per la vora de la mar... que suspenguí en comprovar que estava sent analitzat per la mirada de molts banyistes musculosos, depilats i encollarats.
Després vaig assabentar-me que a la platja hi ha una zona gai, que és on jo havia estat

PD; Ara ja sé com vos sentiu les dones quan vos miren com carn de xarcuter.

Senador Lombrith ha dit...

Hola, Lucrècia
m'ho has encertat. Enguany se m'ha clavat en el cap que volia fer nudisme. Vaig fer un parell de vegades a Alemanya fa un parell d'anys, i va anar bé. Ho vaig vore com molt més normal que ací.

Ací... anar a l'Ahuir no em tira massa, jo voldria algun lloc menys freqüentat per gent en banyador, i sobretot amb més varietat. I no sols per vore xiques, sinó gent de totes les edats, com el que vaig vore a Alemanya. L'Ahuir estaria acceptable si amb tant de xapero no em sentira jo exclòs. Sols vore-ho de prop ja no estic còmode. Ells estan treballant com poden i jo trobe que moleste.

M'havien dit d'una altra entre Tavernes i Cullera, però la única de Cullera que ix al llistat que enllaces (la de Mareny de Sant Llorenç) està prou més amunt. Tu coneixes eixa altra que dic?

Moltes gràcies.

Lucrècia de Borja ha dit...

german: hi ha molts blogs nudistes. Si entres a les webs que he enllaçat al post les trobaras.

banyerí: jo solc anar a la platja de Pinedo, i no és que hi haja "zona gay", sino que on hi és la fàbrica és zona de cruising. Ja parlaré a un altre escrit sobre aquest tema. Bueno, ja tens una experiència més xDD

senador lombrith: Hui he estat a la platja de l'Ahuir. Feia molt que no hi anava. És cert que normalment hi ha molt de xapero, però hui m'ha sorprés la quantitat de parelles home-dona que hi havia.
No sé quina és l'altra platja que dius, jo vaig a l'Ahuir o a Pinedo segons si estic a La Safor o a València city.

Anònim ha dit...

Doncs amí em molesta estar en una platja nudista i que vingui gent amb banyador (sobretot homes sols), perquè amés les platges nudistes mai estan " de pas" sempre en racons. Si en les taxtils et despulles, hi ha molta gent ( dones d'edat, i families) sobretot que es molesten molt, molt.Perquè no respectar aquestes zones? a la platja es va a gaudir!

mazobeach ha dit...

hola amics jo frecuentava temps enrrere la platja de l,ahuir , pero he deixat de anar perque empareix vergoños tota la gent que pasa per ayi pasejant y a vore els nudistes , ara frecuente mes la platja de san llorenc en cullera aunque visq en gandia , pero ya vos dic es una poca vergonya aquesta platja , pense que debrien fer algo al respecte amb esta gentola que es dedica a mirar als nudistes y tallar de alguna manera el pas a driscreccion de tanta gent textil.