dilluns, 7 de juliol del 2008

TaperSex

Al maig de l'any passat vaig organitzar un TaperSex dins de les I Jornades Eròtiques a València, al Casal Jaume I (d'ACPV) de Russafa. Mentre estava organitzant-les molts tios em deien "jo passe d'anar, de segur que no hi ha dones i són tot homes mirant a vore que cau... sempre igual, les dones no aneu a aquestes coses". El resultat va ser que el 80% dels participants eren dones i sols un 20% d'homes (5% heteros i 15% gais).

El dia del TaperSex, érem tot dones, tret de 2 homes, que estaven arraconadets mentre totes anàvem cridant:

Una: ei, això ho tinc jo!!
Altra: jo també ho tinc! i allò d'allà també!
Altra2: jo vaig provar aquest, però ara crec que aquest altre va millor
(mentre assenyalava 2 productes diferents)

I entre unes i altres... teníem el repertori complet. I allà estaven aquells 2, intimidats per tanta dona deshinibida que parlava de sexe sense tabús.

Ah, que encara no saps què és un TaperSex i t'has perdut a meitat-escrit?? No passa res, ara t'ho explique. Tu saps que abans es feien reunions del TupperWare o de la Termomix a casa d'alguna dona. Es reunien totes les amigues al voltant d'una taula mentre una explicava com de meravellós era el producte que anava a vendre't mentre les altres menjaves pastetes i prenien cafè. Doncs el TaperSex és igual, però amb productes del SexShop.

I com funciona?
Concerteu una cita amb l'assessora-TaperSex, ella va al lloc on heu quedat el grup de gent i vos mostra els productes. EL millor de tot és que es poden provar!! mmmm... m'explique bé, és evident que no vas a posar-te el vibrador i masturbar-te allà, però pots posar-lo en funcionament i comprovar in situ com vibra i quantes velocitats te. També pots tastar els olis amb sabors (per fer massatges), les cremes hidratants amb sabors i tot allò que tinga sabors...

No sé si has anat mai a un SexShop, però normalment són molt porno, gens glamourosos, molt destinats a un públic masculí (tret de l'Ann Summers i pocs més que estan enfocats al públic femení).

Per a l'event, jo vaig contactar amb una saforenca de La maleta roja, però hi ha molts altres llocs des d'on pots organitzar una reunió TaperSex. Ací en tens uns quants:

Ara no tens excusa per no organitzar un TaperSex i comprar-te totes les joguines que necessites per enriquir un poc més la teua vida sexual i ampliar el teu calaix del sexe.

I per si encara tens dubtes mira aquest reportatge que van fer a Tele5, al programa TNT:







SI T'AGRADA EL BLOG,

VOTA'L CADA DIA!!

Vota'm al TOP CATALÀ!

17 comentaris:

Roger Seró ha dit...

dona, això que els sex shop estan destiants al públic masculí crec que ja fa temps que no es així. si que hi ha aquells amb la porta esborronada i aixi hard, pero robo que els que van obrint avui en dia no van destinats a home ni a dona sinó a tothom

no em venen noms llevat d'un que hi passo sovint de la meva ciutat q es diu sexy store

Striper ha dit...

Crec que aquestes reunions son molt positives per apropar una mica de fantasia sexual a moltes llars.

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

Crec que la questió és no deixar de consumir.

Salutacions.

Anònim ha dit...

Encara que semble mentida, també a l'Edat Mitjana es feien Tapersex!
:)

Anònim ha dit...

doncs jo no he anat mai a un d'aquests...pero coneguent a les meues amigues....la que s'haurà de fer l'anim per organitzar-ho soc jo..ja que soc "la caxonda" de la quadrilla...així que ja puc anar fent-me l'anim

besets lucre

Lucrècia de Borja ha dit...

Roger: Els sex-shops estàn destinats a homes estèticament, no de contingut. Però per a una dona, al entrar, fa sensació d'estar fora de lloc. En canvi a l'Ann Summers, per exemple (no tinc cap comissió és el que tinc més a prop), dona més sensació de glamour i diversió.

striper: si que ho són. N'has estat mai a cap?

Jose Vicente: la qüestió no és no deixar de consumir, sino consumir sense tabús ni prejudicis.

Jero: Si?? com està la cosa??

laura: al proper que organitze t'avise per si t'apuntes ;)

Anònim ha dit...

He de dir que, malauradament, eren una mica més clandestins. Però les reunions de dones que compartien certs artilugis per al gaudi personal, consells sexuals, tècniques i remeis anticonceptius o fins i tot abortius està documentat, des d'un punt de vista misògin, en alguns textos medievals. Algunes es reunien per a cossir i/o llegir i el tema eròtic podia sorgir en algun moment.
Els tractats mèdics també oferien certes receptes que acabaven disperses entre les alcavotes que habitaven les ciutats, com ara València.
Salut!

Anònim ha dit...

O més aviat eren receptes de la saviesa popular, en poder d'alcavotes i matrones, que acabaven plasmades en textos mèdics. No ho sé ben bé. ;)

Anònim ha dit...

Per cert, els consoladors francesos tenien bona fama entre algunes dones nobles i, fins i tot, alguna abadessa.

estripanits ha dit...

Xiqueta, em sap greu, però no he volgut mirar els videos perquè boicotejo la Tele 5: un altre dia m'ho contes, sí? ;P

Anònim ha dit...

Jo mai he estat a cap reunió d'aquestes. Vam estar a punt de fer-ne una, però al final s'hi van despenxar i no feiem prou gent.
A veure si n'organitzen alguna, que preferisc "provar" els productes, hehe
Mireia

Anònim ha dit...

et fan descompte per adquirir un gran volum de joguets o gastar grans sumes de diners? :)

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

Fa més de 10 anys que no rebem a casa ningun comercial de les enciclopèdies ni dels Tuppers. Seria divertit rebre't amb un maletí ple de consoladors, olis, llenceria i coses així...

Salutacions.

Lucrècia de Borja ha dit...

Jero: això no ho sabia. Gràcies per l'informació!!

estripanits:era sols una demostració del TaperSex amb un poc d'humor :P

Mireia: et dic el mateix que a la Laura... quan n'organitze un altre vos avise. Es molt divertit!!

german: sí, et fan descomptes. Estas interessat en adquirir un gran nombre de joguets??

Jose Vicente: els comercials van a ta casa a vendre't coses sense que tu els crides. Les assesores de TaperSex van perquè prèviament has concertat la cita. Jo no em dedique a fer aquestes coses però m'ho estic plantejant... seria divertit :)

El company de Venus ha dit...

Tot és positiu per recuperar l'espurna que es perd pel camí.

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Ara ja n'existeixen per a homes... a la nostra empresa, ens hi dediquem des de el 2009. Podeu demanar, si voleu, que vinguem. http://www.tuttosexparachicos.com