dissabte, 30 d’agost del 2008

69

Aquest és el meu escrit num.69.

T'has parat a cercar "69" a la Viquipèdia?? has vist el resultat?? I què passa si ho cerquem en castellà?? que ens diu el mateix, traduït, òbviament, però a més afegeixen "Este artículo trata sobre el año 69. Para otros usos de ese número, véase Sesenta y nueve" I ja per fi, dins d'aquesta plana, a l'apartat de les característiques trobem "69 es el nombre de una postura sexual, que consiste en sexo oral mutuo". Apa, ja ho saps, postura que consisteix en sexe oral mutu (ho traduesc per als que no saben idiomes).

Il·lustració: epicharmus

Ja he escrit sobre la fel·lació i el cunnilingus, però aquesta vegada va tot junt i alhora. Tombats de costat, o un damunt de l'altre, o un enfront de l'altre, però sempre oposats. El cap d'ell entre les cuixes de ella i el cap de ella entre les cuixes d'ell. El truc està en no deixar de llepar i tocar. Ací el que importa és fer i deixar-se fer. I amb el plaer que donem podem influir en el plaer que ens donen...

L'home del penis perfecte solia dir: "Nena, fem un 68 i te'n dec una!!" Egoistes hi ha hagut sempre a tots els llocs...

T'agrada el 69?? o t'estimes més fer-ho per separat??





Courtesy of SexInfo101.com.



SI T'AGRADA EL BLOG,

VOTA'L CADA DIA!!

Vota'm al TOP CATALÀ!

18 comentaris:

Striper ha dit...

Jo crec que moltes vegades es queda en 68 , pero no sempre es el mascle el que deixa a deure!!!

estripanits ha dit...

Nena, a mi m'agrada tot... la gràcia del 69 és no desfer-lo fins que ambdós no han acabat, no?

Josep B. ha dit...

Per a mi és la postura més bella del sexe, aquell on cadascú està atent i dedicat a donar plaer a l'altre, si tots dos s'hi posen pot traduir-se en una fusió total.

MeiAlbiol ha dit...

Jo la vaig intentar una vegada i va ser una mica desastrosa :S bàsicament perquè ell era massa alt i jo massa baixeta...

Però mola! Jo vaig riure molt i això és el que compta al cap i a la fi :P

Un petonàs!

p.d gràcies per l'ad al facebook ;)

Anònim ha dit...

A mi m'encanta la postura i sobretot si s'arriba al final...

.: Alexia Stark :. ha dit...

Hola, m'agrada molt el teu blog i t'el he recomanat per el BlogDay ^^

http://univers-alexia.blogspot.com/2008/08/31-dagost-blogday.html

PD: A mi també m'agrada molt aquesta postura (-^o^-)

Hèctor ha dit...

Pot ser molt -molt- excitant, però jo el veig més aviat com un joc de tants que aprofita per a posar-se malaltets mútuament..

El problema? que no crec que es puga estar a misa i repicant. És una mica com donar massatge i rebre'l alhora.

Plaer dóna, és clar, però per al meu gust, és millor centrar-se en una de les dues coses. Pots posar-hi tots els sentits a donar plaer, o a rebre'l.

És molt més fàcil deixar-se anar i abandonar-se..

Salut!

Anònim ha dit...

A mi m'agrada molt aquesta postura, sobretot si els dos arribem fins al final. El primer cop que ho vaig fer va costar perquè estàs ocupada i costa deixar-se anar però amb la pràctica pot arribar a ser molt, però que molt excitant, tot és provar-ho jeje.

Busca qui t'ha pegat ha dit...

jo sóc metòdic: a poc a poc. primer un, i després l'altre, tot i que el 69 al món gai és tan recurrent...

besets orals!

Anònim ha dit...

Opino com l'Eskorbuto, i respecte al que diu l'Hector, d'acord que no es pot estar al 50% rebent i donant, jo, per exemple, he de parar en algún moment per por a mossegar al meu company, o per sencillament, agafar aire! m'encanta!!! i al meu company també, perquè això es el que demostra lo molt que gaudeixo d'aquesta postura. A ell tb li agrada molt, però no crec que tant com amí.

El company de Venus ha dit...

Crec que és una de les postures més mitificades, però no per això menys excitants... i ara. Fantàstic sentir el sexe d'ella tant a prop, i el teu tant a prop d'ella...

Anònim ha dit...

no sé si és perquè tenim el pensament linial i no sabem fer més [els homes] d'una coses al mateix temps, però a mi em resulta especialment complicat concentrar-me dalt o baix... tens algun consell que em puga ajudar? i no em val el canvi de sexe! ;)

Anònim ha dit...

Hola! pues mira ja que entrat per la web que sabem a quriosejar una mica, et comente de pas, jeje, així també tens una signeta saforenca, et dire, pues ami sols m'agrada i puc fer el 69 d'una manera prou... però sols si m'agrada el conill en concret, i sols si esta depilat ja que així puc fer-ho durar sense esgotar-me la paciencia :P. Eixa postura i manera de fer sexe es genial però pense jo si als dos els agrada en concret el plat per a menjar.

B7s cibernetics jeje

El veí de dalt ha dit...

Que si m'agrada el 69?

Llegiu i opineu...

http://malerudeveuret.blogspot.com/2008/02/de-calents-i-contents-el-69.html

Anònim ha dit...

Ho he provat molt poques vegades com per tenir prou pràctica i gaudir-ne 100%. De totes maneres el que sí que puc dir és que estic completament d'acord amb tu: si dónes plaer fas que l'altre te'n doni més... es crea com un crecle que va pujant i pujant... Síps!

J.M. ha dit...

M'encanta eixe número...

Anònim ha dit...

De moment el practico en privat, no m'atreveixo a fer una festa del 69, encara que podria ser JAJAJA
Roger

Browner...Seguro? ha dit...

Me encanta... i el 68 cuasi que mes... pero no per rebre si no per donar