dijous, 6 de novembre del 2008

La deessa Clitoriana

Només les dones hem estat dotades amb un òrgan que la seua única finalitat és donar-nos plaer intens. Sí, ens dona plaer i ens treu neurosis i histèries. Una possibilitat d'orgasme diferent, no substitutiva. Un òrgan per al nostre divertiment!! Ens dona plaer perquè sí, sense cap altra funció.

Al sistema patriarcal li ha beneficiat la manca de coneixement del nostre botonet màgic, però ara encara estem pagant les conseqüències i molts homes no saben com donar-nos atencions eròtico-festives en aquest punt i no estaria de més que es documentaren un poc.

Indubtablement, aquesta consciència lúdica en primera persona ha hagut d'actuar en l'evolució psicològica femenina. I potser aquesta diferència amb els homes és la que fa que ens coste entendre'ns. Com difícil els resulta proporcionar orgasmes clitorians, tan vinculats als nostres estats emocionals. "A les dones no hi ha qui les entenga". Sí, d'acord però el mateix passa amb Déu i encara li rendeixen culte.

Molts homes encara es mostren reticents a l'hora de fer un cunnilungus (uns per influència del porno i d'altres perquè potser no són d'aquest món), en canvi la majoria de nosaltres si fem fel·lacions sovint i, a més, gaudim fent-les. Tendim a una falocràcia, quan hauriem d'adorar a la deessa Clitoriana que tants plaers ens regala... Al cap i a la fí, els testicles i penis són una especialització orgànica, sense altra missió que la d'acollir el llegat cromosòmic, mantindre'l fresquet i emetre'l. Així que ja n'hi ha prou de superiroritat falocràtica. Insumissió!! Reclamem l'atenció que es mereix la nostra deessa particular!!

SI T'AGRADA EL BLOG,

VOTA'L CADA DIA!!

Vota'm al TOP CATALÀ!

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Jejejeje...
Molt bo lo de la Pitocràcia. XD

El clitoris mola... i si saps manejarlo, mola encara mes vore com pegueu "botets" :P

Però res com escriure el teu nom en la neu en un bon pito[cràcia].

Besitos falócrates.

rosseta ha dit...

Bon dia. Jo també m'uneixo a la teva causa! I et dono tota la raó en què com pot ser que nosaltres fem fel·lacions i ens agradi i ells no siguin capaços de fer un cunnilungus per pudor, ja em diràs tu. Es que nosaltres no etenim pudor també? Això, això que es documentin, aprenguin i practiquin. Olé per la revolta que ens presentes!

Comtessa d´Angeville ha dit...

Insumissió!!! sí!!!

I que a la volta que a les xiquetes els posen ara la vacuna eixa als 14 anys que als nanos els donen un manual d'instruccions.

Vorem si vaig al final als Arthur Caravan, ahir me vaig donar conter que tinc altra cita eixe dia, altre concert però a Alacant! I saps qui decidirà al final si vaig a un o a l'altre? Sí, visc en una falocràcia...

Lucrècia de Borja ha dit...

tim: i tu has escrit el teu nom a la neu amb el teu penis?? no se t'ha quedat congelat?? bé, que si sols són 3 lletres... era ràpid... i no s'esborrava amb la resta del cos fregant darrere?? o ets d'aquells dels penis grans??

rosseta: haurem de crear una nova Causa al Facebook...

comtessa: nooo!! in-su-mis-sió!! El dia 13, a les 20h a l'Octubre!! Rebel·la't contra la fal·locràcia!!

SERGIBR ha dit...

Si bé, i no podria complaure els vostres desitjos intimistes a ser llepades i xuclades, si utilitzo per aquest propòsit, una canyeta d'aquestes que es fan servir per beure refrescs i combinats? A canvi jo em deixo succionar la meva trompa de falopi mitjançant un ós formiguer.

Per cert, i tu que saps d'aquestes coses, un bon Cunnilingüista és una persona que es dedica a assessorar sobre pronoms febles, mentre va refregant vagines?

rosseta ha dit...

Ei Lucre doncs no és mala idea... Ja miraré com es fa això dels grups al Facebook (es que sóc novata en aquell lloc) i et dic algo. Em dónes els drets d'autora per posar el títol del grup el que tens en aquesta entrada?

Amèlia ha dit...

Noies, no sé en quin món viviu. Jo no m'he trobat mai un tio a qui no li agradés fer-m'ho. Alguns fins i tot, no entren fins que no se l'han menjat bé. De debò, crec que heu tingut molt mala sort a la vida...

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

Tot això que dius està molt bé però deixa-l's, qui no vullga prestar atenció al clítoris de la seua prometida, ell s'ho perd...

Salutacions.

Hèctor ha dit...

Ai.. Lucre, Lucre, sovint em passa amb els teus textos al blog, però en aquest cas ha estat especialment veritat: se'm fa la boca aigua...

A mi m'encanta fer cunnilingus. Quin goig, quina joia, què divertit és!! Com us excita, i què calent que em pose...

Olors i sabors sempre diferents i tan personals com addictius, imatges que se't queden gravades a la memòria, contraccions involuntàries, cossos salvatgement vius, sensacions tàctils arreplegades amb la boca, els llavis, la llengua, el nas, els dits, i l'oida, ai l'oida...sentir-vos sospirant, respirant relaxades i de sobte entretallades... hmmm

i és que poques pràctiques sexuals em semblen tan completes i satisfactòries per a tots els sentits com perdre la noció del temps allà baix..

Impagable referència d'unes 200 paginetes ben sucoses: She comes First ;)

Ah! he vist una edició en castellà. I hi ha un d'equivalent per als xics. Hmmm....

Clint ha dit...

una pena el que no gaudeixi del vostre "botonet"...per els dos!
però et ben asseguro que "lu nostru" és alguna cosa mes que una nevereta portàtil! jajaja

òscar ha dit...

total pleitesia a la vostra deessa particular

Lucrècia de Borja ha dit...

sergibr: jo bec amb una canyeta si m'acabe de pintar els llavis i no vull que la meua boca toque el got. Si no vols que la teua boca toque el botonet... si escrius els pronoms febles damunt del clítoris mentre els expliques, sí.

rosseta: clar que sí, dona!! drets donats.

Amèlia: o tu molt bona... no m'he trobat nigún que no ho volgués fer, però no ho fan prou.

josé vicente: de la seua prometida o de la que siga... i sí ells s'ho perden, però s'ho perd més la que no ho ha rebut. No puc deixar-ho estar, és una cosa importantíssima!!

hèctor: m'he posat malalta de llegir el teu comentari!!
Bona recomanació el llibre aquest.

Clint: sí una pena... més que una nevereta portàtil?? què més?? xDD

òscar: així siga.

Striper ha dit...

Jo li presto moltisima atenció i me encanta ummmm

Josep B. ha dit...

personalment és un dels punts amb que més gaudeixo, he de reconèixer que el famós punt G se'm resisteix, i és que un te molt poca orientació digital.

Anònim ha dit...

¿pero qui ha dit que a nosaltres els tios no ens agrada practicar el sexe oral?

tots no som tan "tiquismiquis", i alguns disfrutem realment amb això

eli ha dit...

Hola! muchas gracias por participar en el sorteo! a ver si hay suerte!
qué curioso blog tienes, jajaja, es muy gracioso!! :)
Muchos besitos y buen fin de semana!

mar ha dit...

botonet màgic que obre les portes del paradís!

M'apunto a la rebel·lió, jo també sóc insubmissa!
A on hem de signar?
Quines propostes teniu?

(per cert Lucrècia, vaig fer-te una consulta en un dels teus post i encara no he rebut resposta... etiquetant al personal... espero la teva resposta...)

Bon cap de setmana!
I si celebréssim la diada dels botons màgics?
Un petó!

Lucrècia de Borja ha dit...

striper: tu si que saps...

skorbuto: ja faré un escrit sobre el punt G i així seràs ja super complet :P

gordon gekko: hi ha de tot... però trobe que el grup dels que gaudeixen fent-ho hauria d'augmentar molt més.

eli: gracias!!

mar: Hem quedat que la rosseta obrirà un grup al Facebook. Em sembla bé posar-li un dia. Alguna suggerència??

Ja tens contestada la teua pregunta de les etiquetes :)

mar ha dit...

Ok Lucrècia... ja m'avisareu quan el tingueu...
de moment no tinc cap suggeriment... hi pensaré...

Gatot_X ha dit...

apreciada i estimada lucre,
com quasi sempre coincidim en les opinions de fons tot i que no em puc estar de fer-te dues apreciacions i un suggeriment:

crec que vas errada afirmant que "encara molts homes es mostren reticents..."; no dubto que creguis que l'afirmació és certa, però estic segur que es deu tractar d'un grup poc significatiu en el conjunt de la catalanitat i probablement afectat per alguna mena de tabú cultural de tipus local;

tampoc puc estar d'acord que una funció bàsica de testicles i penis sigui mantindre "fresquet" l'esperma: ans al contrari, la mobilitat dels espermatozous es malmet per sota dels 36 graus! així que en tot cas, mantenim la lleteta calentona...!

i en lloc de celebrar una diada clitoriana, jo proposaria celebrar l'any clitorià -i si no en fem prou, repetir el següent-, perquè amb un sol dia, no tindré temps de venir a visitar-vos a totes!!!

petons i llepades als morros que prefereixis!