divendres, 21 de novembre del 2008

On VLC

Estic a l'organització d'una nova xarxa social, tipus Facebook o myspace, de gent de València i voltants. De moment no som molta gent, però si t'afegeixes... cada cop en serem més.
Es tracta de crear un grup de gent per quedar. No és una web de contactes per lligar, però cadascú la pot aprofitar per al que vulga.

A segons quines edats, pots trobar-te que els teus amics estan emparellats o treballen fora... i et quedes mig penjat... o simplement ets més inquiet i necessites més activitat de la que tens. Per a tu està feta aquesta xarxa!!

Hi ha fòrums de diferents grups, segons el que t'agrade fer: esports, excursions, coses de dones, dissabtes nit, gourmet...
Jo m'encarregaré d'organitzar festetes i saraos varios. Quan siguem uns quants més farem una festa d'inaguració per coneixer-nos tots. De segur que ho passem molt bé!! T'animes?? No t'ho penses més i registra't!! Un grup de gent amb bon rotllo t'espera!!

Ens veiem a la festa d'inaguració!!

PD: Si el que vols és sexe pur i dur, hi ha un altre grup per aquestes coses...

SI T'AGRADA EL BLOG,

VOTA'L CADA DIA!!

Vota'm al TOP CATALÀ!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Mira que t'agraden els saraos ;-)

Igual m'apunte i tot... Si Lucre em deixa...

Hèctor ha dit...

S'accepta gentola d'Alacant? Vaja per davant que els nostres arrossets guanyen per golejada les vostres paelles, però a banda d'això sóc una persona oberta :D

Lucrècia de Borja ha dit...

Tim: M'encanten :) Clar que sí, home, apunta't!! per què no hauria de deixar-te??

Hèctor: s'acceota gent de tot arreu, però les activitats que s'organitzen seran a València city. No entraré a la discussió de l'arròs perquè sóc una gran fan de la paella i no vull discutir amb tu...

Striper ha dit...

Ostres interesant llastima que em falta temps.

Anastácio Soberbo ha dit...

Ciao, mi piace questo blog.
Siamo spiacenti, non scrivere più, ma il mio italiano è male iscritto.
Un abbraccio dal Portogallo

Lucrècia de Borja ha dit...

Striper: també et pilla un poc lluny.

Anastácio Soberbo: Este blog está em catalão, italiano não. Você pode deixar seus comentários em Português se quiser. O entendimento também. Obrigado!.