diumenge, 28 de desembre del 2008

Propòsits d'any nou

Una vegada algú a qui estime em va dir Tant de bo tots els teus problemes et duren tant com els propòsits d'any nou...

Els propòsits d'any nou són una llista d'intencions on intentem canviar aquelles coses que no ens agraden de nosaltres i afegir-ne altres de bones que en volem. Solen repetir-se any rere any els mateixos propòsits perquè la majoria de les vegades es queden en projecte i no acaben de realitzar-se, però cada any m'agrada fer la meua llista personal. Ahí va:

1. Intentar no ser estúpida quan em parla un desconegut una nit de festa. Aquest ja era un dels meus propòsits l'any passat, i crec que poc a poc ho estic aconseguint, però encara em costa...

2. No fer més de dos menjades seguides amb el mateix follamic. M'explique: és un follamic, no cap projecte de res. Podem sopar junts i desdejunar (però no dinar), o dinar i sopar (però no desdejunar) o desdejunar i dinar (però no sopar). Queda clar, no? I, per suposat, que no tinga parella!!

3. No eixir de casa sense pentinar-me. Es una mala costum que tinc. Com que els meus cabells són arrissats, em mulle un poc les mans amb aigua i me l'arregle i ja està. De tant en tant em pentine de veritat o em planxe els cabells i m'agrada el resultat, però fa una mandra...

4. Deixar de comprar coses que no utilitze. Sobre tot utilitaris de cuina com un tallador d'ous, una picadora de gel i de carn, un pinzell per pintar la pasta amb ou... També em passa amb algunes peces de roba simplement perquè estan barates i clar, amb eixe preu... com no vaig a comprar-ho?? però després no m'ho pose!! Ja n'hi ha prou!!

5. Fer una neteja profunda d'armari per llençar al contenidor de la roba totes aquelles coses que ja no em pose però em resistisc a tirar: roba, sabates, bosses...
És important per al bon feng-shui de la casa llençar les coses velles per fer espai a les noves, així es renoven les energies i tot flueix millor.

6. Fer-me-ho amb algun dels meus polvos pendents. De segur que no serà el que esperava, però almenys podré esborrar-lo de la llista.

7. Conèixer, en persona, al meu ciber-amant. Ja ho hem parlat i els dos tenim ganes de conèixer-nos. No sé si serà ací, allà, a mitat camí... o a un lloc diferent. Ja ho explicaré...

I ho deixe ací perquè el 7 és el meu número. I prou.

Quins són els teus propòsits d'any nou??

Il·lustració: Alberto Montt

*Pista blocaire invisible: el meu blocaire invisible és més jove que jo.

SI T'AGRADA EL BLOG,

VOTA'L CADA DIA!!

Vota'm al TOP CATALÀ!

13 comentaris:

rosseta ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
SERGIBR ha dit...

Jo en tinc 1 per cada campanada.

1.Deixar de fumar. Com que no fumo, deixaré de tocar els collons als que sí que fumen.

2.Apuntar-se a un curset i posar-se a estudiar. Concretament algun carrera d'alta costura o algun curs de disseny de cúpules d'edificis institucionals a base de bonyigues.

3.Aprendre un idioma. He decidit conèixer a fons el castellano-batua. Hi ha molts troglodites que encara el parlen.

4.Fer un canvi de look. Tinc l'esòfag i la laringe que no m'acaben de fer els pes. Si és necessari recorriré a cirugia.

5.Canvi de sexe. M'he comprat a l'ebay l'eina que utilitzava Rocco Siffreddi a Rocco las deja mudas (2000) i estic en llista d'espera per transplantament.

6.Fer un viatge. Encara no he visitat les noves parades de metro de la Torre del Baró i Ciutat Meridiana.

7.Buscar novio. Un batussi em faria el pes.

8.Comprar-me un animal de companyia. Estic dubtant entre una taràntula o un banc de balenes.

9.Practicar un esport. No sé si faran Pedra-Paper-Tisora al gimnàs de ripoll...

10.Aprendre a tocar un instrument. Sempre he volgut saber tocar el pitu.

11.Mirar menys la tele. I mirar per la finestra a la veïna com es dutxa.

12.No treballar tant. I perdre més el temps amb històries com aquestes.

rosseta ha dit...

El meu propòsit d'aquest any nou és anar a Berlin uns dies, i si hi ha temps i pasta a Londres. Així que intentar fer tots els viatges que pugui. Començar a currar per poder-me independitzar a finals d'any. I a ser possible tenir un gos (només en el cas que m'hagi pogut independitzar...).
També podria dir lo de la roba i tal però ja ho he fet aquest any jejeje. Ei no és mala idea el proposit de deixar de comprar coses que no s'usen, perquè les coses que arribem a comprar i després es queden allà mortes de fàstig i per estrenar ;)

rosseta ha dit...

jajajaj sergibr, jo de tu optaria pel banc de balenes, segur que a casa hi pots fer un lloc... jejejeje

Striper ha dit...

Jo no m'els faig,ja surguiran.

Núr ha dit...

A mi no m'agrada fer aquesta mena de llistes perquè després no les compleixo mai! Crec que l'únic que em puc proposar i que hauria d'aconseguir és una millor distribució del temps! Amb això crec que ja en tindria prou!

Bona setmana, bunika!

Anònim ha dit...

Jo em faig propòsits cuasi totes les setmanes, i normalment els complisc sempre (encara que de vegades em costa temps).

Jo soc una mica petulant. M'agradaria que la meua petulància estiguera més controlada, per tal de no ferir a altres persones.

També m'agradaria mantenir el meu pes o disminuir-lo un poquet, encara que ja he perdut més de 19 Kg.

M'agradaria fer-me de voler més encara per tothom.

I crec que de moment ja està bé. Ciber-bessets.

Chevi.

llenguaddicta ha dit...

Uf... propòsits! Si el 2009 és una mica més bo que el 2008 em donaré per satisfeta... Però bé, posats a demanar (a propositar): el 2009 em proposo tocar més de peus a terra, no fantasejar tant, estudiar més i ser més feliç (o com a mínim, somriure més sovint). Ah, sí, i fer neteja d'armaris, que com molt bé has dit, cal deixar lloc a les coses noves.

Feliç Any 9

Toy folloso ha dit...

Menjar i que no me mengin. I si s´escau, follar un poquet...

Mira, ja m´havien demanat la mà abans.

El veí de dalt ha dit...

Més jove? Segur que sóc jo!

Propòsits??? Mande...???

Comtessa d´Angeville ha dit...

Dels teus em quede amb el dels polvos pendents... de fet no és propòsit d'any nou, és propòsit del mes de gener, que com que men vaig fora vull no deixar res pendent... perquè qui sap si quan torne a l'estiu tindran parella, i eixe és altre dels propòsits, NO MÉS TIOS AMB PARELLA!!!!!

Bon any!!!

Ballarinadeplom ha dit...

ara toca veure si es poden complir!!

Jo de bon propòsit només un, aconseguir fer de l'any nou un any molt millor que l'anterior (que no és poca feina!)

Anònim ha dit...

Subscric ab-so-lu-ta-ment els punts 3, 4, i 5!!! També em costa pentinar-me, tinc sobredosi de compra de coses (sobretot de cuina!), i vaig convertir la meua habitació en una cambra Feng Shui abans d'abandonar-la definitivament. El poblema és que la casa on visc ara és tan remenuda que per a fer-la feng shui hauria de tirar tots els mobles per la finestra, i encara no em puc permetre el luxe...
Bé, que es complisquen tots els teus propòsits, i que l'any siga, com a mínim, curull de felicitat, Lucre. I bon any a tothom!!