dijous, 1 de gener del 2009

Knockin' on heaven's door

No tinc cap color favorit, ni cap llibre, ni pel·lícula... però sí uns quants que m'agraden especialment. Entre aquestes pel·lícules especials es troba Knockin' on heaven's door (1997), de producció alemanya, dirigida per Thomas Jahn.

Em va encantar quan la vaig vore al cine. Després l'he llogada varies vegades al video-club. No és que siga boníssima és... entranyable. Amb aquesta pel·lícula vaig riure i vaig plorar. I cada vegada que l'he tornat a vore... he tornat a riure i a plorar, encara sabent el que anava a passar...

Va de 2 tipets malalts terminals als que els hi queda poc de vida i decideixen fer una llista de coses que volen fer abans de morir i anar acomplint-les. Fins ací molt sentimental i profunda. I seria un poc trista de no ser perquè pel mig hi ha uns traficants que els persegueixen perquè han furtat un dels seus cotxes on hi ha una barbaritat de diners. I ací és on està la part cómica-absurda que et fa riure i distreure't del drama de saber que van a morir.

L'he buscada per la xarxa (sí, sóc un poc piratilla) i no hi ha manera. Està descatalogada!! Es pot trobar en alemany o anglès, però no en castellà i molt menys en català. He trobat els subtítols en castellà, però res més.

Alguna ànima caritativa que la tinga en cinta, me la passe a DVD i me la regale per als Reis??

Bon any 2009!!


SI T'AGRADA EL BLOG,
VOTA'L CADA DIA!!

Vota'm al TOP CATALÀ!

9 comentaris:

Striper ha dit...

Jo mirara a veure si la puc trobar amb algun cinefil que conec.

Miquel Castells ha dit...

Feliç any nou!!!

Ei, aquest repte que ens has proposat per començar el 2009 està molt divertit. M´ha recordat a un programa que va emitir TVE allà pels anys vuitanta, "En busca del tesoro", de Miguel de la Quadra Salcedo i Isabel Tenaill. Era genial.

Tornant al repte, pel moment he descobert que van a fer un remake que a més s´estrena pròximament. A més també hi ha un video a youtube que podria ser el trailer de la pel.licula. Per últim, he trobat un videoclub de pel.licules descatalogades on la tenen (al menys a la web). Estic esperant que m´ho confirmen.

Aniré informant.

_MeiA_ ha dit...

A veure si la podem trobar, ja que m'encanta el cine i aquesta no l'he vista... i pel què expliques fa molt bona pinta

Feliç 2009

Núr ha dit...

Aquesta no em sona gens!!! I dius que és alemanya??? :D
Em sona l'argument per la pel·li que van fer al 2007 en J. Nicholson i en M. Freeman, Ahora o nunca, en castellà. Em va encantar i em vaig fer un molt bon fart de plorar... aix... Prò això que dius que aquest parell han de robar per fer realitat els seus somnis... huax!
Si mai em cau a les mans, pensaré en tu!!!

Jo Mateixa ha dit...

Miraré de dir-li al pirata del mue home que la busqui (te contactes) a veure si tenim sort, ka et mantindré informada :-)

Bon any noy!!!

Lucrècia de Borja ha dit...

Ei, com vos ho curreu!! Moltes gràcies!! Si teniu oportunitat mireu-la, no vos deixarà indiferents...

Miquel Castells ha dit...

Voilà!

Josep ha dit...

VISCA!!

Per fi algú més que la coneix. Jo també la vaig vore al cine, en VOSE. Després en vídeo (doblada a l'espanyol).

Crec que es pot trobar a la Filmoteca.

Emili Morant ha dit...

Hola, Lucrècia. Espere que no t'importe que haja enllaçat una entrada teua (la dels bons propòsits i els polvos pendents :-))) en la meua primera "passejada per la blogosfera", una nova secció amb què he començat a col·laborar amb els amics d'"El Penjoll". Pots trobar-la ací:

http://elpenjoll.blogspot.com/2009/01/brossa-lany-vell-lany-nou.html

No és gran cosa, però la intenció és bona: moure fils entre els blogaires que tenim més prop de casa... Ale, "a por ellos"!