dimecres, 25 de febrer del 2009

L'eròtica del poder

Estic enganxada a Los Soprano. Vaig per la 4a temporada. El dia que toca vore'm un capitolet prepare el ritual: timonet i mistela (amb l'estufa al costat si fa fred). M'arribe a posar molt nerviosa en moments de tensió perquè patisc pels personatges. A la 2na temporada (i ara vaig a cagar-te un tros de la sèrie si no l'has vista) li peguen 2 tirs al personatge principal (Toni Soprano). Jo sabia que no podia morir, encara quedaven 4 temporades més, però se'm va accelerar el cor dels nervis!! Es que aquest Toni Soprano m'encanta!! Em posa catxonda. Mira aquest vídeo, és la introducció de la serie, però la versió llarga, no la que veiem:



Un tipet em va dir: Toni Soprano som tots nosaltres, tots volem ser como ell i al mateix temps no el volem tindre a prop.

I
que té aquest home?? no és guapo, ni té bon cos... a més és infidel, putero, un poc alcoholic, té mala llet i és violent. Aleshores per què triomfa tant amb les dones?? per l'eròtica del poder.

Toni Soprano és un tio poderós, segur de si mateix, amb autoritat i amb diners. Molts diners.
A la Universitat de Newcastle han fet un estudi on explica que el plaer que sentim les dones és directament proporcional a la quantitat de xifres del compte corrent del seu amant. A mesura que augmenta el compte corrent, augmenten els orgasmes de les dones. I això no és perquè siguem unes materialistes sense sentiments, és per una causa d'adaptació evolutiva. Es tracta d'un intercanvi d'interessos per aconseguir la supervivència dels gens.

L'orgasme de la dona indica que està satisfeta (supossem que siga cert i que no haja fingit), si és així no buscarà un altre home i serà fidel. Per tant, l'orgasme femení, segons el professor intelectual que ha fet l'estudi, és sonònim de: Sóc extremadament fidel, així que hauries d'invertir en mi i en els meus (nostres) fills.

Així que deixa de procupar-te per la mida del teu penis i posa't a guanyar diners i a estalviar!!

SI T'AGRADA EL BLOG,

VOTA'L CADA DIA!!

Vota'm al TOP CATALÀ!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

BRAVO!

Anònim ha dit...

Padre, las mujeres siguen como siempre... Se van con el boticario y el estanquero... Al noble nunca le faltan y el pobre al bancal...

"Calabaza, se acaba un nuevo día y como todas las tardes quiero despedirme de tí, quiero despedirme y darte las gracias una vez más por seguir aquí con nosotros, tú que podrías estar en la mesa de los ricos y de los poderosos, has elegido el humilde bancal de un pobre viejo para dar ejemplo al mundo. Yo no puedo olvidar que en los momentos más difíciles de mi vida, cuando mi hermana se quedó preñada del negro o cuando me caparon el hurón a mala leche, sólo tú prestabas oídos a mis quejas e iluminabas mi camino. Calabaza, yo te llevo en el corazón." [Amanece que no es poco]

Anònim ha dit...

Tony Soprano és un dels millors personatges de la història de la televisió. És un mafiós, un sàdic, un incontrolable, però t'agradaria tenir-lo a casa, convidar-lo a sopar, que buidés una ampolla de Jacky... Jo he somiat moltes voltes amb ell, en plan amics, amb una mà a l'esquena, com dos que es coneixen de tota la vida.

Germà.

Anònim ha dit...

La veritat és que no resulta molt atractiu, encara que tampoc sóc seguidora de la sèrie XP!! A mi em posa molt el David Duchovny a Californication!!!

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

Crec que has dit una gran veritat.

Salutacions.

Núr ha dit...

No conec la sèrie i a la foto ja et dic ara que no li acabo de veure el què... prò al vídeo té un punt... Conec l'actor i no és dels que em desagradin. ;9

Lucrècia de Borja ha dit...

laura: tu també ho penses, no?

Tim: m'has recordat als de la cabra mecénica cantant amb Maria Jimenez allò de Yo que sooy tan guapa y tan lista, yo que me merezco un príncipe, un artista, yo me quedo aqui a tu lado... però no es tracta d'això, no em referia a que els homes que no tenen diners no lliguen. A la vista està que tant rics com pobres tenen parella. El que pretenia explicar és el per què un tio sense atractiu físic triomfa amb les dones. El mateix tio sense ser qui és... no es menjaria un torrat.

Germà: Jo també he somiat amb ell, però no de la mateixa manera que tu...

gata parda: que t'agrade el David Duchovny no té mèrit, el tio està bo. No veig aquesta sèrie però mirant els personatges, l'eròtica del poder seria si t'agradara l'Evan Handler.

josé vicente: com ho saps?? també t'agraden els homes poderosos??

Núr: A mi físicament no m'agrada gens, però m'erotitza molt la seua actitut. Eixe caràcter i autoritat, tan segur de si mateixa, sense tindre-li por a res... mmmmmm

Anònim ha dit...

Tony Soprano, Michael Corleone, Tony Montana, El Duque..........
Delinqüents, lladres, extorsionadors, narco-traficants...... vamos unes Joies de tios!!!
Perquè sempre vos posaràn els malos i poderosos?

Jo, vist lo vist, ja m´he posat a estalviar, a invertir i a pensar en quin mercat "negre" posicionarme,
fins i tot he començat a practicar les cares i gestos de "tio dur", a vore si així triomfe jo també.....

Anònim ha dit...

Osti doncs jo dec tenir alguna desviació rara, perquè no faig més que enganxar nois sense un duro!

És que em passa al contrari: Si m'he trobat algú de pasta llarga, la cosa no ha passat mai d'una nit, és penya de móns massa diferents (d0ambient i de manera de pensar i de fer) al meu.

Garbí24 ha dit...

Com mes xifres al compte corrent mé fingit es l'orgasme .
Un orgasme es un orgasme i només es pot fer be o fingir bé .
El que hem d'averiguar es quin hem proporcionat a la nostre parella i sabrem el grau de fidelitat que podrem tenir .
Fals orgasme , no gracies . No sou tant complicades :)

Li ha dit...

Jo crec Lucrécia que has caigut en el tòpic... Ni ens agraden els violents, ni els rics...

I jo no sé que li trobes al panxut dels soprano pq jo no anava al llit amb ell ni matant-me

Lucrècia de Borja ha dit...

gordon gekko: el que compta és l'actitut, no els fets. Algú a qui les coses no li van bé en la vida no va amb la mateixa seguretat que un sap que té poder.

iaia: és el que té ser una punkarra...

garbi: has estat amb una dona amb complexes i una segura de si mateixa?? has notat la diferència??

Li: Aquest era un exemple, per la sèrie. Com ja he dit, es tracta de l'actitut. El mateix panxut pot tindre molt d'èxit o no segons el seu comportament.

Anònim ha dit...

No puedo creer que la cuenta corriente o el estatus social del hombre influyan en la calidad del orgasmo de la mujer es como decir que sois todas unas zorras, y que lo sois genéticamente... menos mal que lo ha soltado una mujer, si llega a ser un hombre lo crucifican.