dilluns, 30 de març del 2009

4a Intercomarcal Cabotista!!

M'ha arribat per mail, una comunicació oficial cabotista urgent que he de compartir:

Sí,

després d'un any sabàtic i de celebrar la 3a Intercomarcal Cabotista en l'exili cubà, enguany (bicentenari del naixement de Bernat i Baldoví) torna a aparéixer La Cabota, la revista satírica més seriosa que ha donat esta terra: publicada per primera volta en paper la primavera del 2005, a l'any seguent celebrà el seu primer aniversari a Gandia amb la 1a Intercomarcal Cabotista, un festival amb els millors -i més graciosos- artistes valencians i, en 2007, després de huit números La Cabota es deixà d'imprimir després de la 2a Intercomarcal Cabotista, pendent de la refundació del cabotisme i de l'ampliació efectiva de la seua àrea efectiva d'implantació, de l'Horta de Gandia a la resta del pastís valencià -Valldigna inclosa-.

Ara, La Cabota es refundarà com a portal digital baix la supervisió de l'exiliat Mr. Cabota i amb l'equip habitual d'Ausiàs de Borja i Martorell, Lucrècia de Borja i Bairén, Xiquet Alemany i altri, amb una nova edició del congrés de tot el cabotisme, l'antic i el modern: este dissabte, 4 d'abril del 2009 a les 11 de la nit al Cine Goya de l'Olleria (la Vall d'Albaida ), podreu escoltar les ponències de Carles Pastor (artista local emigrat a la Safor profunda), el Tio Fredo (una jove promesa emergent de la cançó d'autor), Marian Díez (monologuista monovera amb més de mil cares), Senior i el Cor Brutal (estil americana però per riberenques), Pepet i Marieta (riberencs dellà el Sénia) i el retorn de l'exiliat per excel·lència, Lluís el Sifoner, l'assot -i la ferradura- de la gauche divine, l'enfant terrible de la Nostra Cançó. L'entrada, com sempre, a 5 euros per cap; ja podeu reservar-ne fins a tres-centes per correu a la cabota punt org.

Pensat i fet,

P.S: també teniu permís per a reenviar i difondre la bona nova, clar... però no vos encanteu!




Reserva la teua entrada no siga que et quedes sense...
Ens veiem aquest dissabte a l'Olleria, que la nit promet!!

6 comentaris:

Striper ha dit...

Vista la portada si que sembla molt satirica.

german ha dit...

és una gran notícia! quasi tan gran que la del Papa Negro i la fi del món! Llarga vida a La Cabota! :) Per cert, quina serà exactament la teua aportació (es pot preguntar?)?

Lucrècia de Borja ha dit...

striper: satírica i seriosament humorística xDD

german: Jo presente l'acte, vindràs??

MeiAlbiol ha dit...

Una pregunta... a mi ja em pesa no poder anar, em ve una mica llunt la Vall d'Albaida :( però... quan dieu que la Cabota torna... només és la 4a Intercomarcal???

Perquè em faig moltes il·lusions de tornar a llegir la revista...

un beset guapa!

german ha dit...

no hi ha res que m'agradara més [ara més sabent que presentes tu], però no puc!!! caca!!! què vaja tot bé!! [i ja ens contaràs]. ciao!

Monyofiné ha dit...

I com va anar la cosa? No ens contes res? ;-)