diumenge, 15 de març del 2009

Àlbum recomanat de març: A Kabotaes, dels Ovidi Twins

Aquest mes de març et recomane als Ovidi Twins perquè recentment han publicat al Youtube el documental sobre els borrellons, perquè són grans admiradors de les falles i les falleres i perquè aquest mes fa 14 anys que Ovidi Montllor (del que reben el seu nom) se'n va anar de vacances.
Ells són Xavi i David, 2 xics molt templats (com pots observar a la foto) que també estan involucrats al Projecte Moixama, la revista que sí pirula.

Van participar a la I i II Intercomarcal Cabotista i van ser el primer grup en tocar a l'escenari de l'OCCC!! Sóc molt fan d'aquestos bessons i els he vist moltes vegades, però no em canse mai, i a cada concert m'ho passe millor.

L'estil de música que fan és... bé, és semblant a... uff... no sabria que dir... Si els preguntes a ells et diran que NO és pop, però jo diria que és... folko-pop-soundsystem-drum'n'buss barrejat amb cant d'estil :)
Serà millor que els escoltes tu mateixa i digues que et semblen perquè aquesta parella és dificil de classificar.

Pots informar-te més sobre aquest grup a la seua web oficial, al seu myspace o buscar-los al Youtube. El millor de tot són les lletres.

Com que no tenen cap cançó sobre les falles (atenció Twins, que estic donant-vos idees!!) vaig a penjar el seu video-clip de la cançó "Copa Amèrica". Escolta amb atenció (l'última estrofa és la millor!!):






SI T'AGRADA EL BLOG,

VOTA'L CADA DIA!!

Vota'm al TOP CATALÀ!

4 comentaris:

Miquel Castells ha dit...

Gràcies Lucre, sempre que he parlat d´ells als meus amics no sabia com explicar el seu estil musical; ara ja ho tinc clar:

folko-pop-soundsystem-drum'n'buss barrejat amb cant d'estil

Encara que jo afegiria: techno (o dic per l´orgue Casio que tan bons records ens porta a tots aquells que vam rebre aquest meravellós instrument a la comunió).

P.S. Vas trobar la peli?

Ciber besets.

Comtessa d´Angeville ha dit...

graaaaaaaaaaaaans

Anònim ha dit...

oh, quina imatge més friki!!! :)

Anònim ha dit...

Maria? Maria = Lucre??
k fuerte!! T'havia seguit alguna volta però no esperava k fores tu!
Enhorabona pel blog.