diumenge, 1 de març del 2009

Coses del metro

Normalment utilitze el transport públic per moure'm per València. Pràcticament tots els dies agafe algun metro. M'encanta el metro!! I no perquè siga un mitjà de transport ràpid i eficaç perquè no ho és... que ací el metro ve quan vol... sense pressa... però això em dona temps per observar a la gent.

Al metro pots trobar-te personetes que no et trobaries a cap altre lloc. Els mire i m'imagine la seua vida. A què es dediquen?? on van?? d'on venen?? són feliços?? per què??... i jo sola em munte la pel·lícula sobre cada personatge. I me la crec.

Li tinc molt de respecte a la línia groga que hi ha a la vora de la via, i sempre sempre mire primer al meu voltant per si hi ha algun psicòpata (o almenys algú que a mi m'ho semble) que puga espentar-me a la via. Si trobe algú minimament sospitós em quede pegada a la paret fins que arriba el metro i no li trec l'ull de damunt al psico de torn, per si de cas...

Ahir me'n vaig trobar un. Era major (uns 50 llargs), amb la típica gavardina de psico-sexual que es posa les mans a les butxaques per masturbar-se mentre mira sense dissimular a totes les dones que passen per davant d'ell, unes ulleres dels anys 80 (grans i rodones) i el seu cordonet de psicòpata perquè no li caiguen. Feia cara d'estar sentint veus internes i portava una sospitosa bossa d'esport prou gran. Dic sospitosa perquè aquest psico no tenia pinta de fer esport, però si de portar una personeta esquarterada.

En dies com aquest, que algú del metro s'emporta tota la meua atenció, sols em fixe amb les personetes que el psico té al costat i en com podria canviar tot en cas que resultaren ser la propera víctima del psico...
Però si no hi ha psico, em relaxe i em fixe un poc en tot el món. I mire a tots els homes i pense amb qui de tots podria tindre sexe i amb qui no. En un moment els faig el repàs: mida de les mans, alçada, forma del cap, nas, peus... I em sorprenc cada dia!! Sóc sibarita, sexualment parlant. Soles tindria sexe amb un 5% dels homes amb els que em creue.


Il·lustració:
Meilo


SI T'AGRADA EL BLOG,
VOTA'L CADA DIA!!

Vota'm al TOP CATALÀ!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

Jo també viatje moltísim en metro i també m'entretinc imaginant la vida d'altres persones. També he tingut una mica de por de que alguna mala persona m'espente més enllà de la línia groga. Quines casualitats!!

També m'he creuat de vegades amb persones que semblaven psicòpates, però jo el que faig en aquestos casos es allunyar-me sempre que puc i acostar-me a persones que em donen més confiança per el seu aspecte, encara que n'hi han horaris en els que anem com sardines enlatades i no podem moure-n's...

Jo també en fixe en les dones i de vegades fins i tot m'encontre amb alguna que m'inspira alguna fantasia. El que passa és que després... a l'hora de la veritat... pffff res de res. Tú parles d'un 5%... jejeje! jo parlaria d'un 0%. Aleshores sóc més sibarita que tú??? ;)

Ciberbessets glamourosos.

Anònim ha dit...

On es compren les gavardines per masturbarse?!?!?
5%... Si que eres exigent si...
Besitos.

Garbí24 ha dit...

De vegades el mes psico es el que mes bona pinta té , a lo millor un d'aquest cinc per cent es un psico .
Ojito , els homes som molt complicats ;).
No siguis tan exigenta , donen's una oportunitat

MeiAlbiol ha dit...

A la capital de le madalenes no hi ha metro, només un trole bus i el tren per anar al poble.

Jo em fixo amb tot quan espero al tren o bus que és quan em toca tindre paciència. La meua capacitat per a veure les musaranyes és total i fins i tot puc semblar una xiqueta. Un dia estava menjant un entrepà i em vaig fixar amb els pardals que se m'arrimaben, volien furtar-me el dinar! Tot i així vaig cedir i pegaba un mos i tirava un tros al terra per a que vingueren.

Un beset ;)

Lucrècia de Borja ha dit...

José Vicente: quina casualitat!! Jo crec que som ànimes bessones... però no crec que sigues sibarita, crec que eres "raro".

tim: si em torne a trobar al psico de l'altre dia li ho pregunte. Però val qualsevol jaqueta llarga que tinga les butxaques molt al centre, de manera que si claves les mans et venen a l'altura del penis i et pots masturbar. Si te la compres avisa, per apuntar-te a la meua llista de "tios als que no m'he d'acostar a menys de 50 metres"

garbi: sempre hi ha alguna cosa que els delata. Aquesta gent té una mirada estranya. I sí, molt cert que sou complicats. Algú hauria d'obrir un blog que es diguera "Els homes no som (tan) ximples..." xDDD

dona rebel·lada: sí, el tren també és un bon transport on vore gent rareta...

òscar ha dit...

el metro és un excelent aparador humà en el que trobem espècies de tots colors i patlogies.
avui a la nit faré les meves estadístiques per comprovar si el teu 5% és generós o sever.

bona setmana!!

Eli ha dit...

Veig que comparteixes la meva afició...
Quan pujo al metro.. és a dir cada dia... Em dedico a observar al meu voltant.. I m'ho passo pipaaaaa!!!

;-D

Anònim ha dit...

jajajaja, menys mal que no sóc l´unic....

Jo em dedique a imaginarme la vida de la gent que veig en els aeroports.... i també he jugat a preguntarme si tindría sexe (sexe per sexe), amb totes les persones amb les que em creue en el termini dels propers 15 minuts o hora.
Però els resultats varien en funció del día, estat anímic i sobretot del lloc on fas l´estudi de mercat.
Hi han zones de Valencia on el % mai baixaría del 50%, i en canvi altres zones de 10% o 20%, però crec que mai baixaría d´un 10%, sóc massa generós?????

Núr ha dit...

Hahahaha! M'has descrit exactament a mi, quan pujo al metro, tot i que no estic segura que només m'agradi el 5% dels homes que em creuo pel carrer! ;)

Anònim ha dit...

I dels refregonets al metro quan va ple no has contat res, et contaré un acudit anava un calent dedicant al refregonet quan la xicona que tenia al davant li va dir que ja estava bé, el calent li va dir que era un entrepà que portava a un saquet i la xicona li va dir que mirara per terra per si li havia caigut el pa que ella només notava el xoriço.

llenguaddicta ha dit...

Buf, un 5%? Tants? Déu n'hi do, Lucre. M'hauràs de deixar les teves ulleres...

Anònim ha dit...

Jo no tinc cap percentatge establert, però de segur no sobrepassaria eixe 5%... no hi ha tants que em criden l´atenció d´eixa forma i crec que ens passa a la majoria :)!

Anònim ha dit...

doncs jo sòc de Barcelona i agafo cada dia el metro almeys dues vegades al dia i a mi el què em fa por no són els psicòpates masturbadors, perquè aquests sé que no em faran res. A mi el què em fan por son els borraxos que et trobes a les 5 de la tarda que solen portar un carro de la compra vell i atrotinat i van parlant tot sols.

Tanmateix sobre els tios del metro diria que el meu percentatge és més alt, ja que en un 70% de les vegades trobo algun noi en el metro que m'agrada. Fins hi tot una vegada em vaig liar amb un noi que vaig coneixer al metro, tornavem els dos de festa i ens vam quedar mirant l'un al altre pujant les escales i al final ens vam liar; mai l'he tornat a veure i l'he trucat però no m'ha agafat mai el telèfon.

Com es pot fer per entrar-li a un noi del metro?? Perquè al noi aquest perquè estavem borraxos els dos, però aquests nois guapos que et trobes al vagó i que te'ls mires i ells et miren... com es pot fer??

Ho sento si m'he enrollat molt... :-)