diumenge, 29 de març del 2009

A, d'asexual...

Com tots sabem: Internet is for porn. I no és que ho diga jo (que també) o que haja fet un estudi l'IEC (Institut d'Estudis Cabotistes) per comprovar-ho (que sí l'ha fet)... ens ho confirmen les nostres fonts infiltrades a Google, que ens diuen que la paraula més buscada a la xarxa és: SEXE.
Ja ho sabies, no?? Tu també has col·laborat en la tasca de fer d'aquesta paraula la més buscada... clar.

No obstant això, hi ha una minoria que no sap el que és sentir pulsions eròtiques. Simplement, no poden excitar-se, ni necessiten orgasmes per a ser feliços: són asexuals.
Segons l'estudi realitzat, un 3% de la població és asexual, per tant, a l'Estat Espanyol hi ha al voltant d'un milió i mig de persones que no experimenten cap atracció sexual cap a altres éssers, però el més increïble del cas és que, lluny de sentir-se traumatitzats, es declaren altament satisfets amb les seues vides!! Per què?? per què no volen sexe?? per malaltia?? celibat?? trauma per males experiències?? depressió?? simple rebuig??...

El que està clar és que si elimines el sexe de la teua vida de forma voluntària aquest òrgan acaba per atrofiar-se. Ja ho diu el refrany: si abandones a la luxúria un mes, ella te n'abandona tres. El sexe és una necessitat secundaria (sí, secundària... encara que penses que no podries viure sense sexe, no és cert), podem viure sense ell i el nostre cervell ho sap, però la negació del desig acaba convertint-se en un trastorn. No és normal sentir repugnància per una funció biològica.

Als Estats Units, amb la seua mania de fer grups per a qualsevol cosa, ja han fet una societat americana d'asexuals i a nivell mundial, existeix la AVEN (Asexual Visibility and Education Network), que inclou en la seua web tot tipus de consells per a sobreviure en un món plagat de sexuals.

Coneixes algun asexual?? Com ho veus?? Creus que es pot considerar com a nova entitat sexual??

Il·lustració: logo d'A-style

14 comentaris:

El veí de dalt ha dit...

Hi ha realment tanta gent així?...Hmmmm, no sé si viuran tranquils o negutosos tot el dia. Se'm fa difícil valorar-ho,

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

Crec que sóc un d'aquestos. De moment no em puc queixar perquè visc més o menys feliç.

Ciber-bessets.

Anònim ha dit...

Pel que fa als homes ells s'ho perden, encara seria de desitjar més percentatge d'asexuals, pense que en el repartiment eixiríem a més dones. En el cas de les dones és una mala passada que alguna siga asexual, encara que siga per caritat no tindria que estar permés una dona asexual.

Anònim ha dit...

A: partícula privativa. Vull dir que no em crec res de res, els ianquis...ja se sap, pobrets!
Si a- és partícula privativa, vol dir que no tens sexe i no n'hi ha, d'ndividus així. Si NO VOLS fer sexe,i això ja són figues d'un altre paner (figues? he dit figues?) no ets asexual, ets celestial, com els àngels, i toques l'arpa (no busqueu metàfores amagades, gorrinots) i menges coquetes de mel.
Aquesta gent s'ha fet un recompte hormonal o com es diga això? És que amb les hormones, poca broma!

Garbí24 ha dit...

En aquest mon hi ha de tot , per sort no tinc aquest problema i també soc feliç tant per la quantitat com per la qualitat .

Enric Senabre ha dit...

Jo crec que no, que no és pot ser asexual. El que si que passa, és que tenim etapes a la vida en les que la sexualitat es dilueix, o passa a un segon pla, o canviem d'interessos... i és cert que el desig s'adorm si no es practica. Però malgrat això, acaba reeixint, només cal trobar l'objecte adequat que desperte el desig adormit. I aquest moment... és impagable!!

Anònim ha dit...

Sí que en coneixia un: Un budista que deia que no podia canalitzar l'energia en aquests temes tan mundans, ja que ell s'havia de dedicar a la vida virtuosa i a perfeccionar-se.

Per ell, els demés -incloses les noies que volíem algo amb ell- érem uns primitius, però no en teníem la culpa, era simplement que sóm ànimes poc reencarnades.

En poques paraules, que no hi havia manera.

I no era gay.

Striper ha dit...

S'atrofia i pot caure , doncs jo no vull!!!

Hèctor ha dit...

I quantes postures sou capaços de reconèixer al logo? Fa anys el vaig tindre a una botiga de roba al davant de l'ofi i era un passatemps ben sucós..

Faune ha dit...

Buaj! figues moixes i eunucs, crec que es poden considerar... o víctimes del puritanisme religiós o post-religiós/social. I no hi ha víctimes més contentes que les que es sacrifiquen a si mateixes, per això potser no viuen en una ànsia contínua. Ja ho deia Nietzsche, no hi ha prou amb matar a Déu, cal matar també la moral cristiana, com antinatural i negadora de la vida.

No es sap. ha dit...

hi hauria que matar tantes morals que segurament no hem de matar cap, sinó estimar-les totes. Jo entenc a eixa gent, i no ho veig malament... ara, d'ahi a fer una organització... em pareix molt friki, per dir-ho d'alguna manera. L'asexualitat existeix, igual que existeix la sexualitat: jo hi ha inclús mesos sencers que simplement no tinc desig sexual. I sóc igual de feliç. ara bé, com de tot ha d'haver en esta vida, ara, per sort, no és un d'eixos mesos xD

Faune ha dit...

ai, paloma, es que sóc de vegades un poquet animal... però tampoc tenim perquè estimar tot tipus de moral, altra cosa sí, que és respectar la decisió de les persones que les seguisquen, allà cadascun amb la seua vida. I esta gent, doncs bé, tot el respecte del món, allà ells/es, però el de l'associació, jejeje, doncs sí, prou friki sí que és. Ja es sap, a Estats Units et pots trobar tot tipus de frikades... espere que els servisca per a conèixer-se entre sí, i fotre un polvo d'una vegada!

MeiAlbiol ha dit...

Doncs jo no sé si s'atrofia o no si deixes de practicar-lo, hi ha voltes que no pots... però el que sí sé és que avui s'ha publicat un estudi que diu que si no folles... la teva pell s'envelleix més de 10 anys!!!

De moment encara sóc massa jove per a preocupar-me per aquestes coses però si és cert (que m'agradaria pensar que sí) és el remei més econòmic i plaenter que he sentit fins ara XD

Anònim ha dit...

A quien ha escrito esto le recomiendo que se informe porque no tiene ni idea de qué es realmente la asexualidad. Has dicho un montón de sandeces inciertas. Te recomiendo que te leas la Asexualpedia.