dimecres, 25 de març del 2009

El Punt G !!

Les dones podem tindre diferents orgasmes: de clítoris, de mugrons (sí, orgasme de mugrons... ho jure!! jo en tinc!!), de vagina, d'anus... però amb tots els orgasmes, directa o indirectament, influeix la nostra meravellosa deessa clitoriana.

Moltes dones tenen soles orgasmes amb els jocs previs i mai amb la penetració. Per què?? No hi ha dones frígides, sinó homes poc hàbils. Això que quede clar des de ja. Ara continue.

Jo era de les que no havia tingut mai un orgasme vaginal (Oh, my got, el que m'estava perdent!!) fins que vaig conèixer al rebutjador amb pressa. Mai oblidaré aquell moment. Pensava que anava a pixar-me damunt i vaig haver de parar per anar al bany!! però no era pis... Ahí vaig redescobrir el sexe!!

Els experts i estudiadors del punt G no s'acaben de posar d'acord del tot sobre el tema, alguns neguen la seua existència i altres diuen que no totes les dones el tenen. El que sí sabem és que moltes dones ens excitem molt quan se'ns estimula aquesta zona i podem arribar a tindre orgasmes, que de vegades van acompanyats per l'expulsió d'un líquid per la uretra o la vagina. La sensació és de pixar-se, però no patisques... que no és pis...

El punt G és una zona molt sensible que es troba a la paret superior interna de la vagina. Es calcula que està a uns 3-5 cm de l'entrada. Si el vols buscar, el descriuen com una zona rugosa que es nota al tacte quan estàs excitada, però si no ho estàs és molt difícil de trobar.
El pots estimular amb els dits o amb algun joguet, però és quasi impossible fer-ho amb el penis.

No t'ha quedat clar com es troba?? no passa res, et faig un mapa:



De tota manera, no t'obsessiones en trobar-lo, cada dona és un món, i últimament es pensa que aquest punt poden ser les arrels del clítoris que es poden percebre a la vagina i que no totes les dones les tenim al mateix lloc.

Al final va a resultar que un poc complicades sí som...
però si vols comprendre un poc millor l'orgasme femení, et recomane que veges aquest vídeo, on unes quantes dones de diferents edats expliquen les seues experiències, com van començar a masturbar-se, quines són les seues fantasies, quines postures els agraden més, si els importa la mida, punt G, sexe anal, zones erògenes... molt complet i interessant.

Si et queda algun altre dubte, recorda que molt prompte comence el consultori sexual/sentimental i pots enviar les teues preguntes a: lucrecia@picam.info

Il·lustració1: Alberto Montt

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Tus post son alimento para mi ego! XD
Un beso.

Striper ha dit...

A mi em sembla que ja el buscava al lloc indicat. Petons i bon dia.

Anònim ha dit...

Per això ficar-se de 4 grapes està tan bé, sobretot si el tio és dels que els hi queden dretes com un garrot, doncs l'angle va directe allà.

(ho sento per la meva manera garrula d'expressar-me, però em surt aixíns. Després el ginecòleg i els farmacèutics s'han d'estar aguantant el riure)

Lucrècia de Borja ha dit...

rebutjador: de normal el teu ego ja està prou unflat, si t'augmenta un poc més t'envolaràs...

striper: sí, se't veu que ets molt aplicat :P

iaia: a mi m'agrada més estar jo asseguda al damunt, que hi ha més fregament.

jordi kukat ha dit...

Doncs acabo de fer-me un blog (en tenia un a vilaweb, però crec que vaig a llevar-me'l....)
i tinc el gran HONOR de ser el SEGUIDOR 69!!!!!!!
tot un plaer i encantat de llegir-te

ESCLATA-SANGS ha dit...

Quants dies sense passar pel teu blog... i quin tema que m’he trobat!!!

Doncs crec que tens molta raó amb això de no obsessionar-se en trobar-lo... però pot ser molt divertit buscar-lo!

Anònim ha dit...

"No hi ha dones frígides, sinó homes poc hàbils. Això que quede clar des de ja"
No se... no estic d’acord, pense que hauries de relativitzar el comentari perquè d’una banda ens has dit fa poc que no t’apanyen les relacions amb tios amb parella (http://lucreciadeborja.blogspot.com/2008/07/tios-amb-parella-no-grcies.html)
La frase clau del teu post era “abans sí ho feia” El que vols dir és que ara no penses com quan anaves amb tios amb parella, no?
Abans, un altre dia, ens havies dit que “fa temps vaig decidir [...] que ja estava bé de rotllos que prou d'amants, que no follaria fins que no trobara l’amor...” No se, no et conec tant però jo diria que aquesta mania també se t’ha passat ja...
Vull dir que pot ser el comentari del principi siga el que penses ara... però que hauries de deixar la porta oberta, més oberta, a un possible canvi d'opinió. (Joan Fuster dia que haviem de reivindicar el dret a canviar d'opinió, que era el primer dret que els nostres enemics ens negarien...)
I d'altra banda, si puc encetar ací el teu consultori sentimental, m'agradaria saber que en penses d'un home que no puga fer disfrutar a una dona (pressumpta frígida) i sí a una altra. És poc hàbil amb la primera i prou hàbil amb la segona? És hàbil però no prou?
Un ciber-beset dels teus.

Lucrècia de Borja ha dit...

kukat: oh, el seguidor 69!! quin glamour!!

esclata-sangs: ja saps que no has deixar tants dies sense entrar :P

Monyofiné: Una cosa són les opinions i altra els fets. Ara pot agradar-me cantar i demà ja no, però una cançó seguirà sent música, m'agrade a mi o no. Abans m'embolicava en tios amb parella i vaig decidir no fer-ho més. Es una decisió, no un fet. Igual que quan vaig decidir deixar de follar fins trobar l'amor. Una decisió que va durar poc més d'un dia...
Si una dona SANA no obté plaer és perquè el tio no ha sabut proporcionar-li'l.
Ara bé, el cas que preguntes és diferent. Si un tio dona plaer a la dona1 i no a la dona2, per què és?? Hi ha 2 opcions:

Opció 1) La dona1 és molt sensitiva i amb poc té prou i a la dona2 li costa més i necessita de les habilitats de l'home.

Opció 2) La dona2 té algun tipus de problema amb el sexe i necessita l'ajut d'un especialista.

rosseta ha dit...

"No hi ha dones frígides, sinó homes poc hàbils. Això que quede clar des de ja"

M'ha fet gràcia el comentari, ja que estic d'acord amb tu amb el que dius en què si la dona li costa i és menys sensitiva necessita que l'home sigui hàbil, perquè sinó segur que no s'aconsegueix gaire cosa. No res gràcies per apuntar-te lo de parlar del punt G, ha estat molt lucratiu. Ara ho imprimiré per posar-ho al capçal del llit perquè el meu novi se'n recordi sovint, que quan s'aplica el troba :P

Comtessa d´Angeville ha dit...

Definitivament, SÍ som complicades.

Eli ha dit...

Vaig aviam si em trobo el puntet que jo també sóc de les clitorianes....
Sí que som complicades, sí!!!!

Garbí24 ha dit...

Qui no el trobi que no pari de buscar-lo , per que es entretingut asta per nosaltres .

Faune ha dit...

Sí, vaja, el que deia, que no hi ha que obsessionar-se en trobar-lo... jo de fet, sovint em capfique massa i em vaig massa al fons...