dimarts, 10 de març del 2009

El teu amic et té ganes

A les relacions d'amistat home-dona, les dones tenim molt clar quin és el paper de cadascú. Si un tio hi és al grup dels amics, és difícil que passe al grup de follables o futuribles, com a molt podria arribar al grup dels crec que em podria arribar a agradar. Si estàs al grup dels amics ho tens molt fotut si vols alguna cosa més. Passes a ser com un germà, podríeu dormir junts i no passaria res perquè seria incestuós. Passes a ser un home-tampó.

Però ells això ho tenen clar?? Separen els tipus d'amigues?? o qualsevol tia que no siga la germana o mare (ni cap germana ni mare dels amics, si és retrosexual) ja és susceptible de ser follada??

Aquells a qui tinc com a amics em miren de manera tendra com jo a ells?? o em volen penetrar??




SI T'AGRADA EL BLOG,

VOTA'L CADA DIA!!

Vota'm al TOP CATALÀ!

20 comentaris:

Comtessa d´Angeville ha dit...

Ufff pos jo me sent més a la part d'ells si les coses són aixina com dius. Gran part dels meus amics (tios) estan al grup dels follables, però no futuribles. De fet, els meus millors amics són també amants. Però futuribles no, això és... no sé com dir-ho, altre nivell. El futurible normalment si el coneixes el coneixes i és follable i futurible des d'un principi, però si les coses van poc a poc i primer és amic després és complicat que passe a ser algo més que follamic...

Albert ha dit...

A vegades ja m'agradaria a mi ser com els tius que tu dius. En aquest cas que tu explique soc l'exepció que confirma la regla. Ai ai ai.

Anònim ha dit...

Les dones si que feu aquesta distincio. Els homens no. Nosaltres pensem: En quin cafe mos varem fer amics? Un menys i ara estariem follant!

En tiempo de guerra, todo agujero es trinchera...

He segut home tampo, i he apres la lliço XD

Lucrècia de Borja ha dit...

Comtessa: si es amic sols pot passar a ser podria arribar a agradar-me:, però els futuribles ho són des del principi, i els que no són ni follables, ni futuribles, ni amants... són soles amics. Sense més. I no pense en follar-me'ls.

Albert: Ets soles amic?? home tampó??

Tim: sí, en tinc molts com tu al meu voltant...

Anònim ha dit...

Jo com la comtessa.

Això sí, de veritat que alguna de vosaltres és capaç de dormir al mateix llit amb un tio (al no ser que us desagradi profundament, cosa que llavors ja no et fiques al mateix llit per no ser escalfabraguetes) i no intentar follar-vos-el?

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

És un tópic això de l'home que es posa trist perquè una xica sols veu amistat en ell.

A mi em parèix que tant si la xica veu amistat i sexe amb tú com si solament veu amistat, la reacció adecuada del xic hauria ser d'agraïment en ambos casos.

Salutacions.

llenguaddicta ha dit...

Jo no sé si ells saben distingir, però el que està clar és que per a ells qualsevol és susceptible de ser follada (algun dia). Jo el que vull és demanar consell: conec poc la meitat de la població mundial (altrament dits, els homes), i últimament estic tenint sorpreses poc agradables. Jo ja sé, perquè m'ho han dit, que als tios els és molt fàcil fotre un clau i desaparèixer de la faç de la terra, però no em pensava que em passaria mai a mi (¿ingènua?). No és que pensi en casar-me amb un paio amb qui he tingut una nit de plaer compartit, però... ¿ni una trucadeta per saber com estàs? No sé, se'm fa difícil.

Jordi ha dit...

m'agrada este bloc, el seguiré de prop! és com el busca qui t'ha pegat femení :p

Anònim ha dit...

Jo el que crec és que amb aquesta merda de blog de tòpics no deus follar una merda amb gent de CI > 80.

Ah, no, que ets un home! Molt graciós!

MeiAlbiol ha dit...

Doncs jo he tingut de tot i he sigut de tot, vull dir. Durant una època he estat jo l'amiga... l'amiga simpa`tica amb la que es pot parlar de tot, anar de marxa menys follar (una merda, per cert! vaig acabar farta de ser una mena d'excusa :S) i després també he tingut homes tampó.

Aquell xic/home que estava a totes hores, et trucava quan s'aborria i et tenia hores al telèfon (penja ja!) i que només consideraves un amic, que podies dormir en ell i res més!

No sé si ho tenen clar però si no ho antenen quan els hi parles d'altres...

Besets!

banyerí ha dit...

Vols dir que és possible dormir dos amics sense que passe 'res'??

Jo tenia entés que les dones quan vos claveu un home al llit és xq esteu segures que voleu alguna cosa amb ell...

Ja m'agradaria dormir -encara que soles fora dormir...- amb més d'una amiga... Però clar, plantejar-ho pot semblar el que no és...si que sou complicades les dones.si!!

bssss lucre...

Garbí24 ha dit...

Nosaltres no ens pensem tan les coses i això fa que la posibilitat d'un clau no la descartem mai , el que si podem fer es no provocar-ho i ser molt amics , però descartar-ho mai .
S'ha de parlar més , doncs moltes vegades dos persones podrien tenir una nit boja i la por de parlar o ser el qui llença la primera pedra fa que tots dos s'acabin masturbant a casa seva pensant amb l'altre . No es una llastima?

Comtessa d´Angeville ha dit...

jo abans em gite a dormir a terra que al mateix llit amb un tio al que no me vull follar per res del món perquè hi ha coses que són inevitables i amb la llum apagà encara més

Anònim ha dit...

I que tal compartir la vida amb un amic? Quasi un germà?

Anònim ha dit...

Tinc una facilitat brutal per convertirme en home tampo, cosa que fa que no lligue cuasi res, pero per damunt de tot, m'agrade com soc, i valore moltisim totes les amistats femenines (i masculines també) que tinc.
Jo quan conec una dona primer es transforma en posible amiga, un cop es amiga es quan comense a coneixer-la el suficient per saber si m'atrau o no, i ahí es quan trie entre futurible o sols amiga, jo no vull follamigues, vull una relació seriosa. ¿No vos pareix mes llógica la meua forma de pensar (independenment del que es fa)?

Anònim ha dit...

Interessant tema.....
¿Perquè té que ser excloent la amistat del SEXE?
Qui millor pa follarte que algú amb qui et rius, t´ho passes bé, i que et coneix molt bé? si a més a més t´atrau físicament.
Si la vostra amistat es tan forta i tan robusta, un bon polvo o una bona sessió de sexe no té perque perjudicarvos.... després es corre un "tupido velo" y "aquí no ha pasado nada"...

Encara que mai m´agradaría ser el pany de llàgrimes o el xic- tampó de ninguna.....
I dormir en el mateix llit, ni de conya!!!!!
Prefereixc dormir en terra.

Tinc poques amigues, i me les he follat a quasi totes, i les que no he pogut es perque s´han escapat vives, o perque s´ho havien proposat en "serio" no tindre res mai amb mí (i les entenc, questió de conciència).
Encara que si es posen a tir, saben de sobra que no s´escaparán.
Se pot ser amic d´una tia a la que t´hages follat una o varies voltes?
Per supostíssim que sí!
es més, la coneixes més a fons, i en totes les facetes, per lo tant es més fàcil aconsellarla, escoltarla i ajudarla si té qualsevol problema....
No sería just que amb tú tingueren tota la relació social y que després per a desforgarse es buscaren a un complet desconegut per a follar-se´l........

MeiAlbiol ha dit...

Aprendiz M'has recordat a mi en els meus millors moments com a amiga... (tampó no perquè els homes no en utilitzeu, jo em cridava "amiga drap").

Jo també tenia eixa facilitat de ser només l'amiga simpàtica que només volia coneixer al meu princep blau primer com a amic i després com a cosa més seriosa... no funciona. O deixes les coses clares des del principi, que pots ser un futurible però amb el qui pots confiar; o eres un amics tampó per a sempre. El món, com deia m'abuela,està ple de "llonganisses".

Això sí, entenc la teva forma de pensar, això és cosa de cadascú.

Anònim ha dit...

Vaja xorrada de post com tots els del blog en general.
Caldria fer un estudi de perque la noia catalana te aquesta propensió exagerada cap al monernisme de postal i el progressisme borrego.
Aprofiteu que venen temps propicis per a recordar les bones costums i deixeu-vos de milongues.

Lucrècia de Borja ha dit...

iaia: sí, jo he dormit amb amics de tota la vida i no ha passat RES.

José vicente: si tu vols follar-te una tia i ella et considera "amic" i no vol res amb tu... està clar que bots d alegria no pegaràs, no?? Aniràs a donar-li les gràcies per la seua amistat??

llenguadicta: sí, ho fan, alguns més ràpid que altres, però solen desaparèixer...

jordi: m'encanta el busca qui t'ha pegat!! un honor que em compares amb ell :)

iekomoridepoblequadrat: et sorprendries...

banyerí: sí es pot, sempre que el tio siga "amic" i no estiga considerat com a "follable" o "futurible", això implica confiança i asexualitat entre els 2.

garbi: sí, és una llàstima. Caldria parlar i deixar les coses clares més sovint.

comtessa: i si és un germà o un cosí??

anònim: compartir vida amb un amic?? en quin sentit?? viure junts i no tindre sexe?? o la parella a la que consideres molt amic quasi germà??

aprendiz: cadascú és com és i té les seues maneres de fer les coses. Ho trobe lògic com ho fas, però en el meu cas no és així.

Gordon Gekko: i no ha canviat la vostra relació després de follar?? jo no folle amb amics i als que em folle... no els considere amics, són amants amb els que hi estic a gust i xarre de tot, però no amics.

Anònim: si no t'agrada, no entres.

Senador Lombrith ha dit...

Jo el que no entenc és per què aquesta mania de contraposar els conceptes "amic" i "futurible".

Molt segurament estaré equivocat perquè mai he tingut parella, però considere que una parella ha de ser abans que res també un amic.

La meua forma de ser em du a ser incapaç ni tan sols d'intentar lligar amb una desconeguda. Per parlar amb una xica necessite convertir-la en amiga meua. Si resulta que totes les amigues que tinc m'exclouen per aquesta mateixa raó, "apaga y vámonos". Ara comprenc la raó del meu èxit reincident.

I no: no tinc desitjos de follar amb totes les meues amigues, però no per la seua condició d'amigues, sinó senzillament perquè no m'atrauen totes les meues amigues. Hi ha unes poques que sí, per suposat, amb les que m'agradaria tindre alguna cosa més.

Clar que si pel que es veu preferiu buscar una parella fora del cercle d'amistats, això és, entre desconeguts dels que podeu prescindir un cop s'acabe la relació, no sé jo qui té el problema ací.