dimarts, 24 de març del 2009

Què és el punt G??

Carlos Sobera, el presentador del ¿Quién quiere ser millonario?, es va trobar amb aquesta pregunta al concurs. Ell no ho sabia, però era víctima d'una innocentada per part dels companys de feina. Atenció a les cares de la dona... què bona és!!




Creus que la gent té clar què és el punt G?? Ja sé que saben que és una zona femenina molt sensible. Però saben com és?? on hi és?? com s'estimula?? què fa?? cal explicar-ho??

9 comentaris:

Striper ha dit...

Un video clsic de la xarxa.

Anònim ha dit...

El Punto G, El Punto G..
Donde coño esta....
Son 5 dedos buscandolo....

http://www.youtube.com/watch?v=bTARQHWOI4A

Josep B. ha dit...

Em confesso. Sé el que és però, tot i saber-me la teoria, no n'estic segur d'haver donat amb ell, en el meu descàrrec diré que l'he provat de trobar moltes vegades.

El Company de Venus ha dit...

Un vídeo clàssic de la xarxa, per fer una mica de pedagogia.

http://blog.innerpendejo.net/2007/04/video-como-encontrar-estimular-punto-g.html

rosseta ha dit...

Aquest vídeo el vaig veure fa temps i mira que cada cop ric igual com si fos la primera vegada. Val sabem que és i on està, però a la hora d'estimular-lo em sembla que més d'un es queda amb l'intent... ehem. Jo voto perquè en una altra entrada ho expliquis jejeje.

rosseta ha dit...

Per cert, la foto que portava abans era de la falla infantil de la plaça de l'ajuntament del 2006 i ara porto la falla de la plaça de quart, passades les torres d'aquest any... No sóc valenciana però casi jajaja

Faune ha dit...

Hm, serà cosa de noms? ahi en la cursiva ho podem veure bé: zona femenina molt sensible. Ahí crec que està la qüestió, cal dedicar-se a la zona, "estar" en la zona, i no buscar un "punt" concret com si fora el centre d'una diana. I també en les altres zones, que el cos és un continuum. I potser també el nostre cos sencer és el nostre més gran òrgan sexual, més enllà dels genitals, no?. Si et dediques a la "Zona G" i no t'oblides de que està conectada a tot un cos, i en primer lloc a la resta de la vagina, pots proporcionar orgasmes a la xicona amb la que estigues que s'estenguen per tot el cos, en plan ones.

mar ha dit...

jejeje...
és d'aquelles coses que se sap que existeixen però encara ningú l'ha acabat de trobar del tot...
o potser si?
tot un misteri per descobrir...

Unknown ha dit...

També és una zona masculina...