divendres, 20 de març del 2009

Un rotllet de primavera??

Ja s'han acabat les falles i comencem una nova etapa perquè hui, 20 de març, el Sol es posa al signe d'Àries!!! Saps el que això significa, no?? Efectivament, l'equinocci de primavera. I què passa amb la primavera?? que la sang altera!!

Ha arribat el moment de les al·lèrgies, de començar la dieta, de l'operació biquini i de treure les camisetes de tirants. Els dies són cada vegada més llargs, el calor i la llum augmenta poc a poc, això fa que ens sentim més a gust i que el nostre cos produïsca més feromones.

La primavera ens anima perquè hi ha més hores de Sol, fa que tinguem més ganes d'eixir al carrer, de fer coses... arriba un moment en que la roba t'oprimeix i necessites treure-te-la... mostres més el teu cos... i et sents més predispost a tindre relacions sexuals.

Visca la primavera!!!

13 comentaris:

Hèctor ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

Tens tota la raó. Jo me sent millor quan el dia és un poquet més llarg, perquè pots eixir a pegar una carrera o a donar una volta en bicicleta. També pots vestir amb menys quantitat de roba i pots lluir una mica més el teu cos.

Salutacions.

Hèctor ha dit...

fa exactament 3 anys...

Propostes literàries japoneses (i III)

hmm.... primavera.. ;)

Anònim ha dit...

M'agrada quan comences a veure a les obres els joves currant sense samarreta.

Striper ha dit...

Visca, visca , Visca!!!! La primavera i tu també.

òscar ha dit...

m'afegeixo a aquesta arenga pro-primaveral. visca, visca i visca! i sols un retret: sempre tarda massa en venir!

Puji ha dit...

Visca! N'estic fart de fred!!!

Garbí24 ha dit...

Tots tenim moltes ganes de fer de tot i força .........
M'encanta veure els carrers de samarretes apretades amb insinuants escots i faldilles curtes

Vicent Terol ha dit...

Deia ahir una sexòloga a un programa que està bé de Ràdio 9 (potser és l'únic!) que això de la primavera i el sexe no és simplement un mite.

Així que enviem a fer la mà les apocalíptiques prediccions al·lèrgiques (tots els anys diuen que és el pitjor any) i gaudim de l'optimisme, la música, les cerveses a les terrasses, els cigarrets i... -com no- el sexe!

Comtessa d´Angeville ha dit...

Sexe i alèrgies: fa poc, estos dies que comença la caloreta bona, me vaig fer els braços un desastre gravant a dos tortugues fent-ho al roçar-me amb no-sé-què (i tota de granets rojos que picaven un colló). Però què bonico l'amor de les tortuguetes!!!

Jo la primavera me la salte, quan comença el bon temps trac les xancles i els vestidets i au, encara que faja fred jo ja tinc la ment en estiu, de fet ja estic negreta pa lo blanca que sóc i amb els tirants del bikini marcaets. I més ara que tinc que aprofitar estos calors, que al poble on vaig a viure en no res fa ara mateix... 0,5º ...

Tens idea de cóm afecta el fred al sexe? Les persones de llocs amb poca llum i poc calor són també més fredes que les que venim de climes templats? En poques paraules: passaré més fam que un sereno en terres nòrdiques?

rosseta ha dit...

Quines ganes tenia que arribes la primavera ja. El bon temps amb el solet sempre tocant a la cara, i que el dia es fa més llarg, equival a més hores al carrer i de sexe jejeje. I como no, anar a prendre algo en una terrasseta jejeje. Molt bona la cançó.

Lucrècia de Borja ha dit...

José Vicente: el Sol dona alegria i fa ganes de sexe.

Hèctor: ai, com passa el temps...

iaia: és de les coses que més m'agrada. Moltes vegades m'agafen ganes de dir-los això de Si fores un Phoskito et menjava fins al cromo... això és un cos i no els dels Bombers... tio bonorrooo...
Per cert, iaia, em vaig quedar esperant algun comentari teu al vídeo de la Barbie :P

Striper: i tu, guapo!!

òscar: tarda el que ha de tardar...

Puji: sí!! despulla't!!

Garbi: dóna alegria, eh

Vicent: amén

Comtessa: has de mirar la part positiva, si no es pot eixir de casa, què fa la gent per passar-ho bé?? follar

rosseta: m'encanta :)

Anònim ha dit...

jo només veig que cada volta hi ha menys roba pel carrer i que cada primavera la cosa comença abans i que a mi, realment, m'és igual l'època de l'any que siga i que.... ahhhhhh! :)