dimecres, 29 d’abril del 2009

Dominació/ Submissió

L'altre dia em va fer una visita el Rateta de Laboratori (des d'ara RdL), del que no vaig saber res més després de parlar ací d'ell (sembla que no li va agradar el que vaig explicar). Vam estar xarrant un poc de tot i em va dir que s'estava introduint al BDSM (Bondage, disciplina, dominació/submissió, sadomasoquisme), que li agrada fer de dominant.

El cas de la dominació/submissió és un intercanvi de poder, previ acord, que no implica necessàriament la brutalitat com càstigs corporals o crueltat de qualsevol tipus. Aquesta pràctica es basa en la confiança i la comunicació entre les persones participants i en un respecte mutu.

Jo aquest món el desconec, i com que sóc curiosa de mena, i hi ha confiança... vaig començar l'interrogatori:

Lucre: i quins joguets/aparells utilitzes??
RdL: manilles, màscara, cinturó, benes, cera, pinces... coses així
i fas spamking??
(
pegar al cul, per als que no esteu posats en terminologia sexual)
sí, m'agrada, amb molt de compte, però sí...
i quin plaer li trobes a produir-li dolor a una altra persona??
no m'agrada fer-li mal a ningú, és més el morbo de fer-ho que el dolor.
Ho faig amb molt de compte!!

què va ser el primer que vas fer??
follar-me a la meua ex, amb els ulls embenats, a 4 potes i amb les mans nugades.
i el més fort que has fet??
posar-me una màscara i fer-ho amb una tia que no sabia qui era jo
i ara sempre fas aquestes pràctiques??
no
i quan no les fas no sents que et falta alguna cosa??
és soles una afició, un gust, digues-li "X"
sí, "X" és un bon nom... li va més que "A"
simplement sóc obert de ment
i que vas pensar quan la teua ex et va proposar fer aquestes coses??
la veritat és que em va desorientar un poc, no m'ho esperava, però vaig pensar que podia provar... i no per fer-ho la voldria menys, sinó al contrari, és una prova de confiança
ella ja ho havia fet abans??
no, però s'excitava veient vídeos d'aquest tipus i ho volia provar... jo vaig acceptar per ella, per l'estima que li tinc, per mi el sexe és molt intimista
tan intimista com per follar-te a una tia a la que no coneixes amb una màscara posada?? ja...
(riures) mira, així i tot és un acord entre 2 persones, ho vaig fer perquè eixa era la fantasia sexual d'aquesta persona en concret i al fer-ho va ser una cosa molt personal, ho entens??
més o menys...
espere que ara no canvie el concepte que tenies de mi, què penses ara??
que ets un retrosexual aventurat, continues amb el teu rol de mascle dominant, sols que un poc més extremat...

Què et sembla tot açò?? Has fet alguna pràctica d'aquestes o similars?? t'agradaria provar-ho??

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

Supose que quasi tot el món té alguna parafília d'aquestes entre les seues fantasies... el que passa es que no tots ho reconeixen i de vegades les persones tenim una miqueta de "doble moral".

Salutacions (tranquila, que jo no sóc d'aquestos que els agrada fer patir)

Garbí24 ha dit...

No estic dintre d'aquest grup , però respecto els que els segueixen amb el convenciment dels dos . Hem d'estar d'acord en tot el que ens produeix plaer .....a tots el que participem

Anònim ha dit...

Però tampoc m'agrada que em facen patir eh?? A vore si tenim problemes...

Jo crec que una mica de respecte a la relació es saludable.

Tim ha dit...

Buff... Anti fer mal a les dones.
No ho entenc. Una cosa es que estigues en plan sexe salvatge i una altra molt diferent, es pegarli a la dona. Per ahi no passe.

Laura ha dit...

Totalment a favor del joc de dominació submisió.... no cal arribar a pegar a l'altra persona.. simplement un es l'amo, i l'altre l'esclau sexual ( o puteta)
això es pot acompanyar perfectament amb manilles i benes, però no ha d'anar acompanyat precisament de pallisses....

a la meua parella i a mi ens agrada canviar de rol, una vegada es ell qui domina, l'altra jo.... són formes distintes de disfrutar

Anònim ha dit...

L'autèntic bdsm no passa ni per cuir, ni cadenes, ni garjoles, ni calabossos, ni res d'això que només és parafernàlia d'una estètica molt determinada i no té res a veure amb l'essència del bdsm que és aconseguir la dominació mental d'un sobre l'altre, aconseguint que l'altre s'hi entregui sense resistència per ell mateix.

(ho he llegit, o no).

Faune ha dit...

Hm! tema sucós... per a començar, sí, és una cosa que em provoca prou morbo (més enllà de la parafernàlia) encara que sense practicar ni sentir-me dins de la corrent BDSM. Més bé considere que el món del BDSM ens ofereix tota una sèrie de pràctiques a les quals es pot nadar còmodament, segons els gustos de cada u/una, o capbussar-se de tant en tant, i això pot enriquir i donar-li més suc a la sexualitat. Per altra banda no és qüestió de fer mal a les dones, ni a ningú (faltaria més, però allà cada u) sinó del morbo del joc sexual, com diu RdL. Ah, i Jose Vicente, també és prou saludable respectar els gustos sexuals dels altres. No em pareix cap parafília gaudir d'uns asotets d'una dòmina sexy o que et faça menjar-li la figa amb les mans enmanillades, ni tampoc palmejar-li el cul oferit en quatre potes a una submisa vicioseta abans de penetrar-lo. Que no estem parlant de necrofília, home, ni de marranades perjudicials per a la salut.

Faune ha dit...

Ah i per cert, sí que he provat (a nivell casolà, però no per això amb menys morbo): una vegada vaig gaudir de ser dominat per una morenasa de melena ondulada amb jaqueta negra de vestir, mitjes de xarxa i sabates negres de punta i tacó d'agulla... desprès de fer-me, agenollat, besar-li els peus, i fer-li un cunnilingus i un bes negre, em va encadenar al llit per a donar-me uns asotets al cul, previs a sodomitzar-me digitalment mentre em masturbava... va ser una experiència increíblement excitant.
I també tinc pendent amb algú una sessió de sexe amb dominació, aquesta vegada com a dominant, que l'altre dia es va interrompre per un fet accidental (mireu bé per on aneu quan hi ha poca llum, que les caigudes són deserotitzants)...hi ha unes manilles molt insinuants al calaix d'una sireneta. Ja vos contaré.
Besos forestals.

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

Estaba jo estudiant Regulació Automàtica i el professor ens parlava del "LdR" (Lugar de las Raíces) que em recorda al "RdL" (Rateta de Laboratori).

Ei faune, ho sento, no era la meua intenció ofendre a ningú... solament deia que les práctiques aquestes son parafílies. Ho són, veritat que sí, Lucre?

Salutacions.

rosseta ha dit...

Crec que arribar a l'extrem de pegar, donant una pallisa a algú no és just, ni eròtic ni forma part del sexe en sí, trobo jo, vaja. Però no crec que sigui dolent donar una surreta al cul, o es que no hi ha noies que claven les ungles a l'esquena del noi? Vaja estic amb tot el que ha dit la Laura, no està mal que et dominin i un altre dia dominar tu.

Marta ha dit...

A mi em van regalar unes manilles per a la despedida de soltera, i crec que és l'únic utensili de "dominació" que ha entrat en ma casa a banda del Civilization (que és un videojoc per a conquerir el món, vols més dominació que això?). Sincerament? Des que tinc les manilles he pensat més voltes en posar-los-les als meus alumnes per a que estiguen quets, que posar-les a Emili, pobre, que no dóna faena de res i és molt rebon xiquet.
PS: For the record: que conste que en classe no utilitze cap altre element coercitiu a banda dels típics dels professors: notes, patis, pares...

gata parda ha dit...

Em tornaria boja provar-ho: sobretot que em nigaren al llit amb unes manilles i em benaren els ulls!!! Només de pensar-ho!!

Lucrècia de Borja ha dit...

josé vicente: es considera "parafilia" aquella pràctica sexual en la que l'excitació no vé per la penetració ni el sexe en sí, sinó per alguna altra cosa. En aquest cas el plaer sí prové del sexe (per tant no és parafilia) sols que s'afegeix el morbo del rol de dominant/submís.

garbi: mentre els 2 estigue d'acord... cap problema.

Tim: no es tracta de fer patir. El plaer i el dolor van de la mà, però té perquè produir dolor aquestes pràctiques. No has lligat mai a una dona al llit?? no li has benat els ulls?? i a tu, t'ho han fet?? t'han posat mai un dit al cul?? o t'han immobilitzat mentre et feien coses?? no has pegat mai una galtadeta al cul de la xica mentre te la follaves a 4 potes?? tot això és una mena de dominació/submissió, no cal anar a casos extrems. Si no ho has fet mai, prova-ho. T'agradarà...

Laura: molt d'acord amb tu. És un joc.

iaia: això de la dominació mental ja em sembla més perillós...

Faune: espere que després ens ho expliques tot amb pèls i senyals!!

rosseta: clar que si!!

Marta: i no et sembla molt exitant emmanillar-lo i vore com li puja la calentura però no pot tocar-te?? a mi eixes coses em poses a mil...

gata parda: prova-ho!! és molt excitant!!

Anònim ha dit...

rateta de claveguera