dijous, 21 de maig del 2009

El privilegi de ser dona

Quan Déu va finalitzar la creació de l'Univers es va fixar que se li havien quedat dues coses pendents per diferenciar Adam i Eva. Una, va explicar, era un implant que permetria al seu propietari pixar de peu.

Adam es va emocionar tant que va suplicar ser ell qui ho tingués. Eva va somriure en vore'l tan emocionat i li va dir a Déu que si Adam tenia tantes ganes de tindre-ho, que fos per ell. Així que Déu li ho va donar a Adam, que va eixir corrent, va pixar a un arbre i va fer un dibuix a la sorra. I Déu va vore que havia fet bé.

Aleshores va mirar Déu a Eva i li va dir: Ara tinc l'altra cosa. Supose que serà per tu...
Gràcies, va dir Eva, de què es tracta??
Déu li va somriure i va dir: orgasmes múltiples.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

Aquesta història es certa? D'ón l'has tret? No la he llegida jo a la biblia mai, però és graciosa. Bé, vaig llegir en un llibre que les dones sou com forns eléctrics i els homes com cuines de gas.

Salutacions.

Markutis ha dit...

Només volia dir-li que jo també sé generalitzar:

http://vullserblogger.blogspot.com/2009/05/sensibilitat-masculina.html

Anònim ha dit...

Una altra història que he sentit és el que Déu li va dir a Eva amb el que tu tens tindràs tots els que vulgues com el d'Adam.

gata parda ha dit...

Jajajajajaja!!! És fantàstic!!! I la versió d´anònim també!!!

Salut!

Faune ha dit...

Jajaja que bó! Segur que aquest Déu no és el cristià. Serà Shiva, o probablement aquest Déu és dona, i serà Shakti, donant-li a Eva el plaer tàntric, jejeje. Petons múltiples...

Josep ha dit...

La Bíblia apòcrifa, un cop més.

A tot això, la meitat de les dones amb les que he estat no acustumen a tindre orgasmes múltiples. Ni amb mi, ni amb ningú. Creus que se tracta d'un càstig diví?

Eli ha dit...

Aixxx.. si et llegeixen els capellans...!!! je,je,je

Visca els orgasmes!!! Múltiples o no... però que existeixin per tota la vida!!!
;-D

Markutis ha dit...

Josep, això que diu és molt arriscat. De totes maneres coincideixo amb vostè en que el multiorgasme és a la dona el mateix que el nombre d'amants en un home. Agafi la xifra que li diuen i divideixi-la per dos.

La pressió social envers el multiorgasme és absurda, un d'aquells temes de cara a la galeria. Com aquesta obsessió masculina d'allargar-se el penis quan la profunditat mitjana d'una vagina és de 10 centímetres. Fisiològicament, si una dona fos capaç de tenir tants orgasmes com vulgués, consecutius i de la mateixa intensitat, això devaluaria el propi orgasme. I ja ni entro a valorar la pèrdua de sensibilitat que produeix barrinar compulsivament com si s'hagués de batre un rècord.

Hèctor ha dit...

I després em pregunteu per què no crec en Déu?? xD

fra miquel ha dit...

Jo l'havia sentit amb la variant que a la dona li concedeix el cervell. Totes les versions son prou bones, i per descomptat tenen un fonament, però, reivindico la diversitat de maneres de ser en els dos sexes. Francament, m'he trobat de tot en els dos gèneres. I lo dels orgasmes múltiples... no ho sé. no sóc dona ni cap idem m'ha explicat que els tingui.
Una abraçada

Goculta ha dit...

Je je, aquesta historia la sabia jo però Déu li atorga el cervell a la dona.
Es clar que la dona de la teva historia ja demostra prou cervell com per saber esperar. La paciència és un grau! I estic d'acord amb la Eli, visca els orgasmes!!!!!

MeiAlbiol ha dit...

Jajajaja, jo aquesta versió no l'havia sentida sinó la del cervell i la de l'anònim.

A veure si un dia ens escrius la Biblia segons les dones que la que hi ara és massa masclista ;)

B7s!

pd. Markutis i Josep: està demostrat que totes les dones podem tindre multiorgasmes, unes més fàcilment i unes altres s'ho han de currar una mica més. Tot es resumeix en un bon coneixement d'una mateixa i de tenir un bon company sexual si es vol tindre en companyia. ;)

Anònim ha dit...

si!!!!!!jo sóc una de les afortunades...

Lucrècia de Borja ha dit...

José Vicente: de inventada res!! clar que hi és a la bíblia. Va passar com ho explique!! Per cert, ja que coneixes la bíblia, no et sembla estrany que al Gn.1,27 diu "Va crear Déu al ser humà, a imatge seua, a imatge de Déu els va crear. Home i dona els va crear" i després, al Gn.2,22 diga "De la costella que Déu li havia tret a l'home va formar una dona i la va portar davant de l'home". Com quedem?? No els havia creat als 2 abans?? home i dona els va crear!! com es que després va crear a Eva de la costella d'Adam?? No serà que Eva no va ser la 1a dona, sino la segona...?? Un altre dia escriuré sobre aquest tema...

Markutis: bravo per les generalitzacions. Jo puc tindre més d'un orgasme, però no puc tindre'ls quan vulga, ni de la mateixa intensitat. Venen quan volen i com volen.

anònim: molt cert també xDD

gata: sí, i molt real :P

Faune: No era un Déu, era una Deessa (ssshhhhh)

Josep: potser vas ser molt dolent a alguna vida passada xDD
Jo vaig descobrir els orgasmes múltiples no fa molt. Per a mi era una llegenda.

Eli: Visquen!!

Hèctor: de segur que estàs molt content amb la teua canyeta...

fra miquel: molt bo també el del cervell. Qua no t'ho hagen explicat no vol dir que no en tinguen.

Goculta: molt d'acord

dona rebel·lada: mai se sap. Potser algun dia munte la meua propia religió i em faig guia espiritual-sexual xDD

anònima: enhorabona!!

Josep ha dit...

El llibre Berêšîth i el mite de Lilith. Molt interessant!!

Núr ha dit...

hehehe! Jo havia sentit l'acudit amb la intel·ligència en comptes dels orgasmes múltiples, prò crec que m'agrada més així! ;)