diumenge, 10 de maig del 2009

La mani

L'any passat no vaig anar a la mani que es va fer a Alacant. No em venia de gust. No em va donar la gana. I punt. Enguany, però, tenia moltes ganes!! Així que ahir vaig anar a dinar a l'Assemblea de veïns de Benimaclet, per anar fent ambientet. Allà em vaig trobar amb altres blogaires coneguts com Roger, Cento, gent de l'Espai País Valencià... en família.
Ens van fer per dinar una paella, feta amb llenya, boníssima, acompanyada per ví de la bodega Belda (Sr Belda, el xec per la propaganda me l'envien on sempre), cafè, pastes, mistela, cubata... xè, un dinarot com cal!!

Després de cantar uns quants himnes amenitzats per la colla de dolçainers i tabaleters l'Estel Roig de Benimaclet, tots cap a la Plaça Sant Agustí, d'on eixia la mani. Jo anava amb el bloc de la pancarta del PSAN. El transcurs va ser prou tranquil, cap boig cridant no mos fareu catalans o no mos furtareu la paella... Al passar per davant del Mercadona del Parterre hi havia uns quants ous xafats al terra, que supose que haurien llençat alguns blaveros contra els manifestants. Feien pudor (els ous, encara que els blaveros potser també). Em va resultar curiós que enguany es canviara el recorregut de la mani i enlloc d'acabar a la Plaça Amèrica, com altres anys, es va acabar a la Plaça de la Reina.



Hi havien 30.000 persones segons els organitzadors, 2.000 segons la policia. Sembla prou evident que algú dels 2 no sap comptar perquè 28.000 persones de diferència en són moltes. A mi no se'm dóna massa bé això de fer càlculs a ull, i no sé si hi havien 30.000 o no, però jo asseguraria que hi havien unes quantes més de 2.000...

Després de la mani: cerveseta i sopar. Al concert del pàrquing de Tarongers vaig arribar tard, com tots els anys, però quan no has de pagar entrada no dol perdre's un tros de concert.

Hui estic un poc resacosa, tinc mal de panxa i estic baldada. L'amant d'anit em va xuclar tant els pits que hui els tinc amoratats, però m'ho vaig passar tan bé...

9 comentaris:

Striper ha dit...

Ostres quins amants..

Anònim ha dit...

tu vas anar a la mateixa MANI? La de ACPV? NO VAS VORE LAQ BLAVERA QUE VQN DESPENJAR A SANT AGUSTÍ?

PER CER NO DIGUES BOLES, L'ANY PASSAT ESTAVES A ALACANT...JO ET VAIG VORE.AIXI QUE LO DELS XUPLITS AL PITS CONTA-LI-HO A ALTRE...

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

Sembla que vius els aconteciments socials amb molta intensitat... Quina enveja!!. A mi també m'agradaria divertir-me així, però quan vaig als llocs on hi ha molta gent em pose una mica malalt i no puc suportar-ho.

Salutacions.

Anònim ha dit...

Estimat Anònim:

A mi em parèix que el fet de que Lucre haja estat l'any passat a Alacant no impedix que aquest any s'haja quedat ací a València.

I lo dels xuplits... n'hi han dones que es giten amb altres homes i el seu marit ni s'adona... com pots assegurar que ningú li ha xusclat els pits a la Lucre??

Salutacions.

Lucrècia de Borja ha dit...

striper: sí, dels bons :P

Anònim: sí, a la mani d'acpv, i sí vaig vore la bandera penjada des del terrat, però si cridaven o no des de baix jo no escoltava i que pengen una bandera o una pancarta (que també hi havia) no em molesta. Els que molesten són els que es posen als cantons a cridar o intenten agredir. La resta no té massa importància i considere que és millor no nomenar-ho per no fer-los més propaganda.
I no, no vaig anar a Alacant l'any passat, així que és impossible que em veieres allà. O estàs mentint o em confons de persona.

josé vicente: amb intensitat?? per què?? depén del dia i de l'aconteixement.

Anònim ha dit...

i així una comparativa mitjanament objectiva de l'assistència no ens podries fer? hi havia més gent que altres anys?? o era algo simbòlic? no he trobat en cap lloc cap xifra creïble...

el tema dels pits...de puta mare...

jordi kukat ha dit...

La veritat es que la bandera blavera va ser el de menys en la manifestació d'aquest any.

A més, no va ser el Bloc Valencianista el que va obrir el debat per incloure (ja no ho se segur si ho va arribar a fer o se van tirar enrere), la bandera blavera com a pròpia dels valencians?

http://www.avui.cat/article/mon_politica/51479/bloc/valencia/es/desdiu/defensar/la/bandera/blavera.html

Crec que al final van es van tirar enrere. Però per a mi ja han perdut tota credibilitat.

Salut!

Hèctor ha dit...

els pits amoratats? xD mentre siga sense blaures... espere que li feres la quatribarrada a l'esquena i que gaudíreu de la unitat de la llengua...

_MeiA_ ha dit...

avui vaig a veure els IX!