dilluns, 25 de maig del 2009

Sexe a l'aire lliure

Dissabte vaig tindre sexe al llit, però no al meu llit, ni al seu llit, sinó al llit del riu (antic llit del riu Túria). Potser a hores d'ara sóc la co-protagonista d'algun vídeo del pornotube.
Tindre sexe a algun lloc públic és una de les fantasies sexuals més comunes de la gent. I en certa manera ho portem als gens. Els nostres avantpassats cavernícoles follaven a l'aire lliure, així que això de fer-ho baix un sostre és relativament recent. El llit és molt còmode, però de tant en tant va bé variar un poc perquè la rutina no puga amb la nostra vida sexual.

Quan érem i joves i no teníem cap casa on anar, ho fèiem al cotxe, a la platja, a l'horta, a un carreró sense eixida, dins d'un portal... qualsevol lloc era bo!! Però amb els anys, ens acomodem i acabem follant solament al llit. Bé, potser al sofà també... i poc més. Trenquem amb la rutina!!

Tens aquesta fantasia de fer-ho a algun lloc públic?? Ho has fet ja?? On?? Restaurants, reservats d'alguna disco de moda, el metro, l'autobús, l'avió, provadors de qualsevol botiga, un ascensor, la oficina, una biblioteca, l'escala de l'edifici, una terrassa, la platja, la muntanya... la imaginació no té límits!!

Ara que ja fa caloreta, si ho fas a l'aire lliure de dia, millor que et poses protecció solar. Totes les cremes solars venen etiquetades amb el Factor de Promoció Sexual (FPS) que indica quant de temps pots practicar sexe a l'aire lliure. Una pantalla FPS del 15, per exemple, et permet practicar el sexe a l'aire lliure quinze vegades més temps que si no portes cap protecció. I recorda: Sempre és millor evitar el solet cancerigen de migdia.

Bon sexe!!

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

Quina barra!! I no et donava una mica de vergonya pensar que podien veure't?

Salutacions.

Faune ha dit...

Jajaja que bo, Lucre, però espai que no et donen un susto, tampoc és el lloc més indicat per a tindre sexe a on pugen i baixen a partir de determinada hora toxicòmans. Encara que depèn de trams. He sentit però que hi ha certa zona del llit del riu Túria que és freqüentada com a zona de cruising...

Ai el sexe al aire lliure, i en llocs públics... té un encís suculent. I pot reportar moments sublims. L'última vegada que vaig tindre sexe així fou les passades Falles, a la Nit del Foc, a on, en el terrat d'un edifici de València, una mènade fogosa m'oferí el seu culet de lluna plena mentre gaudíem del castell de focs d'artifici... I també recorde amb plaer un deliciós sexe oral al hammam del Balneari de València, eixe de l'antiga lactància, ahm! que meravella rebre una bona felació entre la penumbra i les boires humides i exòtiques d'un bany turc. Petons més forestals que mai, xata.

Anònim ha dit...

vergonya?? i el morbo que dóna? és el millor... m'ha agradat el blog!

RaT ha dit...

deixa, deixa, que a mesura que et fas gran no hi ha rés com un llit aaaaample i comode... en tot cas, obres les finestres i que et mirin però arresaradets de les inclemències!!! Una abraçada

Garbí24 ha dit...

sigui on suigi sempre es fantastic , follem follem i dema ja ho veurem

gata parda ha dit...

Jo ho vaig fer enmig del camp un parell de vegades, però més per necessitat que no pas per trencar amb la rutina, tot i així em va agradar molt perquè era plé estiu i vaig agraïr la frescoreta!

Salut!

parella morbosa ha dit...

Nosaltres ho hem fet a la vora d'un riu en plena muntanya, amb el morbo afegit que pel camí que més endavant s'enfilava muntanya amunt hi passava un grup d'excursionistes que van poder comprovar des de les alçades el bé que ens ho estàvem passant.

_MeiA_ ha dit...

Tens tota la raó del món! De jove ho fas a tot arreu, tots els llocs et semblen estupendus... però a mida que et fas gran busques una certa comoditat.

Hèctor ha dit...

Lucre, estic definitivament amb tu. I mira que no sóc exhibicionista, sinó que més aviat se me'n fot si em veu algú.

M'ha vingut al cap una cosa que vaig escriure no fa massa.

CalentetsI sí, bona part dels llocs van estar mooolt divertits. Però a un llit i sense presses, és genial. La gràcia, com sempre i com tu ben dius, tindre un menú variadet :P

Besadetes reina mora,
Hèctor

Markutis ha dit...

Quanta raó amb això de que l'exhibicionisme es perd amb l'edat, sobretot per qüestions logístiques. El lloc més estrany on ho he fet jo és al darrera de la barra d'un bar plè de gent, però la cosa no va acabar gaire bé perquè l'única oportunitat d'anar-nos-en va ser quan ens van fotre fora de l'establiment.

Eli ha dit...

Es cert, a mesura que et fas gran t'apalanques al llit, i esta be això de fer sexe en altres llocs... Mira una proposta per aquests dies de caloreta...Prenc nota!!!

MeiAlbiol ha dit...

És de veres!!!

Ara ve el bon temps i l'hora dels "calentons" a qualsevol racó.

Quin lloc nou haurem d'explorar? He provat en molts llocs que la gent hi acostuma a anar... però enguany m'agradaria provar una cosa que porto al cap des de l'any passat XD

besets!

fra miquel ha dit...

A la vora del camí de pujada al Matagalls. Quan era jovenet, però. I sí, feia solet. Aish! Quins temps aquells!
Ara no tinc parella, per tant ho tinc difícil fins i tot per fer-ho al llit.
B7s

Anònim ha dit...

Per a mi el millor lloc a l'aire lliure és, en estiu, col·lant-se a la piscina d'un club de tenis (d'un poble del què no diré el nom)... nadar i follar, una relació perfecta!

german ha dit...

i l'hèrnia? què passa amb els que patim d'hèrnia??? :)

Lucrècia de Borja ha dit...

josé vicente: no, estava massa calenta com per pensar en res més. Soles d'olorar a eixe home... se'm cauen les bragues xDD

Faune: al tram on jo estava semblava no haver ningú. Sí, tenen un morbo especial aquestos llocs.

morbosa: gràcies!! amb eixe nom... no m'estranya que t'agrade :P

Rateta: no és pel fet de que et miren, és per variar i no fer-ho sempre al llit.

garbi: clar que si!!

gata: sí, el que deia de fer-ho per ahi quan no hi ha més remei...

parella: hehehehe doncs això que es van trobar!!

_meia_ doncs ja saps, a variar!!

Hèctor: Sí, estic d'acord que un llit gran i ample és el més cómode que hi ha, però clar... sempre el mateix... millor innovar :P

Markutis: original, sí...

Eli: si ho fas a algun lloc que no siga el llit entra i explica'ns-ho!!

dona rebel·lada: quin lloc?? explica, explica...

fra miquel: pensava que els frares no feien aquestes coses. Jo tampoc tinc parella i mira... :P

anònim: ho provaré...

german: els que patiu d'hèrnia no podeu follar?? tot depén de la postura en la que et poses. No tens per què fer massa esforços...

Josep ha dit...

Encara recorde quan vaig enxampar un paio pelant-se-la mentre la meua xicona (d'eixa època) i jo cardàvem a la via pública (i púbica).

El que més em va fotre fou No cobrar els drets d'imatge!

Shalheira ha dit...

Un lloc 'bizarro' on espero tornar: a un buc d'assaig llogat per hores.

El veí de dalt ha dit...

I jo que encara no he fet un clau (ben fet) a la riba d'una platja acaronat per l'onatge d'un lluna nova d'estiu... No defallesc!