dijous, 25 de juny del 2009

Com pixar amb trempera matutina??

L'altre dia, xarrant amb el meu ciber-amant, em va dir que s'havia alçat amb una trempera com feia molt que no tenia, i que s'ho va vore apurat per poder pixar i va haver de fer de Superman a la tasa del vàter.
Com que a les dones no ens passen aquestes coses, mai m'havia parat a pensar en aquest problema. Com ho soluciones?? El ciber-amant m'explicava que normalment s'espera un poc fins que li baixa, però de vegades no baixa... o no baixa prou... aleshores és molt dificil encertar on toca.

He trobat una pàgina on et donen unes possibles solucions, oferint diferents postures per no pixar fora de test... Quina fas servir tu??








11 comentaris:

Núr ha dit...

hahahaha! Em sembla que li ho passaré a la meva parella, tot i que em sembla que ell no s'alça fins que la trempera no li baixa!

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

Això ocòrre moltes vegades. És natural. N'hi ha una solució més sencilla que totes aquestes que consisteix en pixar a la banyera... després li dones una rentada i ja està. La bañera és molt més gran que el WC i és més difícil eixir-se'n.


Salutacions.

PD: Una pregunta, li vares dir (al teu amant) que t'avisara la propera vegada? Recorde que en altre post, tú vares donar la recomanació d'aprofitar aquestes tremperes matutines que, encara que matutines, no deixen de ser tremperes i si a més són de les que duren i duren... ;)

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

Tinc un dubte sexual i t'estaria molt agraït si pogueres donar-me una resposta o dedicar un post a aquest tema, doncs em parèix molt important.

És bó masturbar-se? -Sí, ja sé que em diràs que és molt divertit, que és sá, i totes aquestes coses... pero vull saber més, es a dir... quan et masturbes 5 vegades al dia i n'hi han dies que et notes fluix, com si estigueres una mica debilitat... aixó és bó? Cuantes vegades al dia es consideraríen bones? Quines son les repercusions que poden tindre masturbar-se una vegada al día? i dos? i cuatre? i vuit? Creus que masturbar-se pot ser un exercici perniciós d'auto-condicionament?

M'agradaria tenir una visió objetiva i precisa d'aquest tema. Una vegada em va parlar un home d'aquestos que treballen al laboratorio d'un experiment que havien fet als porcs. Agafaven dos porquets bessons i un el capaven i l'altre el deixaven amb els seus genitals. Als dos li donaven exactament el mateix tracte, la mateixa comida, els mateixos cuidats.... l'única diferència era que un tenia ganes de sexe i l'altre no experimentava ganes. Es va comprovar que el porquet capat vivía més anys que l'altre.

Estic una mica confós....

Moltes gràcies.

Salutacions.

Enric Senabre ha dit...

El problema també passa amb l'edat. je je

jo f ha dit...

L'última ha de ser un error

tothom sap que els homes tenim impossibilitat genètica de pixar asseguts

on s'és vist! quina manca de rigor científic!

Toy folloso ha dit...

Jo tinc la millor solució.
Faig un polvet i després pixo (sense posturetes, la bèstia s´ha tranquilitzat).

Anònim ha dit...

la d'assentar-me potser la trobo la més comoda xD

Josep Fornés Mut ha dit...

El que jo faig quan m'alce en aquesta situació, es tirar el cul cap arrere, després agafar-me el meu penis i finalment dirigir el pixum cap a la tassa del vater.No estava en les il·lustracions i per això ho comente. Igual és una versió regional, perquè de vegades ho comentes amb els amics i tots ho fem igual jajajaja

Anònim ha dit...

jo m'assec, tot i que també costa.

Lucrècia de Borja ha dit...

Ai, el meu ciber-amant diu que a partir d'ara mesurarà les coses que m'explica per si explique ací després... xDD

jose vicente: faré un post per respondre't

Anònim ha dit...

Quan arribo al lavabo "el tema" ja ha deixat de ser el que era, i això que al llit sembla que no pugui haver manera de baixar-lo, he, he...

podi-.