dimarts, 16 de juny del 2009

El joc del tigre

De segur que en algun moment de la teua vida has jugat al parxís i l'oca i molts homes sembla que continuen jugant-hi perquè se'n mengen una i en compten vint. (Nota personal: coberta la dosi diària de acudits dolents). L'any que vaig fer els 25 anys vam fer una festorra al poble amb els quintos i vam jugar al joc de l'oca, però amb algunes variacions alcohòliques. El vam anomenar El quinto del 80. I enlloc de dir allò del D'oca en oca i tire perquè em toca... nosaltres ho adaptàvem dient El quinto del 80 sempre beu i canta :) No t'explicaré com vam acabar aquella nit perquè això donaria per a un altre escrit, però la cosa va anar molt bé.

El cas és que es poden fer moltes adaptacions d'aquest joc popular i també la vesant eròtica, és clar.
Per la xarxa hi ha un tauler ja fet que s'anomena el Joc del tigre o L'oca eròtica. Està en castellà, supose que eres una persona de món que es cultiva i podràs entendreu. En cas contrari pregunta'm si no entens alguna cosa, que jo tinc instal·lat al cervell un xip de traducció simultània i et trauré de dubtes. Bé, com anava dient... ací tens el tauler del joc del tigre en castellà.



Per començar necessites com a mínim 2 jugadors (tu soles ho pots fer amb els teus amics invisibles, però no serà el mateix...), una fitxa per jugador (com a la majoria de jocs de taula), un dau, el tauler de la imatge de dalt i una targeta amb el nom de cada jugador (tantes targetes com a jugadors hi participen).

S'estableixen els torns per començar (a sorts o com et done la gana). S'avança tantes caselles com indique el dau i a cada casella hi ha una prova que s'ha de fer. Si la prova és de 2 persones (ve indicat amb un 2 entre parèntesis) el concursant triarà una targeta a l'atzar amb el nom d'altre dels participants que serà l'acompanyant a la prova. Si algú es nega a fer una prova, per pagar s'ha de treure una peça de roba. Interessant, eh...

També hi ha algunes caselles un poc més especials:
Tigre "De tigre a tigre y tiro porque me persigue"
Llit "De cama a cama y tiro porque me da la gana."
Condó "De condón a condón y tiro porque mola mogollón."
E.T.S. Calavera amb 2 palets!! Malaltia de Transmissió sexual. Tornes a començar.
Birra. Un torn sense tirar, per falta de mobilitat.
Casc de policia de dibuix animat. Dos torns sense tirar, per ser un PENDÓ.
Església. Tres torns sense tirar com a penitència pels teus pecats
Puti-club. Quatre torns de descans.
69. Última casella. Si entres amb tirada exacta (hi ha rebots per entrar i eixir si no és el nombre exacte) tries una prova i la persona que vols que la faça. I aquesta persona no pot segar-se, és el poder del tigre!!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

Pareix un joc divertit aquest, no?

Salutacions.

òscar ha dit...

per fi una reinvenció de l'ensopit joc de l'oca. ja tocava!

Eli ha dit...

ja,ja,ja
Esta be aquesta versió!
Escolta estas apuntada a la festeta de Sant Joan a casa del Veí?
El podries portar?

ja,jaja

L'EXORCISTA ha dit...

Jo el patentaria. Només cal trobar persones disposades a jugar...
Petons.

Garbí24 ha dit...

Ideal per quatre persones que s'acaben de coneixer

Goculta ha dit...

M'encanta aquesta oca, és una versió força interessant. Si la venen algú es farà d'or...
Estic d'acord amb la Eli, jugar-hi per Sant Joan, que darrerament aquesta festa la trobo força ensopida!

MARTELL DE REUS ha dit...

Nosaltres coneixem una versió normalitzada d'aquest joc en la qual no cal practicar idiomes. Tal com diu Garbí24, l'ideal és jugar-hi 4 o més...