dissabte, 6 de juny del 2009

Jornada de reflexió a La Cabota

Demà, diumenge, estem convocats, com a bons europeus, a votar a les urnes i triar qui volem que ens represente al Parlament europeu els propers 4 anys. Hui és dia de reflexió, per qui encara no tinga massa clar que és el que farà demà. Hi ha qui ja sap a qui votarà i a aquestos no els fa cap falta un dia com hui, però sempre ens trobem algun dubtós que no tindria prou ni amb una setmana de reflexió.
Ara que estem en crisi hi ha qui es ven (literalment) al millor postor i subhasten el seu vot a l'ebay pel mòdic preu d'un sopar (15 eurets). Diuen ser molt conscients del que fan, però em sembla que no ho són molt. 15€?? per favor.... com a mínim 30, home!!!
Altres, més preocupats per la seua salut mental es protegeixen de la porqueria verbal que amollen molts dels nostres polítics amb un dispositiu tecnològic altament efectiu, el Bullshit Protector.

Demà, molts faran dia de platja o muntanya (segons si s'han depilat o no), però a La Cabota, amb la responsabilitat que ens caracteritza, i com a ciutadans exemplars i éssers avançats que som, llançarem aquest dau a l'aire i votarem amb la tranquil·litat de saber que hem fet el que havíem de fer.

3 comentaris:

Agnès Setrill. ha dit...

Doncs ara vinc de depila'm, per si de cas, ja que no se que faré.

Però que no entenc: Hi ha algú que va a la platja de 8 a 20 H. ???

I una altre qüestió: Si em vull abstenir d'anar a votar, he d'anar a la platja?

Ramon ha dit...

Demà cal que tots els valencians votem al BLOC, votem perquè Enric Nomdedéu puga representar-nos.

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

Han retirat els anuncis de venta de vots i jo tinc un dubte. A vore si algú em pot ajudar:

Per qué és delicte comprar un vot amb diners i no és delicte comprar un vot amb promesses electorals?

Salutacions.