diumenge, 12 de juliol del 2009

Consultori: masturbació excessiva??

El nostre amic José Vicente em va deixar una consulta com a comentari a un escrit anterior:

Estimada Lucrècia:

Tinc un dubte sexual i t'estaria molt agraït si pogueres donar-me una resposta o dedicar un post a aquest tema, doncs em pareix molt important.

És bo masturbar-se? -Sí, ja sé que em diràs que és molt divertit, que és sa, i totes aquestes coses... pero vull saber més, es a dir... quan et masturbes 5 vegades al dia i n'hi han dies que et notes fluix, com si estigueres una mica debilitat... això és bo? Quantes vegades al dia es considerarien bones? Quines son les repercussions que poden tindre masturbar-se una vegada al dia? i dos? i quatre? i vuit? Creus que masturbar-se pot ser un exercici perniciós d'auto-condicionament?

M'agradaria tenir una visió objectiva i precisa d'aquest tema. Una vegada em va parlar un home d'aquestos que treballen al laboratori d'un experiment que havien fet als porcs. Agafaven dos porquets bessons i un el capaven i l'altre el deixaven amb els seus genitals. Als dos li donaven exactament el mateix tracte, la mateixa comida, els mateixos cuidats.... l'única diferència era que un tenia ganes de sexe i l'altre no experimentava ganes. Es va comprovar que el porquet capat vivia més anys que l'altre.

Estic una mica confós....

Moltes gràcies.

Salutacions.


Estimat José Vicente:

La masturbació és una pràctica sense riscos d'embaràs ni de contraure cap MTS (Malaltia de transmissió sexual). I té molts beneficis: Facilita el coneixement de les teues zones erògenes, augmenta la satisfacció en la relació íntima amb tu mateix i amb la parella, augmenta l'auto estima, és mecanisme d'antiestrés, et desinhibeix, et fa ser més conscient de les teues necessitats sexuals, ajuda contra l'anorgàsmia i l'ejaculació precoç, relaxa i tonifica els músculs de la pelvis i alleugera el dolor menstrual. Ideal.

Tota activitat que supose un esforç, si es fa en excés, pot provocar esgotament. I en el cas de la masturbació, a més, ejaculació precoç. Però a partir de quantes masturbacions diàries podem considerar excessives?? Alguns especialistes consideren excessiu més de 2 ó 3 al dia. Si et passes el dia pensant en masturbar-te... tens un problema.

Hi ha una dita popular castellana que fa referència a aquest tema:

Una al año, no hace daño
una al mes, que buena es...
una a la semana, es muy sana
una al dia, pues que alegria...
una a cada rato... se te puede joder el aparato...

7 comentaris:

Belén ha dit...

Molt bona la dita!!!
M'agrada molt el teu blog. Estaré "al tanto" dels teus nous escrits, així que, ens llegim.

L'EXORCISTA ha dit...

Suposo que això és com tot a la vida: si et ve de gust, endavant. Total, d'aquí cent anys tots estarem calbs i criant malves...
Sempre he pensat que un mateix ha de saber on està el límit. Quan ja no és una activitat plaent i es converteix en una activitat mecànica, és que has superat el límit.
Un petó Lucrècia, m'encanten els teus post.

Anònim ha dit...

Si a la 5ena diària continues tenint lo mateix plaer... Endavant!!

Ara bé; dedicar-s'hi amb excés pot fer restar temps per a d'altres activitats, també molt interessants.

podi-.

Faune ha dit...

Molt encertat! i, ah, Lucre, m'alegre que t'agradara el llibre (de res, guapetona). La masturbació és una meravella, a soles o en parella, i no és cap substitutiu del "sexe convencional". És sexe en sí mateix, amb la mateixa qualitat que pot tenir un polvo (bé, depén del polvo i de la masturbació concrets). Alabem a Onan per aquest regal a la Humanitat... un Prometeu pajillero!
Besets forestals...

El veí de dalt ha dit...

Cinc cops al dia? Collons, quan menja aquest paio?

Anònim ha dit...

Sabia una pareguda que deia :
-Una vez al dia es porqueria.
-Una vez a la semana es cosa sana.
-Una vez al mes poca cosa es.
-Una vez al año se te tapona el caño.

Anònim ha dit...

M'has recordat un acudit: Un que va al metge i li diu que te un poc de mal de testicles, i el metge li pregunta que li parle de la seva vida sexual... i li diu:

- De matí, aprofitant la trempera matinera, li pegue un a la meua dona...

- Quan arribe a l'oficina, m'ho monte amb una companya de treball. En cauen un o dos

- A mig dia vaig al gimnàs, i m'ho faig amb la monitora d'espining.

- Després de dinar, migdiada... i un altre amb la senyora

- Al vespre, quede amb els amics i solem anar de putes...

I el metge diu: home, amb aquesta vida sexual es normal tindre dolor als testicles.

I va el tio i diu: menos mal! em pensava que era per culpa de la palla que em faig abans de gitar-me...