dimecres, 8 de juliol del 2009

El subministrador de sexe dels dimarts

L'home de la veu fina em subministra sexe els dimarts i va vindre ahir a penetrar-me. Portava a la mà una bossa d'aquestes de botiga elegant, de cartró dur amb cordó i vaig pensar que devia portar ahi el meu regal d'aniversari...

Jo havia preparat un sopar que m'havia currat. M'agrada cuinar i no se'm dona malament, però quan em passe mitja vesprada a la cuina, m'agrada menjar-me-ho a gust i no que comencen a llepar-me el clítoris a mig sopar. No pot esperar a que acabem?? que acàs no li ha agradat el que he fet?? no tenim cap pressa... però si aquest home fa alguna cosa bé és el sexe oral, així que el sopar es va quedar a taula.

En acabar la faena, em demana permís per utilitzar la meua dutxa. I tant que sí, home... i allà que se n'entren al bany ell i el meu regal. Ahi vaig dubtar de si el que duia a la bossa era realment per mi o no. Anava a disfressar-se i fer-me algun numeret?? portava un tanga de lleopard?? ja haviem tingut sexe... en tot cas ho hauria tret abans... què portava a la bossa??

Va eixir del bany i em vaig quedar gelada. Allà estava ell, amb un pijama a ratlles, color blanc i blau figa, unes espardenyes d'estar per casa i la bossa d'aseo baix del braç.

Lucre: què fas??
home de la veu fina: m'he posat el pijama
Lucre: això ja ho veig, per què ho has fet??
home de la veu fina: per estar més cómode
Lucre: pensaves quedar-te a dormir??
home de la veu fina: doncs clar que sí
Lucre: doncs no, no està tan clar... jo preferiria que no et quedares...
home de la veu fina: la majoria de ties amb les que he estat sempre m'han demanat que em quede a dormir, i per una vegada que ix de mi la idea...

Folla bé, però no tant com per dormir junts...

Així que ell se'n va tornar a sa casa i jo em vaig quedar sense regal.

23 comentaris:

Sedinis ha dit...

el que vols que es quedi se'n va perquè té un llit on anar a passar llista, i el que vols que marxi es queda perquè el teu llit és més còmode que el seu... no falla! :S

Anònim ha dit...

Un home que es posi pijama per dormir (a l'estiu), mai de la vida!I a l'hivern passa (sempre i quan no sigui pijama de ratlles), però si és prou home, dormirà en pilotes.

El Company de Venus ha dit...

Ostres, m'ha arribat ben endins aquest post. A veure, què és això de portar el pijama i el necesser en una bossa d'aquestes mones, com si fos un regal? Per l'amor/mort de Déu. I anar-se'n al bany a posar-se'l: marededeusenyor... I autoconvidar-se... quina barra.
En fi, sort que folla bé... que si no, porta! I coincideixo amb la iaiapunkarra, tot i que ho suavitzaria amb això de la virilitat: a l'estiu i també a l'hivern, ben nuet nuet.

Josep B. ha dit...

Ostres! Això és morro!

Mai de la viad se m'acudiria anar amb el pijama a la mà (sent hivern) si sóc invitat a un clau.

Potser si hem quedat i parlat previament en fer alguna cosa junts a primera hora ... però si hom va per feina, va per feina (per cert si el sopar és bó, el cunnilingus s'hauria d'esperar)

Anònim ha dit...

ostres, ho sento... sort que folla bé, com diu el company de venus..

fra miquel ha dit...

Ni sexe oral ni polles en vinagre... Si t'has currat el sopar, és de molt mal gust que no et deixin acabar amb calma. Menjar també pot ser un plaer. Cada cosa al seu temps... i cal menjar-se tot lo del plat abans no arribin els postres. Serà mal educat?
Ni que folli molt bé! Que s'ha pensat aquest subministrador... És que comencen deixant-te a mig sopar i si els deixes llepar una mica el clítoris ja es pensen que es poden quedar a dormir!

Pos això, Quina barra!

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

Si jo haguera estat en el lloc del teu amic dels dimarts... t'hauria portat un regal, hauria disfrutat i elogiat les teues delícies culinaries i no m'hauria convidat a dormir a ta casa.

Salutacions.

Faune ha dit...

Jejeje quin numeret... a mi m'agrada quedar-me a dormir després d'un polvo, però només si sorgeix la situació, vaja, queda malament això d'autoinvitarse. Però potser queda pitjor això de fer-ho en pijama a ratlles: en pilotes, SEMPRE. I si fa fred, mantes. Per cert ja que parles de regalets d'aniversari, que no t'ha agradat el que et vaig enviar? no has dit ni pio, xata (o a veure si no t'ha arribat i estic quedant mal, que últimament he tingut alguns problemetes fastigosos amb els adjunts al compte de google).
Besets forestals!

Goculta ha dit...

Vaja! Sort que el pijama se'l va posar després de follar, sino, ni regal, ni orgasme ni resss...

Anònim ha dit...

Com a minim si s'hagues posat un pijama de bon gust, pero un de ratlles... Potser es pensava que el teu regal era dormir amb ell, eh? Pero en un pijama de ratlles... Ni que el teixit fos de seda natural!

Anònim ha dit...

Els únics pijames que utilitze jo es composen de pinya, melocotò en almíbar, flam, nata, xocolat, etc...

Anònim ha dit...

Espardenyes i bossa d'aseo...? Si s'hi hagués quedat, ja no te'l treus del pis!!

podi-.

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

Tinc un dubte esotèric. Estava repasant les prediccions astrológiques de matèria amorosa entre bessons i sagitari de la página http://horoscopo2009.es i he encontrat el que parèix una errada (no estic segur, clar, qui no sap d'esoterisme tampoc pot avaluar la qualitat d'aquestes prediccions):

D'una banda diu: "Géminis-Sagitario: ¡Perfecto! Has encontrado a tu media naranja, a tu pareja ideal, tu alma gemela en lo mental e intelectual, tu compañía para aventuras, la perfección absoluta. No busques más…"

Y d'altra: "Sagitario-Géminis: Dos signos en oposición total, pero con múltiples parecidos. A pesar de la afinidad de esos parecidos, en el ámbito amoroso todo será superficial, muy fugaz y de poca duración."

Pense jo que almenys la pitonisa poguera haver-se fet una tabla i posar en columnes tots els signes i en les files tots els signes també. En cada celda haguera escrit la relació entre cada fila i cada columna i com que tindríem 66 celdes repetides (per exemple sagitari en fila i bessons en columna i després bessons en fila i sagitari en columna...) solament caldria omplir 78 celdes en lloc de les 144 que tindríem en total.

Qué penses?

Hèctor ha dit...

només que la pitonisa haguera tingut per casa una guia michelín, el quadre de les distàncies entre ciutats li hauria vist fer la llum... i és que hi ha gent que no en tindrà mai, de llums..

p.d. en ma vida.. un pijama... ai mare..

Lucrècia de Borja ha dit...

Sedinis: la llei de Murphy dels collons!!

iaia: no de bades l'anomene l'home de la veu fina...

Company de Venus: sí, sí... hi ha gent per a tot.

skorbuto: clar que si!! com es nota que coneixes el gran llibre del protocol sexual :P

morbosa: sí, per això es salva que si no... la portava clara.

fra Miquel: són els joves aquestos de hui en dia... els dónes els clítoris i t'agafen el llit.

josé Vicente: i a banda de elogiar-me, menjar-te-ho tot, portar-me un regal i no auto-convidar-te a dormir, també m'hauries follat com una bèstia?? perquè si és així a la propera et convide a tu...

Faune: osti!! perdona... és cert que tenia pendent respondre't a tu i a oscar miquel que vaig rebre els 2 regals alhora, però en eixe moment no m'anava bé contestar, me'ls vaig deixar marcats i després se'm va oblidar. Mea culpa... però el llibre l'estic llegint!! Moltíssimes gràcies!! És una passada. Faré un post sobre la masturbació i te'l dedicaré :P

Goculta: si arriba a fer-ho abans el tire de casa, directament.

anònim: molt millor en pilotes, que fa calor i això excita.

jose vicente2: els utilitzes?? en tot cas te'ls menjaràs...
No et poses pijama per dormir a l'hivern??

podi: imagina't... bosa d'aseo i tot!! amb el seu raspall de dents inclós!!! un horror...

jose Vicente3: Això és perquè per als bessons és una relació ideal, però no per als Sagitari. M'encanten les relacions superficials, fugaces i de poca duració.
De tota manera, Jose Vicente, el zoodiac no és cap ciència. Està molt bé per riure una estona i passar el temps, però cal que li faces massa cas, ni que perdes molt de temps pensant com ho podria haver fet millor la pitonisa... de segur que tens moltes coses millors a fer.

Hèctor: podria ser perfectament una escena Almodovariana...

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

La veritat és que no em conec a mi mateix (en materia de sexe) suficientment per poder garantir la satisfacció que una dona amb la teua categoria meréix en aquest aspecte. No obstant si podría garantir posar tot alló que poguera posar de la meua part per tal que tú quedares lo més satisfeta possible.

De tota manera a mi em faria poreta que em tractares com si fora un objecte i que després de compartir la nostra intimitat, la nostra relació es tornara fugaç, desapareguera o que jo només fora un de la teua llista de subministradors de sexe.

En qualsevol cas m'agradaria dir-te que t'estime molt com ciberamiga, que m'agrada molt el teu blog i que encara que no tinguem sexe, podem ésser bons amics o ciberamics (aixó té molt de valor per mi i t'estic molt agraït).

Ciber-bessets.

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

No no em pose pijama a l'hivern tampoc. Quan fa molt de fred em pose calzotets, calcetins, y camiseta interior.

En estiu m'agrada dormir sense res (ni roba, ni sábanes, ni res). Nomès em pose calzotets per no asustar a ningú.

Salutacions.

Anònim ha dit...

Estimada Lucrècia:

Es que és una llástima que la relació siga perfecta per als bessons i no ho siga per als sagitari...

I quines coses millors crecs que tinc a fer?

Salutacions.

El veí de dalt ha dit...

Molt malament aquest xicot. Podria haver-te deixat el pijama a tu i que en l'ensenyessis posat.

Laia Martínez ha dit...

Que bo Lucrècia! és el primer cop que entro en el teu bloc i la veritat és que m'agrada força! me'l vaig a agregar al meu llistat de blocs :) així t'aniré visitant de tant en tant! i per cert, m'ha fet riure molt això del noi aquest amb el pijama de ratlles... i m'ha fet una mica de pena, a veure, a mi em venen amb un pijama de ratlles i... no se que hagués fet, potser li hagués dit que o el pijama o jo, no m'agraden els pijames hehehe però per altra banda, el fet que s'hagi portat tot el seu kit de supervivència, no se, el fa "mono"..., tot i que no se quina mena de relació tens amb ell! que bo hehehehhehe


p.d: encara us parleu?

Josep Fornés Mut ha dit...

Follar si i dormir no? i això? Penses que podria envair massa la teva intimitat?
Jo m'haguera quedat molt tallat...

Cris (V/N) ha dit...

Osti Lucre, que bo!! jajajaja, ets "una tremenda" eh? :) Pobre noi de la veu fina.... ains, que mai plou a gust de tots.... Bessets!!!!!!!!

Anònim ha dit...

a mi em dóna llàstima el xic, que vols que et diga...i també, és estrany, dormir amb algú és més íntim que follar amb ell?
no sé, no sé...