dijous, 23 de juliol del 2009

Follem i adéu

No sé dormir acompanyada. Em costa moltíssim. I no és perquè no trobe la postura o perquè em moleste que m'estiren els llençols (que sí em molesta) o que em toquen o no estiga còmoda... Encara que estiga a un llit gegant, soles de saber que hi ha algú al meu costat... ja no puc dormir. Em passe la nit pegant voltes i/o sobant a l'amant de torn per vore si el desperte i tenim sexe de nou i/o fent exercicis de respiracions per relaxar-me i dormir i/o pegant becadetes de tant en tant...

El més curiós és que al dia següent hauria d'estar cansadíssima de no haver dormit, però no!! em trobe molt bé, relaxada, contenta i activa.

I no em passa soles amb els homes. Fa poc va vindre ma mare de visita i es va quedar a dormir. Em feia mandra preparar-li una habitació així que va dormir amb mi, al meu llit. No vaig pegar ull.

Va haver una època en que tots els dissabtes dormia amb el degotador. Al principi em va costar moltíssim, era incapaç de dormir-me per molt cansada que estiguera (a no ser que anara borratxa, que aleshores em quedava morteta), però amb el temps em vaig acostumar i dormia molt a gust.

Per això, per mi és molt més íntim i personal dormir amb algú que tindre sexe. Puc follar sense sentiment, però no puc passar tota la nit, desperta, al mateix llit que algú per qui no sent res. M'estime més que follem i adéu. Cadascú a sa casa i Internet en la de tots.

A tu també passa?? Et costa dormir amb algú?? Prefereixes dormir sola o acompanyada??

12 comentaris:

Marta ha dit...

Al principi també se'm feia estrany dormir amb el meu home. Però ara, una volta acostumada, quan no està el trobe a faltar molt, em sent com si dormira sense coixí, o alguna cosa aixina. Només ha passat dues nits fora de casa des que ens vam casar, i les dos nits no vaig tancar l'ull en tota la nit. Sobretot perquè tinc la mania d'adormir-me escoltant a Iker Jiménez...

El veí de dalt ha dit...

Ja...! Quan em giro i estic sol al llit i toco el coixí enlloc del tendrum de la parenta em foto de mala llet. Ara bé; que toqui la parenta no vol dir que hi hagi sexe. Tampoc quan toco el coixí! ;-)

Josep Fornés Mut ha dit...

A mi també em costa molt dormir amb algu al llit, les primeres vegades tampoc podia dormir i em passava tota la nit sense pegar ull. Igual que tu només dormia quan anava molt borratxo. Però ara ja dorc igual que si estiguera sol. Això és la costum.

Ballarinadeplom ha dit...

haig de reconèixer que les primeres nits amb algú em resulten difícils, pego voltes i voltes sense aclucar l'ull...però un cop t'hi acostumes...m'encanta...

llenguaddicta ha dit...

Lucre, a mi em passa exactament el mateix: em quedo amb els ulls com un mussol quan he de dormir amb algú. També pego voltes i/o (més aviat i) intento que l'altre es desperti per tornar-hi, però últimament res de res: es queden dormits i si per casualitat els aconsegueixo despertar em rugen un "deixa'm dormir" que a sobre em posa de mala llet. No és que jo no en tingui mai prou (que no en tinc, tot sia dit), però és que m'emprenya creuar el continent, per exemple, per trobar-me amb algú per cardar i que em posi horaris: a partir de les 12 no que he de dormir. Ja no fan els homes com els d'abans...

Faune ha dit...

Doncs xica, a mi m'encanta quedar-me a dormir després del sexe amb la persona amb que s'ha tingut. M'encanta dormir abraçat a una dona per l'esquena, també perquè, a banda de ser molt agradable, dona lloc a situacions com que en algun moment indeterminat de la nit, de sobtat despertar o vigília, o al despertar, les mans façen més cosetes que abraçar, i el culet que es frega contra el meu entrecuix em pose altra vegada en peu de guerra... Un beset oníric!

Bloc d'Art- Avantguardes- ha dit...

jo solia dormir molt bé amb la meva parella era un costum mútuo al final encara que al principi va costar...però després hi havia dies que no podia dormir si no hi era...això jano em passa, serà perque han passat moles altres coses..però bé sempre es bonic dormir amb la persona que estimes i s no l'estimes ...que estem parlant d'un "ligue" i només és sexe també es rebonico dormir-hi així tota la nit per a compartir...encara que si que es veritat que no es dorm de la mateix manera amb un ligue... serà que som éssers costumistes?

fra miquel ha dit...

A mi no em costa adormir-me amb la dona amb qui he tingut sexe. Però la meva última parella (amb contracte de follaamiga) si que necessita anar a dormir a un altre llit. Sort que de matinada torna per despertar-me...

Núr ha dit...

T'entenc perfectament perquè a mi també em passa... almenys al principi! Amb la meva parella (quatre mesets...) em costava molt al principi, sobretot perquè roncava. Prò a part perquè em posa molt nerviosa tenir algú al costat, estic pendent de si s'adorm o no, el busco o espero ansiosa que em busqui, etc. i no hi ha manera. Prò ara ja se m'ha passat! Si no dormo és perquè hi ha massa llum o perquè hi ha algun soroll, prò ja m'he acostumat que hi sigui! :)

Prò t'entenc molt i molt bé! Els rotllos d'una nit no són per passar-hi la nit sencera! :)

Anònim ha dit...

Pel que jo sé i m'ha passat, generalment el homes després de tindre sexe és com un somnífer i dormim molt a gust en canvi les dones que han compartit amb mi el llit es queden amb els ulls oberts com a plats, per elles és un excitant que les deixa molt despertes crec que és millor practicar sexe de dia i no de nit.

Lucrècia de Borja ha dit...

M'agrada vore que a vosaltres també vos passa, per això de mal de molts... xDD

Almenys sé que també es passa amb el costum.

Gràcies.

Lluís ha dit...

A mi em passa el mateix tant amb homes com amb dones. Llevat de si m'han complagut molt.