dimecres, 12 d’agost del 2009

Consultori: diu que no té temps

Hola Lucre. M'encanta el teu blog, entre cada dia per vore si actualitzes i crec que dones uns consells molt encertats, per això m'he decidit a escriure't.
Fa poc que vaig amb un tio i, encara que vivim a la mateixa població, de vegades hem estat 2 setmanes sense veure'ns. Jo sempre tinc ganes de quedar, però ell sempre està molt ocupat. Entenc que no ha tingut vacances i està estressat, però no pot treure una estona per a mi? M'agradaria alguna atenció més encara que no ens puguem veure. Una trucada, un sms o un mail, però quan ho faig jo no sempre contesta. Quan parle amb ell i li dic que em molesta aquesta situació em diu que sóc molt egoista i que el món no gira al meu voltant, que hauria de pensar un poc més en que ell necessita descansar. I quan em diu aquestes coses em sento malament. Hauria de ser més comprensiva? Gràcies.


Més comprensiva?? "No tinc temps" no és una excusa vàlida. Tots tenim temps per les coses que ens importen i si no en té per tu és perquè no ets important per ell, per tant, l'excusa ja canvia i no seria "no tinc temps", sinó més bé "no m'importes massa i m'estime més utilitzar el meu temps en altres coses". Pot semblar dur, però és la realitat.

Realment sap què és un sms (missatge de text de mòbil, per als que no sóu de l'ESO)?? "et trobe a faltar. b7s" Què tardes en escriure això?? 10 segons?? 1 minut si té poca traça. No vals 1 minut de la seua vida?? quant de temps passa cara a la TV o a l'ordinador (per coses que no siguen de feina)?? i quant rascant-se els collons?? i no té 1 puto minut per tu??...

Si en 3 dies no troba ni mitja horeta per estar amb tu és perquè no vol. I ja no diguem en 2 setmanes...
Mira, com diu la Tr3ena: No tractes com a prioritat a qui et té com a opció.


Les teues consultes sexuals i/o sentimentals a: lucrecia@picam.info

9 comentaris:

Anònim ha dit...

OLE, OLE i OLE!

Consell molt encertat! Vaig a plicar-me'l jo també des de JA!

Besos

-Lu-

Garbí24 ha dit...

Jo diria que lo home te el temps repartit en altres afers ......i donat lo poc que li dedica potser es l'ultima opció .

mar ha dit...

el temps ens pertany... però no sempre és fàcil gestionar-lo bé...
això si, tothom en tenim per fer allò que ens ve de gust i
si no té temps... més val deixar-ho córrer...
bon consell lucre...

Sandra D.Roig ha dit...

T'he descovert fa poquet!, pero me quede en la ultima frase, no tractyes coma prioritat qui te te per a opció.
molt bona!.
:) b7s

Josep Fornés Mut ha dit...

Espere que després de llegir el que t'ha dit lucre, l'envies a pasturar!

gata parda ha dit...

Em quede amb la darrera frase, molt bona, encertada!!!
Petonets!

Cris (V/N) ha dit...

ains deu meu, quasi bé diria que la noia sap la resposta perfectament, però li has plantat davant dels nassos la crua realitat.... en fi, no sé com encara "espera alguna cosa" d'un tipus així.... Lucre, un petó per tu, m'en vaig de vacances uns dies!!!!!!! :)

Anònim ha dit...

"no tinc temps" = "m'estic follant a altres que ara per ara me posen més, quan aquests es cansin de mi potser te trucaré algun dia"

xiuli ha dit...

ole, ole i ole!! abraçades!!