dijous, 24 de setembre del 2009

Consultori: L'he conegut per Internet

Hola Lucrècia,


Estic un poc xunga per un home que no vol saber res de mi i jo no sé per què. Ens vam conèixer per Internet. Vam començar a xarrar pel Messenger, després em va enviar una invitació per al Facebook i em vaig obrir un compte.
Jo visc a València i ell a Barcelona i vam parlar de quan podríem quedar per conèixer-nos en persona, però per un o altre ho teníem difícil. Xarràvem amb la cam i per telèfon i jo estava cada dia més penjada. I ell em deia que també. A mi ja m'era igual tot. Estava disposada a anar-me'n a viure a Barcelona si feia falta!! De sobte, ell em diu que estem massa lluny, que no ens podem veure i que millor deixar-ho córrer. L'he trucat i em dona llargues. Estic fatal.


Gràcies,
Mireia.

Hola Mireia,

Sincerament, crec que ell ha estat més conscient que tu del que hi havia entre vosaltres. RES. I abans de començar una possible relació a distància de la que no està segur de voler mantindre, millor frenar les coses a temps i buscar-se'n una altra més del seu terreny.O simplement se n'ha adonat que no li agrades.

Internet és una bona eina per conèixer gent nova, però has de tindre en compte que és molt fàcil idealitzar a l'altra persona i imaginar-te-la com t'agradaria que fora i no com és en realitat. Quan coneixem algú en persona, rebem molta informació que el mail i/o xat no donen, com la seua olor, la veu, el seu nivell d'energia, l'estil social, el grau d'espontaneïtat o precaució...
Així que el millor és passar al contacte directe el més aviat possible, per no caure en la idealització i ser realistes.

Segurament no és tan bo com l'has imaginat. Ell no vol res amb tu, assumeix-ho. I per a que et resulte més fàcil oblidar-lo, imagina-te'l el més horrible que pugues amb les característiques que saps que té. Igual que el pots idealitzar, també el pots llençar del pedestal on l'has posat.


Les teues consultes a: Lucrecia@picam.info

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Mireia, pensa que no te'l mereixes. Mereixes "alguna cosa" millor: mereixes algú que t'estimi.

podi-.

Molon labe ha dit...

En un mon virtual, normalment només s'obtenen coses virtuals, i no sé el que et mereixes... però hauries de tenir clar el que vols i endavant els canons peti qui peti..., per cert, igual era algú interessat en incrementar els comptes del facebook :)

Anònim ha dit...

No t'hi encaparris Mireia! pensa que per internet la gent només ensenya la seva millor cara,...que noia, segur que te n'has lliurat d'una de bona! Ànims i segur que en trobaràs un de millor!

Hèctor ha dit...

No criminalitzaré jo els contactes per Internet, perquè hi pots trobar coses fantàstiques i també impresentables.

Vaja, com a la vida "real".

La clau l'ha donada la Lucre. Conèixer-se en persona, com més aviat millor. Fins a aquest moment, tot és una mica fum.

Salut i ànims!
Hèctor

Marta ha dit...

Mireia: jo diria que el que li passa és que la té xicoteta, xicoteta, xicoteta. I que per internet val. Però a la realitat li ha agafat por. Millor aixina, dona. A canvi, t'aconselle que t'enganxes a algun joc d'estratègia per internet. Està ple de frikis -amb la connotació més carinyosa del món- extremadament disposats a atravessar mig món per a conèixer-te.
O fes-te un bloc.

Anònim ha dit...

Maruxela ha dit:::
Mireia, hi ha molts homes en la vida. Si un no et fa cas, mana'l a prendre vent. Homes hi ha a patadas, de tots els colors i sabors.Mai , mai, vagis darrere de cap, per molt llest i maco que sigui. Millor és, hacerselo una mateixa. Compra't un consolador,és mes fidel que un tio

El veí de dalt ha dit...

Em sap greu, però aquesta pobre Mireia ho és ingènua o és una mica bleda...Mira que creure's un paio al messenger!

Josep B. ha dit...

Aquest és el problema d'Internet, ens creiem el món qe ens ofereix perquè, massa sovint, no te els inconvenients del món real.

Aquí tot el que vol és guapo, sexy, bona persona, intel3ligent i agardable, fins i tot pot tenir un altre sexe o cap, però hem de reconèixer que la majoria no passariem el cedaç de la realitat, ni tan sols pretenent ser francs sobre la nostra realitat.

aprendiz ha dit...

Lucre, puc estar, moltes voltes, en desacord amb tu, pero aquesta vegada crec que ho has clavat.

Sols dos comentaris:

1-Ni internet, ni el messenger, ni el facebook, ni la videoconferencia tenen la culpa, aquestes coses son sols mitjans de comunicació, les coses que pasen utilitzanlos son culpa dels usuaris. El que vull dir es que s'ha de saber gastar aquestos mitjans com toca.

2-Mai mai mai mai digueu el primer "t'estime" si no es cara a cara.

Anònim ha dit...

Jo he conegut per internet nois que despres de xerrar durant hores,dies i setmanes, em quedat fisicament,i la meva experiencia ha estat positiva, no m'han decebut en res, i han sigut tal com els he imaginat, igual d'agradables i pel aspecte fisic si tens una foto abans tampoc hi han sorpreses. He tingut sexe amb alguns d'ells i ha sigut genial i sempre han sigut relacions no rotllos. Suposo que cal tenir "bon ull"

Anònim ha dit...

ha trobat una altra que li dona el que necessita i prop de casa.

sense més complicacions


ramonet

Jo Mateixa ha dit...

Coincideixo amb molts dels comentaris, Internet es tot un mon, un mon on la gent pot ser igual que a la vida real, es a dir, pot dir mentides o pot dir la veritat, nomes cal anar amb compte en que no et prenguin el pel.

Jo he conegut molta gent per Internet i desprès en persona, algunes m'han defraudat, d'altres es mereixen un monument de lo bona gent que son, fins i tot amb un hi vaig tenir un rotllet i tot i que al final ens vam adonar de que no erem l'un per l'altre, ara tenim una amistat collonuda i que ja dura més de 6 anys!!!!!!

Mireia, com ve diu la Lucrècia, més val coneixe'l ben aviat i així et pots fer una idea de com es aquella persona, però està clar que si el paio a donat porta al "calenton" que portaveu tots dos no et mereix, segur que tens un grapat d'homes pendents de tu, homes que tu ni tant sols has vist...mira al teu voltant, segur que tens "un peix millor" al que donar de menjar :-D

Felicitats pel consultori Lucrècia!!!!!

Anònim ha dit...

Maruxela ha dit:::
Mireia,mira bien los peces que tienes a tu alrededor, algunos son pequeñines.Como dice la TV."Pequeñines no, gracias".Buscate un tiburón. "Más vale uno bueno, que cientos y malos". A vivir que son dos días y uno regular

Natàlia ha dit...

O estava casat i s'ho passava molt bé tontejant per internet fins que se n'ha adonat que la cosa anava en serio i s'ha acollonit...

Anònim ha dit...

Maruxela ha dit:
Mireia, oblida i renova els teus desitjos. Però si tant li notes a faltar, localitza ho i digues-li el mal que s'ha portat