dijous, 3 de setembre del 2009

Dona que dóna per molt

M'han passat un tall de la Ràdio Alternativa Barcelona (102.4 FM) on parlen d'aquest blog!! Oh, sorpresa!! I com ha estat això?? Gràcies al Facebook. T'ho explique.

El Facebook dóna per molt. Si encara no t'has fet el teu perfil, fes-te'l. I afegeix-me d'amiga!! (Sr. Facebook, recorde pagar-me com havíem quedat).
Un dels meus amics d'aquesta xarxa social és el Germà Bustamante. I sí, no cal que ho preguntes, és cosí germà de David el de OT. I amb OT vull dir Operación Triunfo, no Ovidi Twins, que aquest seria un altre David.

El cas és que Germà Bustamente era col·laborador a un programa que feien (al juny es va acabar) a la Ràdio Alternativa Barcelona, que es deia Dóna per molt, on ell portava la secció de blogs. (Més o menys com el que fan a la SER, però sense tindre a l'autor davant.) I el dia 26 de juny es va emetre açò:




M'ha fet molta il·lusió!! Gràcies, Germà!!

5 comentaris:

Germà Bustamante ha dit...

Si és que on hi ha qualitat s'ha de fer saber.
Per cert, Lucrècia, records del meu cosí, que diu que té ganes de veure't.

german ha dit...

la teua fama ja va per davant de tu!! no podia ser d'altra forma!! -les tecnologies digitals de la comunicació ens interconectaran al final a totes i tots!!! si és que...

mar ha dit...

jeje...
ets famosa noia...
felicitats i continua així... a aquest pas aviat et veurem per la tele!

Petons!

El Company de Venus ha dit...

La grandesa del talent.

Galderich ha dit...

Felicitats!
Marcant estil!