dimecres, 30 de setembre del 2009

Fira i festes Gandia 2009

Les deesses són de La Safor. S'han delatat un poc al fer que pare de ploure just el dia en que comença la Fira de Gandia i El tio de la porra ha pogut eixir sense cap problema a la seua missió de treure els xiquets de l'escola. I el terratrèmol d'ahir... xè, m'ho fareu dir tot... que les deesses també tenen dret a tindre sexe de quan en quan...

Enguany el pressupost per a la Fira és de 700.000 euros, 300.000 euros menys que l’any passat. I com que és un any de crisi, tots els espectacles són gratuïts tret de l'actuació de Tricicle, al Teatre Serrano. Moltes fires i molta música multi-culti, però d'altres cultures, perquè a la programació només hi ha una actuació de música en valencià: Al tall, el dia 4 d'octubre. Després de la pasta que s'han gastat tant costava agafar algun altre grupet més?? què més els hi donava 2.000 eurets més o menys...?? Diuen que estan estalviant per a tirar el burro per la finestra l'any que ve, a la celebració del V Centenari del Naixement de Sant Francesc de Borja, parent meu i patró de Gandia.

Per a aquesta edició, el cartell de la Fira ha estat obra de l’artista gandiana Eugenia Herrero que ha definit el seu treball com a “colorit, amb colors càlids i amb una composició marcada i inspirat, sobre tot, en la figura del Tio de la Porra”. Doncs què vols que et diga, Herrero... a mi em va agradar més la "figura" del tio del cartell de l'any passat.

5 comentaris:

Faune ha dit...

Doncs sí, Lucre, el cartell de l'any passat molava molt més. I jo aquest any perquè no puc, estaré fora, però a veure si l'any que ve m'acoste a la Fira de Gandia. Besots festers!

david ha dit...

Doncs jo crec que la icona del finder de macos també hi te a vore...

http://themacoutlet.com/reserve/images/512FinderLeopard_Full.jpg.jpeg

Salutacions!

Toni En Blanc ha dit...

Deuen d'estar bé... A veure si em puc passar pel mercadet d'època que hi ha muntat, que l'he vist hui per la tele :)

Salut!

PD: Per si passa per ací algú que em coneix, que sàpia que he tornat de nou al meu blog! :D

garrotipadur ha dit...

sí,ara a les festes de per tot arreu el mateix,a reduir gastos i després tiren els diners en altres xorrades.

Lo de la música en valencià és una llàstima que es margine tant....

Anònim ha dit...

Hola jo també però no sé que escriure. Deixeu algun comentari, per fa!