diumenge, 6 de setembre del 2009

Mira com menja i sabràs com folla

Si tens un possible follamic a la vista i vols saber si serà bon amant, observa com menja perquè pot donar-te algunes pistes sobre la seua libido. La seua forma de menjar et dirà com es comporta amb al llit. És delicat?? massa bèstia?? un tiquismiquis que es separa les coses i no s'ho menja tot?? Assaboreix o simplement traga?? Es deixa coses al plat?? Es ràpid o va lent però sense parar?? Xucla?? Doncs una cosa així farà amb tu...

A més, pots treure altres conclusions (molt més trascendentals), segons les coses que menge. Si és el típic que sempre demana un bon tros de carn i creïlles, serà també el prototip d'amant de follar dissabte a la nit i amb postura de missioner. Si el possible amant observat està obert a provar nous plats, també serà dels que té la ment més oberta per provar altres jocs eròtic-festius, el sexe tàntric o totes les postures del Kamasutra.

Si el que vols és un home protector, observa si quan et dona a provar del seu plat, t'ofereix la millor part. I si et dona a tastar les postres de la seua cullera i no de la teua... no el deixes escapar!!

I tu, com menges??

Si vols saber més sobre aquest tema, descobreix-ho al llibre Superhotsex, de Tracy Cox.

PD. Aquest escrit li'l dedique al Degotador, que sempre s'ho acaba tot i mai en té prou :P

18 comentaris:

Jesús ha dit...

Benvolguda Lucrècia de Borja,
Tens tota la raó! hi ha moltes semblances entre una i altra cosa, però també caldria afegir un "amb què menja?"...fa servir la forquilla i el ganivet correctament? els adequats per a cada tipus de menjar? s'adapta a menjar amb, per exemple, bastonets si és menjar oriental? fa servir els dits en aquells àpats que es permet fer-ho? però fa servir només els dits o tota la mà?
I a l'hora de servir: comença per ell mateix o primer serveix a la noia? és generós repartint o és del que és justet per quedar-se amb la quantitat més gran...
És capaç de menjar-se quelcom no li fa gaire el pes?
A quantes preguntes relacionades amb "digue'm com menges i et diré com folles"...
Ara només et cal treure'n conclusions!!!
I ja que ho preguntes, i parlant estríctament de menjar: m'agrada gaudir menjant, però sobretot cuinant i fer gaudir a qui menja el que he cuinat, m'encanta assaborir, sóc curós menjant, però m'ho acabo tot...que hi ha molta fam al món! això sí, menjo ràpid però em costa quedar-me tip...
Els dits? quan toca els faig servir...això sí, amb certa delicadessa...no cal ser un Obèlix, oi?
I m'agrada conèixer noves cuines...m'apassiona i, a més, m'interessa descobrir-ne els sabors propis...apa, ja pots treure les teves conclusions!
Salut!!!

losojosdeana ha dit...

Querida Lucrècia,
Te había escrito antes y lo he perdido, pero bueno, te decía que siempre he pensado que lo de dime lo que comes y te diré cómo follas es una ciencia exacta. Ahora estoy acabando una ensalada con dos tipos de lechuga, rúcola, tomatitos, melocotón, hierbabuena, sésamo y semillas de amapola.Aunque cuando como sóla (casi siempre)no varío mucho los platos, ensaladas, pasta, paellitas, intento darles color. Si como acompañada mejoro en mi cocina. jaja. Cuando conozco a alguien que pide ensalada valenciana y dice que como la comida Española no hay nada, creo que el libido se me va a los pies. En cambio, mi último follamigo me enseñó a rascar enérgicamente con un tenedor la piel de un pepino y cortarlo a rodajitas muy finas. Qué imagen mas fálica y delicada a la vez...A este me lo quedo de follamigo un tiempo que esto promete aprendizaje de calidad...

Un beso con sabor a requesón conmembrillo que voy a comer ahora

zel ha dit...

Jo menjo a tota bufa, i em sembla que els qui em veuen, com que els homes tampoc són gens complicats, deuen pensar..."aquí, poca feina!"

jejejeje

Anònim ha dit...

Això és una altra variant tipus "així balla, així folla" en ties, o el que jo sempre penso "així condueix, així folla", oi?

GAIA ha dit...

Ostres, ara em fixaré més!

Toy folloso ha dit...

A mi m´agrada menjar el meló cuasi sense ganivet. M´hi rento la cara i, si la peça es grossa, fins i tot les orelles. Li foto uns xarrupets que sonen com els d´aquells animals que tenen la cua cargolada, quan els hi donen sopetes.
Desprenc erotisme subliminal, com ja haureu endevinat....

Cris (V/N) ha dit...

Jo com la GAIA, ara quan vegi a un membre del sexe masculí menjant, pensaré en.... juas!!!!! Es pot aplicar el mateix amb les dones? les que masteguen amb la boca oberta, llepen els dits i totes les costelletes del conill ben repassades, o les que fan uhmmmmm, a casa bocinet que s'empassen???? Ja em diràs Lucre, un petonàs per a tu :)

Anònim ha dit...

a mi el que no m'agrada, és que una tia, o grup de ties, perquè per culpa d'uns amics calçonsassos, he sortit molt de temps amb només amigues, i sembla lo seu amiguet gai, encara que sense tenir interès sexual per elles, tot i que reconec que estan bones, i sinó les conegués me les faria.

doncs bé, a lo que anem alhora de menjar, si demanes un plat és perquè vols menjar-te aquell plat i no el dels altres, això de vols tastar això, o si t'has demanat patates agafar-te'n.

el plat és meu, i jo no vull tastar del teu, i si vols tastar del meu, m'ho preguntes, que segur que te'n dono, no sóc un fart.

i en el tema de les postres, és diferent, sinó em ve de gust postre, i les pastetes o pastís és massa gran, tampoc m'agrada que m'obliguin a tastar-ho, què passa potser massa calories? no vols aparentar que ets una golosa? doncs no te'n demanis, o deixa't la meitat.

potser sigui el fet que no tingui interès sexual per elles que fan que actuï egoistament, però a vegades sou molt pesades.

ramonet

Josep Fornés Mut ha dit...

Tens tota la raó, m'he sentit molt reflexat amb una de les maneres de menjar-follar que has reflexat. Mira que eres pensadoreta!

Goculta ha dit...

Ja m'hi fixaré.
Lucrecia, amb les dones passa igual?? :-P

Tracy Cox ha dit...

Benvolguda Lucrècia,

Havia seguit amb interès el vostre blog encara que no us hagués comentat fins ara, però aquest post l'heu tret d'un llibre de Tracy Cox ("Supersexo", Ed. Pearson) que es cita a d'altres blogs d'internet, a tall d'exemple podeu anar a:
http://www.taringa.net/posts/femme/2053829/El-Arte-de-Cocinar-y-de-Hacer-el-Amor.html

Al menys podríeu tenir el detall de citar-lo, ja que l'heu traduït literalment. Suposo que si a la blogosfera us citessin algun dels vostres posts tan interessants, agrairíeu el respecte.

ESCLATA-SANGS ha dit...

Ostres Lucrècia, això de plagiar un post és força lleig!

Lucrècia de Borja ha dit...

jesus: quants més detalls millor!!

los ojoa de ana: no deixes escapar a eixe home!! i explica'ns tot al teu blog :P

zel: hehehe supose que també hi haurà excepcions...

iaia: sí, una cosa semblant. Jo també pense que la manera de conduir diu molt.

Gaia: i tant!!

toy folloso: mira que t'agrada provocar...

Cris: sí, igualment aplicable.

ramonet: hi ha de tot. Potser pensen que no els hi agradarà el plat i s'estimen més tastar el teu per assegurar-se. O ves a saber que...

Josep: i tu com menges??

Goculta: i tant que passa igual, que tu no t'has sentit reflexada?? :P

Tracy Cox: Cert. Ho sent. Normalment em deixe escrits mig preparats i de vegades els publique sense haver-los revisat. Quan me n'adone d'algun error intente arreglar-ho el més prompte possible, però just ara m'ha pillat uns dies fora sense connexió. Ho acabe d'editar.

esclata-sangs: ha estat un error de presses i no hi era acabat l'article. Ho sent. Ho acabe de rectificar.

Tracy Cox ha dit...

Gràcies per la revisió, Lucrècia. Seguiré amb l'interès de sempre el vostre blog, de lo milloret que corre.

Josep Fornés Mut ha dit...

Lucrècia, la meva manera de menjar és la següent: Menge de tot, m'agrada menjar coses noves i provar menjars exòtics. De vegades menge amb molta ansia i de vegades més tranquil, tot això depenent de la fam que tinga...

Anònim ha dit...

Maruxela ha dit:::
No entiendo que relación pueda tener esto del " Mira com menja i sabrás com folla" .Una cosa es saborear la comida con ganas y otra tener contactos intimos sola o acompañada.Normalmente siempre los tengo sola, pues detesto las manazas de los hombres rozando mi suave cuerpo de piel suave. Los hombres normalmente cuando tocan, parece que estén amasando pan, son muy bastos.Saludos

Anònim ha dit...

collons lucre!! jo he estat amb molts que m'han deixat tastar el primer, el segón i el postre de la forquilla, cullera...i res de res!!
Alguna cosa no rutlla eh ;)

Ets la pera, vaja ets collonuda.

Anònim ha dit...

Maruxela ha dit:::
Los postres me encantan, si van acompañados de nata. Todo lo que lleve nata , lo relamo. ¿ Tendrá esto que ver con la frase?? " Mira com menja i sabrás com folla"