dijous, 8 d’octubre del 2009

Als del PP se'ls posa dura la "cosa"

Sincerament, el PP em tenia molt preocupada. Molts cotxes de luxe, rellotges, vestits, diners, molts diners... però no hi havia sexe. Tan beata que és aquesta gent, sempre amb "la família" a la boca... (ara han canviat "família" per "mamelles") i la mania persecutòria que tenen a tot el que faça oloreta a eròtic-festiu, avortament, preservatius... perquè, clar, s'ha de fer el que la diga la santa mare esglèsia... Això sí, d'amagats treuen totes les seues repressions sexuals i es munten l'orgia. Ara ja em quede més tranquil·la.

Però com follarà aquesta gent?? a pèl?? es posen preservatius?? i les dones amb les que follen són voluntàries d'alguna ONG-pro-sexe?? i les ties del PP també tenien els seus putos?? o no hi ha paritat en aquestes coses?? encara que jo tenia entés que hi ha uns quants homosexuals a aquesta trama Gürtel, que fan d'aquestos?? van a l'orgia dels putos amb les dones PPeres?? tenen una orgia gai a banda?? ho fan tots junts?? si comencen a treure coses que expliquen els detalls també!! A vore si per a una cosa morboseta que treuen ens deixaran amb les ganes...

Hi ha qui encara diu que és tot un muntatge del PSOE per desviar l'atenció de la crisi. Que ben pensat hagués estat una bona idea, però mirant com està governant l'Estat Espanyol aquest partit... de veritat pensen que hi ha algú ahi tant llest que puga fer un muntatge tan ben fet?? o és que tenen a tots els llestos currant al muntatge i els imbècils són els que governen??

I a tot això, què diu Canal 9, la televisión de todos los valensianos?? que ha pujat el preu del ketchup.

12 comentaris:

Sedinis ha dit...

"de veritat pensen que hi ha algú ahi tant llest que puga fer un muntatge tan ben fet?? o és que tenen a tots els llestos currant al muntatge i els imbècils són els que governen??"
plas, plas, plas!!!! (vegin: aplaudiments) :D

anmonbar ha dit...

D'esta a veure si rebenta ja tot!, que sembla impossible que encara tinguen els votants "apardalats"... que no ho veuen, "lo" inútils que són (per al altres, clar, per a ells estan ben espabilats!)

Garbí24 ha dit...

El que més em fot es que hem pagat els luxes, paguem els judicis i pagarem el forat que ens han deixat.
En compte de posar.se dura preferiria que no se'ls aixeques mai més, almenys així deixarien de donar per el cul.

asimetrich ha dit...

Ara a veure si l'església té els sants trons de demanar el vot pel PP, com va fer amb anterioritat, en defensa de la moral cristiana... Però ara que hi penso, que no s'apuntin també els cardenals a les orgies...

Marta ha dit...

Doncs jo sempre he tingut clar que tot això de la repressió sexual és el que els crema els pantalons. I després fan totes les coses més estranyes que se'ls ocorren. Llàstima que no expliquen els detalls de les orgies: segur que són estrafolàries. Donarien molt de material per a parlar.

Hèctor ha dit...

em sume a Sedinis, és mooolt gran el paràgraf final :D hahahaha

Anònim ha dit...

Totes eixes maneres de parlar, que si el curita, que si amiguito del alma te quiero un huevo...,a mi em fa que pensar i posar-me de cul a la paret per si acàs.

Jesús ha dit...

Lucrè!!! sóc un desastre....obro el teu bloc i la lectura ràpida del títol m'ha fet "llegir/entendre" el següent:
"El PP em posa dura la cosa"
I no sé que m'ha fet més por: que el PP te la posi dura o que tinguis quelcom que se't posa dur....bé, segurament el segon...però bé....
Ara em llegiré, amb calma, l'entrada...però no podia de deixar d'escriure això, encara que sigui per riure una mica!!!
Petonets catinyo!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Maruxela:
Dura la cara d'aquests diputats . Orgias les fan entre ells, tu, em dónes i jo, et fico. Els regalitos pels favors són rellotges , cotxes , vestits i tias que se la menean... y tios En resum , ho fan tots junts

Monyofine ha dit...

A mi em va agradar un comentari que es va reproduir d'una conversa telefònica intervinguda, semblava que un volia ser Conseller i l'altre li donava la raó. El primer argumentava que així podria pacificar les tensions del PP a Alacant i l'altre diu: "Claro, tu vas allí con una Conselleria, con un tema que les interese y te la tienen que comer! Te la tienen que comer entera!" Jo vaig pensar, mira tot no són diners :-D

Anònim ha dit...

Evidentment... Qui més "guarda" les formes, és això, les "guarda" ben amagades però no s'estan de res, sobretot de tot allò que et diuen a tu que te n'estiguis...

podi-.

Jaume C. i B. ha dit...

No ho sé si els senyors del PP valencià carden o no, sembla que al PP balear si que n'hi ha un que cardava amb tios tot i que en públic deia el nom del porc dels gais, i a més ho pagava amb la targeta Visa oficial, és a dir amb diners dels contribuents.
Si que carden, això si després de la feina deuen anar a confessar-se per haver-s'ho passat tant be. En el PP hi ha més d'una dominatrix, i m'abstindré de dir noms per estalviar-me problemes però alguna senyora del PP el fuet - i no parlo dels que es fan a Vic - li queda molt be.
A tots els partits hi han bolets estranys però el PP el cistell de bolets estranys està ple fins dalt. És evident que la corrupció no resta vots, més aviat sembla que com més corruptes més votants s'aconsegueixen.