divendres, 9 d’octubre del 2009

Enamorada del meu país

Al País Valencià estem de festa. Commemorem l'entrada de Jaume I a la ciutat de València, i amb aquest motiu aquesta vesprada es fa la tradicional manifestació que eixirà de la Plaça Sant Agustí, a les 18h.
Eixim al carrer per fer paleses les nostres conviccions i reivindicacions. Els qui ens sentim valencianes i valencians estem orgullosos de la nostra terra, dels nostres paisatges, del nostre caràcter tolerant. El nostre País és un país obert i acollidor i hem de continuar lluitant pel nostre patrimoni cultural, per la nostra llengua, pel nostre territori, pels nostres drets socials, per la nostra identitat com a poble.
Per la llengua, la terra i la gent. Pel treball digne, els drets socials i ambientals. Som i serem País Valencià.

A més, també celebrem el dia dels enamorats (Sant Dionís). I no de bades es celebren aquestes dues coses el mateix dia. Estem enamorats del nostre País.

Bona diada a totes i tots!!

5 comentaris:

jordi kukat ha dit...

:)
El dia dels enamorats!

Visca la terra!!! Que guapeta, tenim que cuidar-la entre tots, no siga cosa que ens la furten, o el que es pitjor: ens la xafen!

Salutacions guapa!

Josep B. ha dit...

Per un país Valencià lliure!

fra miquel ha dit...

Bona diada!

Toni En Blanc ha dit...

Espere que passares una molt bona diada Lucrècia. I he de dir-te que jo també compartisc eixe amor pel país :)

Una abraçada Lucre!

Anònim ha dit...

El feixisme segueix campant alegrement a la ciutat de València prova és l'atac a la gent del BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ amb el mirar cap a un altre costat per part del PPPSOE.