dimecres, 25 de novembre del 2009

per un món amb més sexe...

Ultimament m'han arribat diferents consultes d'homes que es queixen que no tenen sexe amb les seues parelles, o almenys no en la quantitat que ells voldrien. I just fa poc vaig llegir al diari que un 27% dels homes de l'Estat Espanyol estan insatisfets sexualment.

hola 27%!! vine a mi!! que mal repartit està el món...

Totes les parelles tenen problemes, unes més i d'altres menys, però cap relació és fàcil. Cadascú és de son pare i de sa mare amb unes costums i manies diferents. I ja que sabem que tindrem diferències, almenys, que hi haja sexe i del bo. Les penes amb sexe no són tan penoses.

Parleu amb les vostres parelles, expliqueu el que voleu, quan, quant i com... i arribeu a un acord. Potser elles també es senten insatisfetes perquè no reben el que volen o no com elles ho volen.

De tota manera, al meu poble diuen que al preguntador, mentides a ell. I no sé si a aquesta enquesta han respost amb sinceritat o ho han fet pensant que així serien "bons mascles" si volen més sexe del que tenen. El cas és que jo, fins ara, només m'he trobat amb un home amb el que tingut més d'un polvo per nit. Potser he tingut molt mala sort... o potser parlen més del que fan...

21 comentaris:

Anònim ha dit...

En totes les experiències sexuals que sembla que has tingut, i no has tingut més d'un polvo per nit?
I per dia?
Ai, si has tingut mala sort, sí.

Tristan Tzara ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Tristan Tzara ha dit...

Hola Lucre, felicitats pel blog!
Pense que el sexe en parella o l'esporàdic son molt diferents. La satisfacció en parella es inigualable degut a la confiança, però té un problema, el costum va llimant l'entusiasme fins esgotar-lo. Jo sóc un gémini desparellat (crec que com tú) i només em trobe còmode als termes ambigus. El sexe és molt millor en gent que ja conec però al no comprometre's les cosquelletes mai se'n van!

Six X ha dit...

¡nena, què fas! no pot ser això de només un polvo per nit. Jo sempre repeteixo (de polvos) no de tios, i de moment només me n'ha decepcionat un. No te'ls busques bé. Busca, busca, que hi són!

rosseta ha dit...

Com dius tu cada home i dona provenen d'una família diferent, de vegades el estar amb la parella fa que t'acostumis o t'adaptis al que l'altre et dóna, si resulta que uns dels dos no s'hi posa, doncs l'altre es desmotiva i hi ha aquesta insatisfacció. Ara, això va a persones, perquè jo amb la meva ex-parella ho feiem 5 cops per setmana i algunes vegades 2 en un dia, i noia, igualment es queixava de què li agradaria més sovint... Ara el món està molt mal repartit, jo tinc amics que es queixen de què en tenen poc en les parelles i amb la tonteria en tinc més jo (k estic soltera) que ells.

Núr ha dit...

Tinc algunes amigues que sempre es queixen que les parelles en tenen sempre ganes, de fer sexe, però que elles no. «Ells no entenen que les dones no en necessitem tant com ells!» I jo me les quedo mirant amb cara de tu-de-quin-planeta-véns??? Fa poquet que estic amb la meva parella actual i la veritat és que estem encantats amb el com, el quan i el quant. Però massa sovint veig que les persones que tenen aquest "problema", en comptes de parlar-ho amb la seva parella, el que fan és parlar-ho amb els altres. Els altres no els solucionaran pas el problema!!! ...o potser sí?

Anònim ha dit...

És senzill. La parella sempre "està ahí", per tant, si per exemple estàs cansada, ho pots deixar per a l'endemà. En canvi, si ho fas en follamics, no vas a posar "excuses", no? La confiança és el que té.

Josep B. ha dit...

Respecte a lo de més d'un polvo per nit, suposo que te molt a veure amb l'edat, i en el meu cas amb la forma física (que hi farem), el problema, com be ha apuntat algú és més de freqüencia.

També s'ha de tenir present que la càrrega catòlico-moral de la meva època passa una factura més elevada que no pas ens pensem.

Francesc ha dit...

Me podeu apuntar a la llista de gent amb problemes de freqüència: més d'un any sense fer-ho amb la meva parella. I parlar-ho ho hem parlat, però ja ha arribat un punt en què quan més ho parles, pitjor: més pressió, més mal rotllo... Com bé dius, cap relació és fàcil.

Garbí24 ha dit...

El problema de molts homes es que no saben que el polvet s'ha de treballar durant el dia i no cinc minuts abans d'anar al llit.
Nosaltres ens posem només de veure un tanga al estenedor de roba i vosaltres necessiteu més dedicació.
Quant aprenguin això....follaran més.

Toy folloso ha dit...

No sé pas que m´ha dit de la trempera matinera, que és inapropiada, crec...
Aprofita, colló!!!!.

Anònim ha dit...

Diuen que un dia és porqueria, un a la setmana és cosa sana i un al mes poca cosa és.

Anònim ha dit...

Has provat d'anar amb nois de menys de 20 anys?

Tristan Tzara ha dit...

hahah, els nens de menys de 20 anys tampoc et garantixen 8 polvos seguits. No crec que jo tinguera mes testosterona als 18 que ara als 25. Es cert que en l'adolescencia eres més animal... pero tambe mes desconsiderat. L'experiència es un grau iaia!

Tim ha dit...

La trempera matinera no es trempera verdadera, que es trempera de pixera...

Déjà vie ha dit...

doncs veient el k diues dec haver tingut mooolta sort.

Anònim ha dit...

Maruxela dice:
Los hombres son muy de pica, en pica flor, hoy aquí y mañana la meto allí.Además siempre la quieren introducir por allí, donde termina la espalda.La mitad de los tios, se han vuelto maricones y no saben tratar con dulzura a las mujeres.He dicho

Six X ha dit...

ai Maruxela, qué razón tienes, ¿porqué les ha dado de repente a todos los tíos por querer metértela por el c.?

Anònim ha dit...

És curiós com tothom parleu de "polvos" que és un barbarisme, però sobretot, que és ben lleig. En català es diu 'un clau' o 'fotre un clau', o simplement 'fer-ho'.

Josep Fornés Mut ha dit...

Açò va en referència al que dius sobre si menteixen en l'enquesta. Pot ser no es refereixen a pegar-ne més d'un per la nit si no a pegar-ne més d'un per setmana.

Anònim ha dit...

Doncs jo sóc dona, i no especialment voluptuosa; vull dir, que no m'excite amb facilitat, però no em sap gens malament fer-ho amb qualsevol excusa. Dic jo que quan vols a ú, tens ganes d'estar-ne prop, que et manossege, i una cosa du a l'altra. Sol ser ell qui diu que ja en té prou... qué li anem a fer.
Ara que el dia que se'm caduque esta relació (no per mi), igual em llence a picotejar per la plaça, a vore qué es sent.