dimecres, 18 de novembre del 2009

Consultori: em quede amb els 2??

Estimada Lucrècia,

Fa un mes i mig vaig conéixer un xic que em demanà eixir abans que passara una setmana a tot estirar. Em va regalar una rosa i em deia que m'estimava i que era el primer xic de què s'enamorava que el corresponia. Fins i tot vam fer un viatge en parella, amb soparets il·luminats per espelmes i eixes coses. De sobte, l'altre dia va dir-me que està confós i no sabia què volia. Em va vindre al cap això que digué Rasoir de "Yo sí y no a ti" però em semblà cruel. Em veu com un xiquet (només ens duem quatre anys) i malgrat tot no vol deixar-me i em diu que trie si seguim.

En això, vaig enrotllar-me amb un altre. És superdolcet, no com el ranci del meu nóvio. Té tres anys menys, supose que hi té alguna cosa a vore. El problema és que viu a una hora lluny de València... Evidentment, no en sap res el nóvio, d'açò, tot i que estic paranoic pensant que potser algú ens ha vist.

Què faig? Deixe al nóvio? Jugue a dos bandes? Em faig capellà?

Gràcies per endavant, un beset!

Ai, estimat lector, tot és més fàcil del que sembla. Anem per parts. Dius que et va "demanar eixir" (jo pensava que aquestes coses ja no es feien) a la setmana de conèixer-te i que vau agafar una botifarra de por. I ara ell no ho té clar. Correcte??
El que passa és que heu començat la casa per la teulada.
És molt més senzill que comenceu embolicant-vos i amb el temps ja es veu si és només un rotllet o la cosa va a més. Des del meu punt de vista no és el teu novio, és un follamic més especial que la resta, així que jo de tu continuaria amb els 2.

ciber-besets i sort!!


Les teues consultes sexuals/sentimentals a: lucrecia@picam.info

7 comentaris:

Aprendiz ha dit...

Faces el que faces, deixa les coses ben clares als dos, ja no dic que els digues que estas a dos bandes (que si no en saben res em pareix ja malament), sino que sapiguen fins on pot arrivar o no la relació.

Monyofiné ha dit...

I per què no ho planteges com una prova de resitència? Qui més aguante s'enduu el premi: tú
;-)

Anònim ha dit...

Ai, estar en els dos a la vegada??? i aixó de no fer als demés el que no vullgues que et facen a tú? millor parlar clar, no? que després l´equilibri mental pateix molt!!

El veí de dalt ha dit...

I tant! Juga a dues bandes fins que facis carambola!

Vane ha dit...

Clar que sí!! És la teva vida i ets tu el que t'ho has de passar bé, però pensa que és agotador jugar a 2 cantons.. ;P

Busca qui t'ha pegat ha dit...

no és gens recomanable fer cas de res del que jo haja escrit!

iusufaki ha dit...

Eixir amb un mes i mig li dieu "tindre nòvio"? No sé què dir-te, ja que jo tinc nòvio 20 anys i de tant en tant tenim les nostres desavinences (ens llevem 9 anys)... si eixe a qui dius el teu nòvio de fa un mes no ho té clar... fins que ho tinga, tu, si et va bé, aprofita't...