dilluns, 2 de novembre del 2009

Lluna plena: sexe salvatge

La Lluna atreu a la Terra i la Terra atreu a la Lluna. I una de les conseqüències més grans d'aquest efecte són les marees. Aquestes marees es produeixen 2 vegades al mes, amb Lluna Plena i Lluna Nova.

I si la Lluna és capaç d'afectar a la mar d'aquesta manera, com no va a afectar-nos a nosaltres?? Al cap i a la fi, més del 60% del nostre cos és aigua (alguns tenen menys aigua i més alcohol, depén de la espècie). I, de segur que és també la responsable de les marees internes del nostre estat d'ànim.


Una regla sencilla per distingir la Lluna Creixent i Decreixent: La Lluna és una gran mentidera. Si al observar el cel veus que dibuixa una gran D, la Lluna no està en la seua fase Decreixent, com es podria intuir, sino Crecixent. I si observes una C és la fase Decreixent.

Coneixent la fase llunar podem saber quines coses ens són propícies. Així, hui, 2 de novembre, tenim Lluna Plena i és un bon moment per acabar amb èxit tot el que s'ha començat amb la lluna Creixent.
Ara està tot en la seua plenitud. És el moment de donar a conèixer les decisions importants, de fer públics els projectes, de treure a la llum tot el que portem dins, de confessar els nostres sentiments. És bona etapa per deixar enrere les coses ja finalitzades, però no és bona època per iniciar res.
Ens ajuda a decidir quan alguna cosa s'ha acabat definitivament, una relació, un treball, una situació. Els naixements són més probables en aquesta fase de la lluna. També és bona època per iniciar un amor, un festeig o casar-se, però tenint en compte que els dies millors són el 2 dies anteriors a la Lluna plena.

Aquesta Lluna ens treu els instints més animals, tenim més ganes de sexe i el fem més salvatgement. Així que aprofita aquesta nit i prepara una vetllada sexual.

6 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Doncs per mi sempre es lluna plena

Jobove - Reus ha dit...

la lluna porta el vent, una teoría meva per confirmar

una abraçada

Anònim ha dit...

Sergi Prats Porta diu que la lluna i jo és una cançó del grup SAU, la millor del grup. Pertany a l`LP "Quina nit"

gata parda ha dit...

Vaja! Sempre m'ha encisat la lluna plena, "qualsevol nit pot sortir el sol" per a molts i, per a mi "qualsevol nit pot ser de lluna plena". Ja tinc un nou desig eròtic que acomplir: sexe en nit de lluna plena a l'aire lliure. Gràcies per la inspiració!
Saluts!

Josep Fornés Mut ha dit...

La meva parella el diumenge va estar molt lloba, igual era la lluna jajajaja

Goculta ha dit...

Doncs dono fe que a mi la lluna m'afecta ;-P