dilluns, 7 de desembre del 2009

La llista dels ex

Fa poc vaig veure una serie que es diu The ex list (traduïda com:Todos mis novios), on una tia de 30 i tants va a una bruixa que li diu que ha deixat passar l'home de la seua vida, que era un dels tios amb qui ja havia estat i que si no es casa en menys d'un any, es quedarà soltera per sempre més.

A partir de ahi la tia es passa tota la temporada (primera i única) trobant-se amb ex i tornant a quedar amb ells. La bruixa li diu que ha d'estar alerta a "les senyals" i que no cal que busque ningú, que ja els anirà trobant.

El cas és que des d'aleshores, jo també vaig començar a vore "senyals" i a retrobar-me amb homes del meu passat. Alguns amb qui he tingut alguna cosa i d'altres amb qui no he tingut res, però no m'importaria tindre-ho. Vaja, que els podria considerar polvos pendents. Per un motiu o altre, vaig perdre el contacte amb ells i des de fa uns mesos els estic recuperant. Per cert, un d'ells em consta que segueix aquest blog. (A vore si ho pilles, xato :P)

D'entre tots els que he représ el contacte (5, de moment) l'últim ha estat amb l'holandés. A aquest el vaig conèixer fa 12 anys, a una boda. Ens vam fer uns besets i poc més.Vam estar un temps escrivint-nos cartes primer i algun mail després, però cada vegada tardàvem més en respondre'ns... fins que es va acabar. Així que feia 10 anys que no sabia res d'ell.

El mes passat, em va arribar un mail d'spam a un dels correus que ja no faig servir i automàticament es va reenviar a tots els meus contactes, entre ells a l'holandés que em va respondre que s'alegrava molt de rebre un mail meu, encara que només fora un spam xD

Vols reprendre el contacte amb un ex?? envia-li un mail d'spam!! ;)

9 comentaris:

Anònim ha dit...

És a dir, que tens llista d'ex i llista de "futuribles", he, he,... Està bé, aìxò.

podi-.

Josep ha dit...

A mi darrerament el passat se m'apareix i em diu de quedar.

Supose que és per açò que al meu blog he estrenat una nova secció: Les Que Digueren Que No, per a homenatjar a les que no cal enyorar.

I perdona'm l'autocita.

Anònim ha dit...

Casament + petonets + cartes + correus-e = parella? Mmmm... hauré de revisar el meu concepte de parella, i per tant, d'ex...

Anònim ha dit...

Quines coses. A mi em costaria molt, tornar amb un ex. Que per alguna cosa són ex. Jo en els novios tinc 2 teories: si en un mes no ha passat alguna cosa, és que ja no hi ha res a fer. I si la relació s'acaba, s'ha acabat i tampoc hi ha res a fer. Puc paréixer taxativa. Preferisc qualificar-me d'eficient.

Lady in red

MARTELL DE REUS ha dit...

Precisament per això han inventat el Facebook

Faune ha dit...

Uf, xica. Jo fa poc vaig tractar de recontactar amb una ex (la ex, escrit en cursiva), una xicona italiana amb la que estigué eixint, i de la que no sabia res des de feia dos anys. Només volia saber com li anava, de bon rotllo, i buf, vaig tindre una resposta d'una visceralitat, rencor i agressivitat inaudita. De vegades, el passat, passat està, però és molt bó encarar-lo sense angoixes ni rencors, amb normalitat, però hi ha gent que no sap, o no vol. És allò bo que vaig treure d'això, que val la pena recordar a la gent que t'has estimat sense rencors, es viu millor.

Manuel Pérez i Muñoz ha dit...

Bon truc... l'apunte! Tot i que dubte que funcione amb totes...

german ha dit...

Lucrècia, estàs suggerint que els virus també tenen sensibilitat, són nostàlgics i una mica "selestinos"? :)

Anònim ha dit...

Jo, només en una d`ex i està feliçment casada. Així que em toca fer el bambirol amb altres a veure si alguna pica.
Una forta abraçada i petonets a les quatre galtes!