dimarts, 15 de desembre del 2009

Santa Claus: patrona dels polvos pendents

Aquest mes de desembre, amb l'ajuda de Santa Claus, patrona dels polvos pendents, és el més propici per treure'ns de sobre eixes espinetes sexuals.
El primer de tot és fer un repàs de la teua llista de polvos pendents, triar qui serà l'escollit i anar a per ell. Jo ja tinc triat el meu. Fa 15 anys vam ser novios de pipes (novios que només s'agafen de la mà, es fan petonets i mengen pipes asseguts a un banquet de la plaça del poble) i ara està solter i continua tan atractiu com sempre. És un dels homes amb els que m'he retrobat fa poc i sembla que jo també estic a la seua llista ;)

El segon que s'ha de fer és treure's totes les expectatives i oblidar tot el que hem imaginat de com serà el esperat polvo. Açò és molt important per no quedar-nos amb mal cos al comprovar que el que fins feia poc era el polvo pendent, no ha estat, ni de lluny, la meitat de bé del que esperàvem.

La part més important és que amb el polvo pendent només es queda una sola vegada. La cita pot fer-se tant llarga com es vulga/puga, però res de tornar a quedar mai més. Ja tens l'unica cosa que volies: treure't l'espineta.

I què passa si després t'agrada massa l'experiència i vols repetir?? Aleshores deixa de ser un polvo (ex)pendent per passar a ser un follamic/ amant/ novio, segons el cas.

I recorda: La vida són penes i alegries, si no hi ha "penes" no hi ha alegries...

10 comentaris:

Six X ha dit...

ui jo en tinc un de polvo pendent, però tinc la mala sort que no me l'he tornat a trobar més des que vaig decidir que el volia fer realitat.

Anònim ha dit...

Els polvos pendents tenen com una mena de desig acumulat que els fa més interesants...

podi-.

nimue ha dit...

oooooooh!!!! m'encanta el teu blog!!! quantes veritats juntes!!!! jo també tinc algun polvo pendent però sóc tan fava que em sembla que continuarà pendent, snif...

Bru ha dit...

Oh, oh, oh!
Acabo de descobrir el teu blog i em fascina, crec que m'ajudarà.
Mentrestant pensaré en el meu clau o claus pendents (no sé si tindré prou paper per anotar-los tots).

Marta ha dit...

Si alguna volta vaig tindre polvos pendents, ja no me'n recorde. Com a molt tinc polvos platònics, com Gerard Piqué, o George Clooney. Però a la vida real em tiraria arrere, un per massa jove, l'altre per massa vell.

Déjà vie ha dit...

fa dos dies vaig trobarme amb un polvo pendent i efectivament ja pot ser taxat d la llista. ;)

Garbí24 ha dit...

Pos que les "penes" et portin alegries

Anònim ha dit...

MOLT WAPO! El dibuix d`Adam Hughes.
Bon Nadal!

Marià ha dit...

...doncs jo, encara el tinc pendent, el volia com a regal d'aniversari, de nadal, de reis, o simplement d'amic, però no, no em ve.

Anònim ha dit...

jo també tinc alguns claus pendents. No sé si arribarem a temps. Ja tinc una edat