dijous, 11 de març del 2010

Sexe tàntric

"No mires para abajo" és una pel·lícula argentina-espanyola que m'ha cridat molt l'atenció perquè és una mena de "antiporno", un film on 2 actors es pasen 90 minuts tenint sexe en diferents postures, però tot queda molt innocent, sense grolleries.

A més, tracta el tema del sexe tàntric. Explica què és i com fer-ho:



Però si no t'ha quedat clar... o vols més informació, hi ha un llibre, El hombre multiorgásmico, que t'ho explica perfectament i t'aconsella alguns exercicis pràctics. Te'l pots decarregar ací.

I si vols saber més de la pel·lícula:

5 comentaris:

Yo ha dit...

És una pel·lícula que tinc pendent de veure de fa molt temps... Sempre he sentit molt interès i curiositat pel sexe tàntric, i em van recomanar aquesta pel·lícula fa força. Ara que ens la recomanes tu, tindré que veure-la jeje... De llibre jo tinc, pendent de lectura també, se m'acumula la feina... jajaja, la pareja multiorgásmica... a veure quan et puc dir si val la pena o no el llegir-lo.

Ara veig lo de les mans... a veure quan hi penso i t'envio la meva :)

El Company de Venus ha dit...

M'apunto a això del sexe tàntric...

Sedinis ha dit...

Ei!
ací podeu veure la pel·lícula sencera: http://www.descargasct.com/dmegav.php?id=QEES0RIQ

vinga, a gaudir-la!

bones falles!

La Senyoreta Reykjavík ha dit...

Genial la pel.li!

De veres hi ha pel món tios amb tanta paciència?? estaria bé trobar-ne un XD

Faune ha dit...

És una meravella això del sexe tàntric, d'ací poc a veure si escric alguna coseta a la sèrie d'erotisme oriental... sempre que puc m'agrada practicar, al menys, tècniques i usos que ens ensenya, enriqueixen molt l'experiència sexual, vaja. Hi ha una web que tampoc està gens malament sobre el Tantra:

http://tantra.fiestras.com/servlet/ContentServer?pagename=R&pubid=979757032590&c=Page&cid=979757032730

Un besot tàntric!