dimecres, 19 de maig del 2010

Ja no som amics

Ahir em va telefonar l'home del penis perfecte per convidar-me al teatre. Fa temps que vaig decidir no embolicar-me més amb ell perquè té parella, però ell de quan en quan ho intenta de nou, per si de cas... Li vaig dir que no, aleshores em va proposar anar al cinema. També vaig rebutjar aquest pla. Després va proposar un sopar, un concert, anar a veure l'exposició de l'Octubre... I després de tantes negatives es va emprenyar un poc.

Es pot saber per què em dius que no a tot?? És per "ella", no??... pfff... Nena, saps que a "ella" no li agraden aquestes coses... per això quede amb tu. I estic fart de fer el de sempre, no em digues que no a tot!!

Segur que tu també coneixes algun home interessant que ix amb una tia molt guapa, però que pràcticament no sap parlar. I està bé. No dic que no. Cadascú ha de saber les qualitats que vol que tinga la seua parella, i si per a ells el físic és el més important... doncs avant. Per mi poden seguir diguent que son dolcetes, carinyoses o bones mares, per justificar que estan amb unes cames llargues amb el cap buit. Però aquest dret legítim que tenen de triar el que vulguen té les seues conseqüències perquè quan una dona amb el cap buit s'ajunta amb un home intel·ligent, està usurpant un lloc que no li correspon, un lloc que estava destinat a una altra dona, a una dona intel·ligent, alterant així l'ordre còsmic natural.

Com un tio intel·ligent es relaciona amb una tia que només entén d'ungles de porcellana i depilació brasileira?? com és això d'estar amb algú a qui no admires??

Doncs la resposta és fàcil. Els homes intel·ligents i divertits poden permetre's el luxe d'enamorar-se d'una ment simple perquè tenen alguna amiga/amant que supleix les carències de la novia oficial. Sense aquesta amiga/amant l'altra relació estaria morta.

Per això és molt important que comencem una acció conjunta, que pensem en les nostres cosines, amigues i germanes solteres que pateixen tractant de conquistar a l'home talentós que sempre cau en mans d'una Barbie amb el cap buit. No siguem amigues/amants d'homes talentosos que ixen amb dones sense cervell. Neguem-los la possibilitat de sostindre eixe tipus de relacions a llarg termini, que senten el buit de dormir amb un maniquí. Que vagen a explicar-les a elles els seus dubtes existencials, que els demanen a elles que els acompanyen a veure eixa obra de teatre o a discutir sobre eixa pel·lícula txecoslovaca o del conflicte entre Israel i Palestina... que els ho pregunten a les seues estimades dones-florero.

Fem-ho per les nostres futures filles, per l'harmonia de l'univers, per la justícia divina... o, almenys, per eixa amiga que tots tenim que és la més enginyosa i la més divertida, però també la més soltera.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Amén. Encara que segur que vosté està bona a més de ser inteligent. Jo no puc dir el mateix.

Anònim ha dit...

Eixa situació es dona molt sovint, però no es pot fer res. La majoria d'hòmens són superficials, i faran patir i rabiar a les xiques valuoses, i no deixaran a les "BARBIES"...
A més, quan més "bobetes" estiguen més èxit tindran... No se jo si podrem canviar aquesta situació.
I quan més talentós és l'home, més arribem a "enganxar-nos a ell" i més juga amb els nostres sentiments. Al final, per a res... No és just per a la dona patidora... jejeje

Aprendiz ha dit...

No lucre no, paseu d'aquestos homes, perque no valen la pena, perque hi ha homes que tenim certes inquietuts (no dic que sigua superinteligent, pero si que m'agrada fer coses culturals) i que, per molt bona que estiga una dona, si no te res al cap, no ens fica gens.

Anònim ha dit...

"com és això d'estar amb algú a qui no admires?"

estimant-lo, potser?
compartint amb ell/a coses?

Yo ha dit...

Us heu plantejat, que probablement un home que sucumbeix a aquesta situació... no és tant intel·ligent?

No em considero una persona més o menys intel·ligent que la resta, però una persona que respongui a aquella conversa


Lucre: aleshores, per què estàs amb ella?
home del penis perfecte: perquè està molt bona


d'aquesta manera, no representaria una persona del meu grat, per tant, molt menys seria una persona capaç d'encendre el meu foc. Per mi fa falta més que una dona amb un cos bonic...i més si és per compartir "la vida sencera"...

Si tot el demés és bonic, el cos acaba sent preciós!

Six X ha dit...

és la llei de la natura: l'home sempre es sentirà atret per un cos i no per una ment. És inútil lluitar contra això. El dit de "tiran más dos tetas que dos carretas" és del tot cert. Davant d'un cos d'infart als homes deixen de pensar.
...i algunes dones

Srta. Tiquismiquis ha dit...

Miri senyora, els homes porten el kit de mentiders per defecte. El millor penjant per allà. I si de cas de tant en tant baixar-lo per tirar-se'l. (dispensi l'agresivitat)Si ells juguen, naltres també podem.

Anònim ha dit...

Hosti, doncs jo quasi que preferiria que em tractessin de florero que no pas trobar-me amb un intel.lectual que se'm posés a xerrar de cine txec, de conflictes mundials o d'obres de teatre...

aquell samaruc ha dit...

No seran tan intel·ligents quan tenen una descervella per parella ... ja d'inici comencem mal :/

Clara ha dit...

Si busquen un cap buit és perquè potser no són tan intel·ligents com ens pensem. O potser per una falta de criteri..


tot i que també s'ha de dir que això no només ho fan els homes..

Ada ha dit...

...Perquè realment aquestes persones no estimen ni a la novia ni a l'amant... s'estimen a ells mateixos. Crec ;-) Molt bo el teu plantejament per mantindre l'harmonia de l'univers! Potser funcione!

optimista-te ha dit...

yo crec que les dones que son amants o amigues de eixos homes es perque no es valoren lo suficient com per a pensar que valen mes que per a ser un simple segon plat d'algú...
hi ha que valorarse lo que es mereix y tindre autoestima, de lo contrari a les dones ens voran com sempre ens han vist,,o segon plat o florer!

Joan ha dit...

Jo -sóc home- penso que hi ha de tot tant d'homes com de dones. Certament hi ha més dones-florero-objecte que homes-florero-objecte, segurament com a conseqüència que les dones busquen més la persona que no pas l'objecte. També però penso que hi ha dones que comencen sent molt atraients per als homes (tant mental com físicament) però que un cop la relació s'allarga, la part física la cuiden molt més que la intel.lectual (posem per cas).

res per afegir un element mes.

Saluts a tots els seguidors. Fa poc que segueixo el bloc i em fa riure molt!

Len0re ha dit...

Quina raó tens. Encara que també hi han homens-florero i dones florero que son molt intel.ligents, que no gaire està renyida una cosa amb un altra.

Besets maca

Josep ha dit...

Com si d'un servei de post-venta es tractés, sovint busque nòvios a les meues ex-amants.

Normalment són amics, coneguts i saludats sense parella.

Per cert, vostè no serà de Ròtova?

AlfredRussel ha dit...

La dona intel·ligent, sensible i de mamelles perfectes s'ha tornat a embolicar (a "enamorar", diu ella, i segurament és cert) amb un tarambana malasombra soca i sense trellat que ja es veu de lluny que la fotrà, com els quatre o cinc d'abans... Quan passe, que quasi segur que passarà, tornarà a trucar per malaïr la seua sort, lamentar la desgràcia i tornar a deixar a l'amic-de-sempre-que-sort-que-estigues, sense ganes de respondre a la pregunta "És que ja no hi ha homes com cal?". El cosmos és desordre, la justícia divina està sobrevalorada...

Felicitacions pel blog, Lucrècia. Un plaer llegir-vos.

rosseta ha dit...

Aupa les dones amb les idees clares i intel·ligents jejeje. Res si està amb una tia només pel seu cos el noi demostra ser més superficial del que pot semblar... Així que molt ben fet Lucre.

Marta ha dit...

TOTa la raó del món, xiqueta. Arribe tard a dir que no a un home amb parella -més que res, perquè és surrealista la idea que algun home fora del meu marit se m'aprope, ara que pese 80 kilos, dels quals 2,5 pertanyen a un xiquet-. Però arribe just a temps per a criar un xiquet que aspire a una dona -o un home- intel·ligent, dins l'ordre còsmic de l'univers :)

Besets -per dos-

Josep B. ha dit...

Algú em va dir una vegada que els homes teníem dues dones a la vida, aquella amb qui havíem de fotre el gran clau i aquella amb qui havíem de compartir la vida, però que sovint acabàvem compartint la vida amb la primera i fotent el gran clau amb la segona, a destemps per suposat.

En el meu cas espero haver encertat amb la segona, perquè la primera ni la he vista.

Anònim ha dit...

Lucrecia tú eres guapa, bella y tan hermosa como la pareja de tú amigo, incluso diría que más tienes sentido del humor, inteligencia y la maldita sensibilidad (sensibilidad es el poder soñar...). Tu amigo creo que no es ni tan inteligente ni sensible, más bien listo y con un CI heredado tirando a alto, un ceba una trampa muy tentadora... Si rascáramos debajo de la superficie de ese individuo ufff, que miedo, traumas, inseguridades... y si no tiempo al tiempo. Obviamente no "vale" la pena y no te interesa, pero es muy fácil decirlo... Decía una amiga en otro post que los hombres son unos mentirosos y el mejor colgado ; ) creo que no iba mal desencaminada. Termino ya, como bien dices en el fondo queremos que nos Quieran, tú ya te quieres a ti misma y él no te quiere, ni se quiere, ni quiere a nadie... Así que... :) Tienes suerte porque esté no es el tuyo puede que muy cerquita lo tengas, pero toca cerrar los ojos y mirar tal vez con el corazón, o con el oido... :) Un beso, así en la distancia te intuyo una chica admirable...

Anònim ha dit...

però com te passes amb la pobra noia